|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z miłością.
Cześć dziewczyny
![]() Przypominam sobie swoją pierwszą miłość. Czułam się jak pijana za szczęścia. Teraz jest zupełnie inaczej. Jest mi z nim dobrze, uwielbiam spędzać z nim czas. Czasami są dni kiedy nie mogę się od niego odkleić, a czasami w ogóle nie wiem czy "to" tak powinno wyglądać ![]() Miałyście coś takiego? Czekam na odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z miłością.
Ja jestem ze swoim tez ponad rok ;( czuje to samo! szczególnie płakać mi się chce jak widze np w filmach prawdziwe szalone miłosci albo jak moi znajomi sa w sobie zabojczo zakochani! a ja? czasem go nie potrzebie wyzywam, czasem czuje ze jest mi obojetny... fajnie było na poczatku a teraz juz jest monotonia niewiem czemu,,, ale czuje ze to nie jest ta milosc ale z drugiej strony nie potrafie go zostawic bo on jest we mnie strasznie zakochany... niewiem co robic, wiem ze jak by mial inna dziewczyna albo by mnie zdradzil to by mnie bolalo, ale czuje ze to chyba nie jest milosc do konca zycia, niewiem co robic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A jak długo ze soba jesteście?Wiadomo,że po ilus tam latach zwiazku emocje opadają i pojawia się rutyna, motylki znikają, nie błądzisz juz z głowa w chmurach...Chyba ,że przestałas juz kochć swojego TŻ-to chyba tez wypada wziąśc pod uwazgę, ze miłośc najzwyczajneij w swiecie się wypaliła.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A czy zdajesz sobie sprawe ze jest zauroczenie i moze sie wszystko skonczyc na nim, pozniej jest zakochanie i tez moze sie wszystko skonczyc po jakis tam czasie(a trwa ono czasami nawet pare lat)a milosc jest pozniej-jest trudnym do opisania zjawiskiem. Nie kazdy jest zdolny do niej. Podobno jedna na 10 par czuje dawen uczucia w jakikolwiek sposob po paru latach(chodzi po pozadanie prawdziwe i jakies szczątki motylkow w brzuchu). Milosc to chce bycia z kims, przyjazn szacunek. Taka jest kolej rzeczy..
Jasne, ze niektorym zostaja jakeis szczątki tych pierwszych uniesien ale to sa nieliczne związki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja mam tak samo jak wy... Jesteśmy razem prawie 2 lata i niekiedy mam wrażenie, że coś się wypaliło, ale nie chcę go zostawiać bo on mnie kocha, ja jego chyba też... A najważniejsze, że dobrze mi z nim. Nie wiem, może te moje czarne myśli są zależne tylk od nastrojów...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez xsw23edc Czas edycji: 2009-03-01 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie chodzi o to, żeby przez całe życie chodzić z motylami w brzuchu, dojrzały związek to trochę co innego, nie ma szaleństw ale miłość, poczucie bezpieczeństwa, zaufanie powinny być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie było tak, że porównywałam swoje zachowanie z innymi i na tej podstawie stwierdzałam że nie zasługuję na TŻta i straszną krzywdę mu robię bo za mało kocham. ale wzięłam się w garść i doszło do mnie że nie mam sie porównywać z innymi tylko słuchać co mi mówi serduszko, bo to ja jestem w związku i ja wiem najlepiej co czuję, nie potrzebne mi przykłady zachowań innych par. i takim sposobem pozbyłam się tego ![]() ![]() mam nadzieję że coś pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.