|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ange ou Demon EDP!!!! Zajrzyj proszę.
NIEAKTULNE
Oddam wiele ![]() PERFUMY: Dokładki na niebiesko POEME ok.20/30 ml, MISS DIOR CHERIE edp ok.25/50 ml NOA PERLE ok.27/30 ml EUPHORIA ok. 90/100 ml, tester bez korka, WYŁĄCZNIE na mniejszą pojemność, HAPPY SPIRIT MAGICAL NIGHTS ok. 6/50 ml (na wypróbowanie, tylko jako dodatek do innej wymiany), tester bez korka SAMSARA ok. 14/15 ml (miniatura z atomizerem, część zestawu) PURE POISON ok. 27/30 ml, będę wybredna MIDNIGHT POISON 8,5 ml, nowa perfumetka roll-on, prezent do zakupu + mleczko do ciała 50 ml (nowe w kartoniku, jako gift) - wymienię w komplecie SHISEIDO ZEN - perfumetka spray 8/10 ml, na moje oko taka pojemność, dostałam od koleżanki, konsultantki Shiseido. JPG CLASSIQUE edp 100 ml bez trzech "psików" - jednak łatwo nie oddam CLINIQUE HAPPY 15 ml - mini produkt z atomizerem, nowy, nie otwierany w okrągłej kosmetyczce - prezent od marki CINEMA edp ok. 18-20/50 ml - tylko za Ange ou Demon edp SECRET OBSESSION CK 50 ml bez kilku "psików" - tylko za Ange ou Demon edp PIELĘGNACJA I MAKIJAŻ: Benefit GET EVEN puder w kamieniu nr 01, bardzo jasny, porcealonwy kolor. Nowy w kartoniku.Z Sephory Benefit POSIE TINT, róż do policzków i barwienia ust w płynie, kolor cukierkowo różowy.Nowy w kartoniku. Z Sephory Murad FIRM AND TONE SERUM, serum ujędrniające i zwalczające cellulit. Nowe, w kartoniku. Z Sephory Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-02-24 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ange ou Demon EDP!!!! Zajrzyj proszę.
Hej Lady
![]() mam Ange ou Demon, jednak jest go malutko i nie wiem, czy Cie w ogole urzadzi taka ilosc... moglabym oddac za jakis potrzebny drobiazg (ewentualnie gdybys cos dobrala to moze za MDC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale poszukuję jak największą pojemność, zaraz zajrzę co masz ciekawego ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
hoooop!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.