|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() BIOLAGE-zabiegi regeneracyjne do włosów
Heej
ostatnio zdecydowałam się na zabieg poprawiający kondycje włosów. Wybrałam oczywiście zaufanego fryzjera. Okazuje się że takie zabiegi są i to całkiem niedrogie a bardzo skuteczne ![]() W tym salonie wykonywane są zabiegi na kosmetykach BIOLAGE z Matrixa. Ja zastanawiam się czy wybrać terapie nawilząjąca czy wzmacniającą... Z tego co wiem są tu jakies ampółki, które aplikuje fryzjer i wszystko ma być cycuś glancuś. Ale czy tak jest?? To pytanie do was... ![]() Teraz ceny... Ampóła kosztuje coś około 15zł Ale pani fryzjerka wspomniałą że najlepiej kupić jeszcze szampon i odżywke z tej serii a efekty będa bardziej widoczne i nawet w domu będe mogła dbać o włosy... Cena szamponu-ok.40zł odżywka -ok.40zł Noi jestem zapisana... Za tydzień... wytrwale czekam ale wcześniej sie chcialam upewnic czy nie wyrzucam pieniedzy w bloto... Czy ktoras z was miala taki zabieg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: BIOLAGE-zabiegi regeneracyjne do włosów
zanim poszłam na studia i musiałam zostawić mojego fryzjera
![]() ![]() ![]() z kolei wiem, że często jest tak, że te kosmetyki, które nakładają to można u nich kupić i samemu stosować - nałożyć i trzymać w ciepłym - więc w sumie jak się samemu kupi taki cały zestaw to zwykle wychodzi taniej, tyle że wydajesz jednorazowo więcej ![]() ![]() ![]() a co do tego co wybrać, to zależy czego potrzeba Twoim włosom: jeśli Ci bardzo wypadają i się łamią, to weź ten wzmacniający albo poproś fryzjera żeby pomógł dobrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no ja też słyszałam że można samemu to nakładać... z tym że wiadomo... u fryzjera zawsze jakoś lepiej wychodzi
![]() mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze kilka dziweczyn, ktore mialy takie zabiegi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja z chęcią wybrałabym się na jakiś zabieg regenerujący / nawilżający w Krakowie. Może znacie jakieś salony które mają coś takiego w ofercie i w przyzwoitych cenach i ...nie olewają klientów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Paulisiek, jeśli już zdecydujesz się na kupno szamponu i odżywki, to poszukaj na Allegro i nie kupuj od fryzjera, zawsze jest sporo taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ale po co zabiegi u fryzjera, skoro możecie wszystko w domu zrobić?
![]() I to nie żaden "zabieg", tylko babka nakłada ci odżywkę na jakieś 15-30 minut i głowę pod suszarkę bierze (albo zakłada taką ocieplającą "czapeczkę"). Więc nie wiem, co tu fryzjer może zrobić lepiej (jak macie dobrą odżywkę, to ten ostatni etap spokojnie może być zastąpiony przez czepek i ręcznik) ![]() Swoją drogą ile płaciłyście u fryzjera? Nawilżająca terapia Matrix Biolage rzeczywiście działa na cienkich/normalnych włosach... Polecam ![]() Ja kupiłam sobie świąteczny zestaw Hydratherapie i teraz próbuję opchnąć na Allegro. Moje kręcone, z natury suche włosy były jeszcze bardziej suche po odżywce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, a co to za kosmetyki co przyspieszają wzrost włosów. bo zapuszczam i coś strasznie długo to trwa bo moje włosy wyjątkowo dłuuugo rosną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mam zamiar kupić ampułki matrix loreal wzmacniające na allegro
nie orientujecie się czy da to efekty jeżeli nie będę używała szamponu do kompletu, tylko np. garnier fructis?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.