Faceci...kto ich zrozumie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 20:25   #1
iwa777
Przyczajenie

Faceci...kto ich zrozumie?

Chciałabym prosić Was o radę, świeże spojrzenie na pewną sprawę. Sytuacja nie moja, lecz koleżanki, która nie posiada neta. Wie o tym forum z moich opowiadań.

Poznała faceta, spotykają się rzadko, ze względu na jego pracę. Facet dojrzały, ona też nie nastolatka. W czym problem? Otóż coś z nim nie tak. Najpierw codziennie rano dzwoni .. i tak przez dwa tygodnie, czasem sms. Częściej pisane z jej strony. Potem znika na dwa tygodnie, pojawia się, że niby miał wypadek i żal, że się nie zainteresowała, nie zadzwoniła.
Myślimy , że może jest inna kobieta, no bo co? Kiedy zaczęli się spotykać on zaznaczył, że ma taką pracę. Pojawia się u niej w pracy, kiedy tylko może. Zapewnia, że nikogo nie ma. No , ale nawet w weekend się nie odezwie? Coś tu nie gra. Na pewno nie chodzi o sex. Kiedy spytała go wprost czego od niej chce, powiedział, że mu się podoba, jest atrakcyjna, lubi jej towarzystwo, ale nie chce brać ślubu. Tylko wie,że ona tego też nie chce na razie. Myśli o niej poważnie, to jego słowa. Ona głupieje, ja też nic nie rozumiem. Kilka razy zdarzyło się że umówił się z nią i nie dotarł na spotkanie. Jakie było wytłumaczenie? Po prostu nie mógł. Napisał 5 min przed, że nie może się z nią spotkać. Dla mnie chore.

Proszę poradźcie coś...
PS Założyłam ten wątek na innym jak go usunąć?

Edytowane przez iwa777
Czas edycji: 2009-01-30 o 20:38
iwa777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:30   #2
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Faceci...kto ich zrozumie?

a moze prowadzi podwojne zycie?

moze to smieszne ale sprobujcie go sledzic?
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:38   #3
novakia
Zakorzenienie

moja kolezanka tez tak miała. identycznie. okazalo sie ze facet ma rodzine. zone i dziecko, znikal na tydzien jakby nigdy nic a potem do niej wracal (nawet mieszkali razem)
novakia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:41   #4
iwa777
Przyczajenie

ona nawet próbowała to zakończyć, ale wtedy on się zjawia i prosi i tak ciągle
Stary 2009-01-30, 20:49   #5
alexandra81
Zadomowienie

Moim zdaniem cos tu smierdzi za przeproszeniem, lepiej niech kolezanka da sobie z nim spokoj. Jak juz tak na poczatku sie dziwnie zachowuje to co bedzie potem, z tego nic dobrego nie wyniknie. jakby mu zalezalo to by sie staral bardziej
alexandra81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 20:59   #6
novakia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwa777 Pokaż wiadomość
ona nawet próbowała to zakończyć, ale wtedy on się zjawia i prosi i tak ciągle
no to niech probuje dalej. i nie wybacza mu. niech sie do niego nie odzywa tez 2 tygodnie i koniec, chyba jej nie zmusi do niczego
novakia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 21:03   #7
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
moja kolezanka tez tak miała. identycznie. okazalo sie ze facet ma rodzine. zone i dziecko, znikal na tydzien jakby nigdy nic a potem do niej wracal (nawet mieszkali razem)
O tym samym pomyślałam jak czytałam, ewidentnie tak na bank będzie.Powiedz jej żeby sobie spokój dała po co jej taki związek właściwie to nawet tego związkiem się nazwać nie da.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 22:03   #8
Ata77
Zakorzenienie

Zdecydowanie panu nie zależy na pani. Coś tu nie gra.
Niech pani ucieka gdzie pieprz rośnie.
Tak realnie.

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 22:14   #9
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA

Przeciez to takie proste - facet kogoś ma , pewnie żona i dzieci. To zdaje sie byc oczywiste po tym co opisałaś. Nie ona da sobie z nim spokój, bo tylko sobie życie marnuje ..
HAMALIELKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 16:38   #10
iwa777
Przyczajenie

wyobraźcie sobie, że kiedy przeczytałam jej wasze odpowiedzi, dziewczyna napisała mu sms-a. Napisał to co pomyślała, że on prowadzi jakąś grę, że ona nie pasuje do roli słodkiej idiotki itp. itd. I co się stało?? Odpisała mu jego panienka, spytała czy może zadzwonić i się wydało. Porozmawiały sobie. Okazuje się że facet jest po rozwodzie
od kilku lat żyje i mieszka z kobietą, a na boku jeszcze ma panienki. Żenada !!!!!
Kiedy rano napisała mu, że jest beznadziejny, że jest kompletnym dnem, stać go było tylko na słowa: A spadaj...
Jesteście wielkie dziewczyny!!! Dzięki za rady.
Stary 2009-01-31, 16:45   #11
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Chciałabym prosić Was o radę, świeże spojrzenie na pewną sprawę. Sytuacja nie moja, lecz koleżanki, która nie posiada neta. Wie o tym forum z moich opowiadań.

Poznała faceta, spotykają się rzadko, ze względu na jego pracę. Facet dojrzały, ona też nie nastolatka. W czym problem? Otóż coś z nim nie tak. Najpierw codziennie rano dzwoni .. i tak przez dwa tygodnie, czasem sms. Częściej pisane z jej strony. Potem znika na dwa tygodnie, pojawia się, że niby miał wypadek i żal, że się nie zainteresowała, nie zadzwoniła.
Myślimy , że może jest inna kobieta, no bo co? Kiedy zaczęli się spotykać on zaznaczył, że ma taką pracę. Pojawia się u niej w pracy, kiedy tylko może. Zapewnia, że nikogo nie ma. No , ale nawet w weekend się nie odezwie? Coś tu nie gra. Na pewno nie chodzi o sex. Kiedy spytała go wprost czego od niej chce, powiedział, że mu się podoba, jest atrakcyjna, lubi jej towarzystwo, ale nie chce brać ślubu. Tylko wie,że ona tego też nie chce na razie. Myśli o niej poważnie, to jego słowa. Ona głupieje, ja też nic nie rozumiem. Kilka razy zdarzyło się że umówił się z nią i nie dotarł na spotkanie. Jakie było wytłumaczenie? Po prostu nie mógł. Napisał 5 min przed, że nie może się z nią spotkać. Dla mnie chore.

Proszę poradźcie coś...
PS Założyłam ten wątek na innym jak go usunąć?
Pierwsza myśl: ma żonę/dziewczynę, możliwe że i dzieci. Albo jakieś problemy z prawem - może wychodzi na przepustki?

Tak, czy inaczej: niech jak najszybciej sobie go odpuści. Po co się plątać na własne życzenie w jakieś dziwne, niejasne sytuacje?

Cytat:
wyobraźcie sobie, że kiedy przeczytałam jej wasze odpowiedzi, dziewczyna napisała mu sms-a. Napisał to co pomyślała, że on prowadzi jakąś grę, że ona nie pasuje do roli słodkiej idiotki itp. itd. I co się stało?? Odpisała mu jego panienka, spytała czy może zadzwonić i się wydało. Porozmawiały sobie. Okazuje się że facet jest po rozwodzie
od kilku lat żyje i mieszka z kobietą, a na boku jeszcze ma panienki. Żenada !!!!!
Kiedy rano napisała mu, że jest beznadziejny, że jest kompletnym dnem, stać go było tylko na słowa: A spadaj...
Ał, właśnie doczytałam. No to mamy odpowiedź. Mam nadzieję, że koleżanka nie chce tego kontynuować.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-01-31 o 16:47
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 17:05   #12
HAMALIELKA
Zakorzenienie

GG do HAMALIELKA

Cytat:

Grunt ,ze sie w końcu wydało, ona zaleczy czasem rany i zacznie normalnie życ. Życz jej powodzenia i wytrwałości.
Pozdrawiam
HAMALIELKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 17:18   #13
sine.ira
BAN stały

Wychodzi więc na to, że zrozumienie facetów jest banalnie proste
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 16:15   #14
Layla79
Zakorzenienie

to tak częste sytuacje, że aż strach!
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości