|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Faceci...kto ich zrozumie?
Chciałabym prosić Was o radę, świeże spojrzenie na pewną sprawę. Sytuacja nie moja, lecz koleżanki, która nie posiada neta. Wie o tym forum z moich opowiadań.
Poznała faceta, spotykają się rzadko, ze względu na jego pracę. Facet dojrzały, ona też nie nastolatka. W czym problem? Otóż coś z nim nie tak. Najpierw codziennie rano dzwoni .. i tak przez dwa tygodnie, czasem sms. Częściej pisane z jej strony. Potem znika na dwa tygodnie, pojawia się, że niby miał wypadek i żal, że się nie zainteresowała, nie zadzwoniła. Myślimy , że może jest inna kobieta, no bo co? Kiedy zaczęli się spotykać on zaznaczył, że ma taką pracę. Pojawia się u niej w pracy, kiedy tylko może. Zapewnia, że nikogo nie ma. No , ale nawet w weekend się nie odezwie? Coś tu nie gra. Na pewno nie chodzi o sex. Kiedy spytała go wprost czego od niej chce, powiedział, że mu się podoba, jest atrakcyjna, lubi jej towarzystwo, ale nie chce brać ślubu. Tylko wie,że ona tego też nie chce na razie. Myśli o niej poważnie, to jego słowa. Ona głupieje, ja też nic nie rozumiem. Kilka razy zdarzyło się że umówił się z nią i nie dotarł na spotkanie. Jakie było wytłumaczenie? Po prostu nie mógł. Napisał 5 min przed, że nie może się z nią spotkać. Dla mnie chore.Proszę poradźcie coś... ![]() PS Założyłam ten wątek na innym jak go usunąć? Edytowane przez iwa777 Czas edycji: 2009-01-30 o 20:38 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci...kto ich zrozumie?
a moze prowadzi podwojne zycie?
moze to smieszne ale sprobujcie go sledzic? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka tez tak miała. identycznie. okazalo sie ze facet ma rodzine. zone i dziecko, znikal na tydzien jakby nigdy nic a potem do niej wracal (nawet mieszkali razem)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ona nawet próbowała to zakończyć, ale wtedy on się zjawia i prosi i tak ciągle
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem cos tu smierdzi za przeproszeniem, lepiej niech kolezanka da sobie z nim spokoj. Jak juz tak na poczatku sie dziwnie zachowuje to co bedzie potem, z tego nic dobrego nie wyniknie. jakby mu zalezalo to by sie staral bardziej
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam jak czytałam, ewidentnie tak na bank będzie.Powiedz jej żeby sobie spokój dała po co jej taki związek właściwie to nawet tego związkiem się nazwać nie da.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie panu nie zależy na pani. Coś tu nie gra.
Niech pani ucieka gdzie pieprz rośnie. Tak realnie. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez to takie proste - facet kogoś ma , pewnie żona i dzieci. To zdaje sie byc oczywiste po tym co opisałaś. Nie ona da sobie z nim spokój, bo tylko sobie życie marnuje ..
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
wyobraźcie sobie, że kiedy przeczytałam jej wasze odpowiedzi, dziewczyna napisała mu sms-a.
od kilku lat żyje i mieszka z kobietą, a na boku jeszcze ma panienki. Żenada !!!!! Kiedy rano napisała mu, że jest beznadziejny, że jest kompletnym dnem, stać go było tylko na słowa: A spadaj... Jesteście wielkie dziewczyny!!! Dzięki za rady. |
|
|
|
|
#11 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, czy inaczej: niech jak najszybciej sobie go odpuści. Po co się plątać na własne życzenie w jakieś dziwne, niejasne sytuacje? Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-01-31 o 16:47 |
||
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt ,ze sie w końcu wydało, ona zaleczy czasem rany i zacznie normalnie życ. Życz jej powodzenia i wytrwałości. Pozdrawiam
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Wychodzi więc na to, że zrozumienie facetów jest banalnie proste
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
to tak częste sytuacje, że aż strach!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Kilka razy zdarzyło się że umówił się z nią i nie dotarł na spotkanie. Jakie było wytłumaczenie? Po prostu nie mógł. Napisał 5 min przed, że nie może się z nią spotkać. Dla mnie chore.