|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Tokio hotel
czy znacie książkę forever autorki dorotea de spirito
oczy jest ta książka czy ona napisała biografie o zespole?czy fikcyjne opowiadanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
na przekór do celu
|
Dot.: Tokio hotel
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mam być szczera, to patrząc na opis dziwię się, że ktoś chciał wydać coś tak infantylnego. Czytałam dużo opowiadań w stylu fan fiction i mnóstwo było przemyślanych, oryginalnych, a tu coś gdzie dziewczyna prawdopodobnie poszła po najmniejszej linii oporu, do bólu przewidywalne.
![]() Poza tym na pierwszy rzut oka widać, że to zupełnie fikcyjne opowiadanie. Z biografią nie ma nic wspólnego.
Wining and dining, drinking and driving Excessive buying, overdose and dying Edytowane przez Withers Czas edycji: 2013-02-18 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sadzac po opisie fabuły, juz lepsze opowiadania czytałam na forach tokio hotel, jakieś 7 lat temu, gdy był szał na ten zespół
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że ktoś coś takiego wydał!
Kiedyś nawet śledziłam jakieś blogowe fan fiction. Ale wszystkie opierały się na tym samym. Zwykła nastolatka, z którą utożsamiała się autorka, poznaje idola autorki, zakochują się i w ten sposób autorka fantazjuje o swoim życiu z idolem. I widzę, że tu fabuła dokładnie taka sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.