![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wspólne odchudzanie od 01-10-2009, -10kg, mniej lub więcej.
Witajcie.
![]() Postanowiłam się wreszcie zmotywować! Kilka razy już próbowałam schudnąć, ale porzucałam to pragnienie po kilku dniach, teraz będzie inaczej. Przy wzroscie 164cm ważę ok.72-74kg, nie pamiętam ile dokładnie,a waga moja mimo, iż elektroniczna waży różnie. Źle czuję się w swoim ciele, muszę pozbyć się tego okropnego brzucha, mam nadzieję, że ktoś się dołączy i będziemy wspólnie się wspierać. Planuję zrzucić ok.12kg do stycznia, wychodzi 3kg miesięcznie, myślę, ze da się zrobić. Nie chcę, żadnej określonej diety, ponieważ byłby to problem, ze względu na fakt, iż chodzę do szkoły. Po prostu ZERO słodyczy, fastfoofów, chipsów, słodkich napojów. 07:20-śniadania 10:45- II śniadania 13:25-jakaś przegryzka np. jabłko, serek. 16:00-obiad 19:00-kolacja Codziennie: rano: 30brzuszków, 30przysiadów, 15skłonów, i po 20skrętów w prawo i w lewo (na boczki). wieczór: 30brzuszków, skręty, A6W! ![]() A tak, ważenie proponuję raz w tygodniu ;-) Proszę, podawajcie swoje wagi, wzrost i wymarzoną wagę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie od 01-10-2009, -10kg, mniej lub więcej.
Hej
![]() Przyłączam się do Ciebie. Będę stosować podobne metody (zero słodyczy itd., planuję mieścić się w ok. 1200kcal dziennie no i oczywiście jak najwięcej ruchu). Obecnie ważę ok. 70 kg (jutro rano zważę się dokładnie) przy 172 cm. Chcę zrzucić 10 kg... tak więc mamy podobne zamiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam was Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Chciałam jeszcze dodać że mam podobny problem a mianowicie z brzuszkiem jest dosyć duży no i kurcze już nie mam sił na niego. Jutro a może nawet dzisiaj zamawiam twister i hula hop na allegro myślicie że to coś da ? Może znacie jakieś ćwiczonka co są dobre na brzuszek. Życzę wszystkim Powodzonka i samych sukcesów ![]() Edytowane przez Nattucha Czas edycji: 2009-09-30 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na brzucholek oczywiście brzuszki i Areobiczna 6 Weidera (A6W), skłony, przysiady ;-0 http://www.a6w.pl/ tu coś niecoś o A6W ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej mogę się przyłączyć? obecnie ważę 62kg i dążę do 55kg. może się uda
![]()
![]() |
#6 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Hej, też się chciałabym przyłaczyć!
Tak jak autorka wątku żadnej określonej diety, gdyż mam uczelnię i mnóstwo dodatkowych zajęć. Ale zero rzeczy które powiekszają nasze brzuszki ;> słodyczy i chipsów... A ja i tak miałam dietę przeprowadzić. Ale jak jeszcze będzie wsparcie dziewczyn z wątku... ![]() Ćwiczenia... mam się zapisać na basen i postanowiłam sobie jakoś rozciagnąć moje zastałe mięśnie... znów zrobić szpagat, gwiazdę i mostek ze stania :p No to co, od jutra walczymy z grzeszkami? ![]() Ah, mam 170 cm i 70 kg. Chciałabym tak osiągnąć 60 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hey
![]() Tak sobie czytałam i choć jestem w innych wątkach to chętnie się przyłącze do Was ![]() Gdy Wy macie ogromny zapał i motywację to ja również ![]() ![]() ![]() Mam 167/168 wzrostu, ważę 55/56 kg i chciałabym zejść tak to 52 kg, a mniam by było ważyć równiutkie 50 kg ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
dołączam się do Was... wzrost: 161 cm stan: 59 kg cel: 53 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a czy Hula Hop , Twister no i ewentualnie Stepper mi w tym pomoże ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Stwierdziłam, że wyciągnę na kurs tańca TŻ pod pretekstem nauki przed naszym ślubem w przyszłym roku
![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Na brzuch dobre jest też 8 min abs
![]() ![]() Idę zrobić sobie śniadanie: owsianka z serkiem wiejskim + jakiś owoc. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad skakanką. co o tym myśłicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Co prawda wypowiadałam się już w jednym wątku ,ale to chyba nie wyklucza uczestnictwa w dwóch jednocześnie
![]() Właśnie też od dziś zaczęłam walkę z kilogramami ![]() Chciałabym schudnąć do 1 listopada ok 4 kg. A dziś dzień już zaczełam od 4 kanapek chleba razowego z złótym serem i pomidorem, kawałka bana, kawy (czarnej bez mleka i cukru) i białej herbaty z łyżeczką miodu i z cytryną. Oczywiście od dziś w moim jadłospisie będzie 0 słodyczy ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, przygarnijcie mnie, co?
![]() Myśl o odchudzaniu chodziła za mną już od dawna, ale już po 4, 5 dniach się łamałam, potem 3, 4 dni jadłam WSZYSTKO ![]() ![]() ![]() Moje dane: ![]() - wiek: 25 lat - wzrost: 165 cm - waga- 73 kg - cel - 58 kg To co, mogę się przyłączyć? ![]() Edytowane przez eZET Czas edycji: 2009-10-08 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
I ja się przyłączam
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() _____________ Kocham i jestem kochana od 28.11.2005. ![]() 28.05.2011 stanę się żoną Narzeczonego mego ![]() Edytowane przez she1989 Czas edycji: 2009-10-01 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
eZET no pewnie że Taak
![]() Ale jeżeli razem będziemy sobie pomagać to damy radę ![]() Mój największy problem to brzuszek , oczywiście nad udami , ramionami i boczkami też trzeba popracować ale głównie brzuchol . Moje dane ; Wiek ; 17 Lat. Wzrost; 172 cm. Waga ; 75 kg. ![]() Cel ; 55 kg. ![]() ![]() Dieta ; 1000-1200kcal Zaczynam od jutra niestety bo dzisiaj zawaliłam.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
przyłączam się do Was. Jestem na diecie 3 dzień. ![]() ![]() Wykluczam napoje "kolorowe", produkty mączne, zastępuje je razowymi, pełnoziarnistymi, zaczynam jeść regularnie, 5 posiłków dziennie, pić przynajmniej litr wody mineralnej z cytryną, dbać o to by posiłki były bogate w błonnik, zaś ubogie w węglowodany. Piję codziennie na czczo 15g oliwy z oliwek ![]() Ważę 76kg przy wzroście 165cm także sporo... Wymarzona waga 65-60kg.. zobaczymy. Do tego ćwiczenia codziennie chociaż 40minut ![]() PS. dziewczynki mam elektroniczną wagę spożywczą,więc służę pomocą ![]() polecam program "mój komputerowy dietetyk"
Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. ![]() Edytowane przez shineE Czas edycji: 2009-10-01 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Hej, juz nas więcej. Właśnie wróciła, nawet jestem zadowolona , bo nei zjadłam zbyt kalorycznie
![]() Iśniadanie:2kromki grahama z pasztetem i pomidorem oraz odrobiną soli IIśniadanie:grahamka z ziarnami z pasztetem i pomidorem oraz odrobiną soli przekąska: pół małej paczki paluszków Beskidzkich,. Zaraz obiad ![]() Dzisiaj zaczynam A6W ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zjadłam obiad: miska zupy jarzynowej, plus kromka razowca z szynką, plasterkiem pomidora i papryki
![]() ![]() Za pół godzinki pojeżdżę na rowerze stacjonarnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja też chciała bym się przyłączyć ;]
Obecnie warze 68 kg i mam 164 cm wzrostu. Marzę żeby ważyć 55 kg. Mam okropny problem z udami. Próbowałam już wielu ćwiczeń lae nie mogę wcale schudnąć. Może ma ktoś jakieś porady ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witam Piękne
![]() Dziś u mnie bez grzeszków ![]() Koleżanka miała urodziny i częstowała cukierkami, ale oddałam psispsióle moje ![]() ![]() Jak na razie wszamałam: -owsianka + tab.musująca -jabłko - tak 40 g kaszy gryczanej polanej troche kefirem z cynamonem + tab.musująca oczywiście pije duużo mojej herbatki z l-karnityną ![]() Jeszcze kolacja przede mną ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za przyjęcie mnie, Nattucha
![]() BelovedMoon, zdradź mi proszę na jakiej diecie schudłaś swoje 10 kg? i kiedy rozpoczęłaś swoją dietę? bo wiesz, ja na początku mojej męczeńskiej ![]() A tak w ogóle dziewczynki to co robicie, żeby nie myśleć o jedzeniu? Da się jakoś wyłączyć w sobie łakomstwo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
eZET najgorzej jest, wtedy gdy nie ma nic do roboty ;-(. Gdy mnie kusi, to staram się sobie znaleźć jakieś zajęcie: gdy pogoda dopisuje wychodzę ze znajomymi, albo poćwiczyć. Gdy pogoda brzydka wyobrażam sobie, że będę mogła nosić moje wymarzone ciuchy bez kompleksów, kładę się i ćwiczę oraz robię zieloną herbatę. Ja bardzo lubię Bio Activ z pigwą lub malinami, niestety jest ona u mnie ciężko dostępna więc przy okazji kupuję ją w MAKRO, kosztuje ok.3-4zł i bardzo mi smakuje.
A ja dzisiaj na obiad zjadłam kotleta w paneirce z ziemniakami i kukurydzą, oraz resztkę paluszków. Napakowałam się i kolacjii nei zjem ;-) Muszę nauczyć się na klasówki i spadam do ćwiczeń ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Przyłączam się: wzrost:173cm waga: 80kg ![]() cel: 60kg choć głównie zależy mi na utracie cm ![]() Zaczęłam od dziś z pełną mobilizacją, co do ćwiczeń muszę przysiąść i obmyślić jakiś plan treningów. Dietetycznie sprawa prosta-eliminacja wszelkich "złych" węgli i tłuszczów pod każdą postacią, zero podjadania, stawiam na zdrowe, urozmaicone posiłki i dużo herbat, wody. Sprawa niby prosta a jednak męczę się z wagą od lat ![]() W każdym razie walczę ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja w ramach kolacji zjadłam właśnie 2 kanapki razowca z jajkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to ja się dołączę. Na chwilę obecną mam 166cm wzrostu, a ważę w okolicy 65 kg. Chciałabym ważyć jakieś 58 i byłoby dobrze. Zaczynam od jutra, bo dzisiaj dałam ciała...
*Śniadanie - 3 łyżki płatków owsianych, sypnęłam otrąb żytnich, dodałam dżem własnej roboty (brzoskwiniowo-jabłkowy) i serek homo naturalny. Potem jakaś herbatka wpadła, *bułka żytnia posmarowana serkiem homo. nat. z wędliną i ogórkiem zielonym. Następnie herbatka z miodem, kilka kuleczek winogron *meeeega obiad - cały brokuł ![]() Potem jeszcze kilka kulek winogron. *No i znowu zaszalałam - pół paczki nerkowców ![]() A przed chwilą znowu herbatka z miodem. Hmmm, jak tak to teraz czytam, to dochodzę do wniosku, że czas zacząć się ograniczać ![]() ![]() Niestety na regularne posiłki nie mam co liczyć, bo przez zajęcia na uczelni nie dam rady ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja tez chętnie sie do Was przyłącze, bo jak to mówia w grupie siła...
Teraz mam 181 cm wzrostu i ważę 76 kg, chciałabym zjechać do jakis tam powiedzmy 63 kg, przy czym moja silna wola ulatnia sie kiedy stoje przed wyzwaniem rodzaju "czy zjesć ten kawałek ciasta czy nie?"Moze ktos z Was ma sposób by zaradzic temu, żeby wogóle wybierało sie opcje numer 2 czyli nie?Bo ja juz naprawde nie potrafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
udało mi się nie zjeść dziś nic słodkiego!
![]() a w lodówce mam cukierki. mój mężuś "kusił" mnie nimi, ale dałam radę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.