![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pazurkoowooo
Moje New pazurki
![]() ![]() ![]() robione na mojej dloni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lekko spilowane pazurki poniewaz ostatnio cwicze tylko na sobie ;]] hmm n zdjeciach idac jakby usmiechy byly w sumie prwie proste le tak nie jest prepraszam za jakosc ..... ![]() ![]() ![]() ps zapomnijcie o tamtym ;]] sorki za szystko ..;]] zalozylam nowe konto i chce zaczac od nowa z wami w zgodzie hyh ;]] o to moje paaaaazuurrryy DSC04540.jpg DSC04545.jpg DSC08678.jpg DSC08683.jpg DSC08684.jpg DSC08685.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pazurkoowooo
założyłaś już 3 wątek, nowe konto... mieszasz dziewczyno.. oj mieszasz.
pazurki łopatkowate.. płaściusienkie.
#3 |
BAN stały
|
hmm .. kochana uspokój sie ....;]] hyh .. oke postaram sie je spilowac bardiej ;]] ... i poprawic krzywa c Edytowane przez x69PrincesS69x Czas edycji: 2009-02-13 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja nie mam siły.. a pazurki mi sie nie podobają
![]()
#5 |
BAN stały
|
oki ... kazdy ma swoje zdanie ... a do czego nie masz sily?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie podobaja mi sie.
Pazurki płaskie, zbyt szeroki wolny brzeg
#9 |
Zadomowienie
|
Ogólnie kiepsko... Zgadzam sie z dziewczynami.
![]() |
#10 |
BAN stały
|
dopiero sie ucze .... ale dzieki za opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Sadze ze nasze opinie powinny ci pomoc, abys juz nie popelniala tych samych bledow, nie ma co sie bulwersowac.
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Są strasznie grube, troche łopatkowate, skórki pozażynane, każdy paznokieć innej długości. Koniecznie spiłuj je po bokach ;] I przede wszystkim musisz ćwiczyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
paznokieć powinien miec grubość 2 wizytówek.
Twoje mają 20...
#15 |
Zakorzenienie
|
no paznokcie kiepskie powiedzialabym,, duzo do poprawy ale dziewczyny juz wszystko napisaly
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
BAN stały
|
Cytat:
przepraszam nie z tego konta ![]() Cytat:
wiem wiem ze lopatkowate pracuje nad tym ![]() ![]() ![]() grube to tak jak pisalam wczesniej .... myslalam ze tak ma byc ... skorek nie mam pozazynanych .... to tylko tak na zdjeciach wyszlo ..kiepska jakosc ![]() ![]() oki na pewno bede cwiczyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i dziewczyny mam takie pytanko ... moja kumpela byla sobie zrobic tipsy do kosmetyczki ... kosmetyczka jej tak przepilowala paznokcia ze w jednym miejscu bylo wszystko widac co jest pod paznokciem ... wiecie moze co ona ma z tym zrobic ?? Edytowane przez x69PrincesS69x Czas edycji: 2009-02-14 o 08:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zamknęłam poprzedni wątek, mam nadzieję, że w aktualnym obejdzie się bez niepotrzebnych spięć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
z mojej strony na pewno ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Paznokcie płaskie, grube...ogólnie brzydkie
![]() I chyba za bardzo się zamotałaś, skoro już Ci się konta mieszają.... ![]()
#21 |
Różowy Jednorożec
|
Popełniłaś większość podstawowych błędów. Łopatki, pazurki płaskie, nie spiłowany próg tipsa. Ćwicz.
#22 |
Zadomowienie
|
a i dziewczyny mam takie pytanko ... moja kumpela byla sobie zrobic tipsy do kosmetyczki ... kosmetyczka jej tak przepilowala paznokcia ze w jednym miejscu bylo wszystko widac co jest pod paznokciem ... wiecie moze co ona ma z tym zrobic ??[/quote]
Według mnie na pewno do niej nie iść. Nie zawsze to co jest robione u kosmetyczki jest ok. Ja sama z zawodu jestem kosmetyczką, ale szkołe skończyłam b.dawno temu ( 12 lat ) i sama poszłam na kurs, aby nie popełniać podstawowych błędów. Musisz popracować nad nimi, bo niestety nie wygladają estetycznie, a przecież o to chodzi, aby nasze dłonie, czy dłonie osób, którym robimi były piękne i zdobiły ich właścicielkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Zdaję sobie sprawe jakie sa okropne ![]() ![]() Cytat:
![]() lopatki tak tak pracuje nad tym ... plaskie ajjj po prostu nie wychodza mi inne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecuje bede cwiczyla ajjj ![]() ![]() Cytat:
Musisz popracować nad nimi, bo niestety nie wygladają estetycznie, a przecież o to chodzi, aby nasze dłonie, czy dłonie osób, którym robimi były piękne i zdobiły ich właścicielkę.[/quote] oki ![]() ![]() ![]() tak tak masz racje ![]() ajjj a tu pare fotek moich rzeczy do pazurkow ... ajjjj nie ma sie czym w ogole chwalic ... dopiero zaczynam sie bawic w te rzeczy i ciagle jak mam siano cos dokupuje ... teraz chce sie przezucic na jakies inne zele .. hmm ale jak mozecie mi doradzic jakie sa dobre ?? to bardzo dziekuje hihihi ![]() jak na razie mam 1 samopoziomujacy ... ale nie jest idealny ... i co czytam jakies fora to sie dowiafduje ze nie starczy tylko jeden zel hyh ... wsiec postaram sie dokupic najpotrzebniejsze rzeczy :PPP aaa i jak macie jakies stronki procz allegro do kupowania takich roznych bajerow do tipsow to bardzo bym o nie prosila hihi ![]() ![]() DSC04535.jpg DSC04536.jpg DSC04537.jpg skromnie wiem no ale coz ![]() Edytowane przez x69PrincesS69x Czas edycji: 2009-02-14 o 21:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ty tak poważnie ? czy to jakaś prowokacja .........
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Wilczus, wyrozumiałości trochę !!!
![]() Do autorki - nie wiem jaki nick, nie ogarniam - Jeśli przepiłowałaś tak płytkę, że "wszystko widać" to szlaban na przedłużanie. Dla ofiary na jakiś miesiąc. Dla ciebie - dopóki nie zrobisz kursu. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ależ ja jestem wyrozumiała
![]() w poprzednich dwóch tematach założonych przez tą dziewczynę w ogólę się nie wypowiadałam .... ale teraz już nie mogłam wytrzymać .... po tym ostanim poście ![]() no bo chyba nie starczy jeden żel .... albo starczy .... do tej pory starczał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
co mam przez to rozumieć ?? Cytat:
nie nie to nie ja tak przepilowalam tylko kosmetyczka .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
jezeli chodzi o moja kolezqanke to przepilowala jej kosmetyczka a jezeli o moje pazurki to ja poniewaz cwicze ciagle na sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tylko jedno pytanko... czemu pilnik (prosty) jest taki ... brudny??
![]() Lepiej na kurs się udaj ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.