|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Organizatorka :)
|
Prośba o pomoc w zakupie :) NEW YORKER koszula krata flanelowa w odcieniach szarości
Kobietki, znowu zakładam wątek i po cichu znowu liczę na Waszą pomoc
![]() Słyszałam, że w niektórych miastach w New Yorker'ze taka koszula kosztuje coś koło 10 zł (9,95?) ![]() I tutaj moja WIELKA prośba ![]() Czy któraś z Was mogłaby mi ją zakupić, a potem wysłać? ![]() Interesowałby mnie rozmiar M ![]() Oczywiście wszelkie koszty pokrywam ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Zdjęcie zapożyczone z All Edytowane przez martunia-w Czas edycji: 2009-01-11 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pośba o pomoc w zakupie :) NEW YORKER koszula krata flanelowa w odcieniach szar
u mnie sladu po nich nie ma
a rozowe sa ale po 39zl ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pośba o pomoc w zakupie :) NEW YORKER koszula krata flanelowa w odcieniach szar
Jeżeli to ta sama koszula, którą posiadam to nawet się nie fatyguj bo się nie opłaca. Po jednym praniu wygląda koszmarnie mimo, że zapłaciłam za nią wcześniej 70zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś podobnego widziałam dziś w Stradivariusie chyba:P nowa kolekcja wchodzi... kosztowała 70zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
po 9 zł ??? u manie w poznaniu są (no przynajmniej byly) ale po 39,90 , a w NY za 9,90 to kupilam sobie , ale zielona, dłuższą franelową koszule w kratke, stety lub niestety ostatnią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety w Gdansku brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
AGA :)
|
u mnie były niedawno czerwone i zielone ale po 39 zł.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do wątku! Jeśli jest czerwona koszula w kratę (nie tunika, tylko ta zwykłej długości^^) w waszym New Yorkerze (niezależnie, czy jest ona po 39zł), to proszę o pw lub mail
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.