|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
NEOSTRADA - O ZGROZO!!!
POMÓŻCIE MI!!! Wzięłam się za instalowanie Neostrady i mam problem - dziwne bo ponoć dziesięciolatki sobie z tym radzą- widać jakaś dziwna jestem
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: NEOSTRADA - O ZGROZO!!!
tez mialam problem z dokonczeniem instalacji , pozniej jak juz wszytsko poszlo to lacze mialam jakies slabe i mnie ciagle rozlaczalo,przez 5 dni w pomocy technicznej wmawiali mi ze mam wirusa no to zabralam sie za skanowanie antywirusami itd i nic,zdenerwowana powiedzialam ze chce zlozyc reklamacje i jak sie okazalo problem byl gdyz tp sa nawalila
byc moze modem jest zepsuty-nie mam pojecia dzwon ile wlezie i mecz ich bo kazdy inaczej tam radzi wiec w koncu moze sie czegos dowiesz pozdrawiam i zycze powodzenia *
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja o dziwo nie miałam żadnych problemów. W tej instrukcji , którą dołączają jest opis najczęściej spotykanych błędów. Tego 680 tam nie ma? Może pomyliłaś kolejność instalacji (wiem że tam jest tak jakoś dziwnie, że zaczynasz instalację bez podłączonego modemu, dopiero w trakcie go podłączasz - może z tym się pospieszyłaś?). A jak nie - to dzwoń do upadłego.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
He... wstyd się przyznać, ale dzwonilam tam chyba z 10 razy i faktycznie za każdym razem inaczej mi radzili, jedna z pań nawet się rozłączyła (widać też nie mogła sobie poradzić
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Niby się udało, ale jednak coś jest nie tak? Gdybym jeszcze wiedziała co... ale pal licho, niby chodzi tylko ciągle traci połączenie i się restartuje komputer (pewnie nie jaki blaster ;( ) Zainstalować to "cudo" - czyt. neostrade- udało mi się po setkach prób i tylko w układzie kiedy modem podpięty jest bezpośrednio do gniazdka telefonicznego - tylko co z telefonem skoro mam jedno gniazdko... Zresztą kto by się tym przejmował, chciałam neostrade to mam, tylko jakim kosztem (oczywiście o stracone nerwy i czas mi chodzi, no i telefon). Aj, może kiedyś coś z tym zrobię bo narazie mam dość!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
skoro resertuje Ci sie komputer to mozesz miec sassersa albo blastera,wcisnij alt+ctr+delete i w menedzerze sprawdz czy masz uruchomiony lsas przez administratora - ja tak mialam,polecam skaner mks (http://skaner.mks.com.pl)napewno usunie wszelkie robactwo ale problem moze polegac na tym ze zanim sie zainstaluje to mozesz miec reseta:/
pociesze Cie ze tez mialam cyrki z neo ,dwonilam do serwisu neostrady ze 20 razy,zadzwon tam jeszcze raz (wiem ze juz masz dosyc...ja tez mialam bo obsluga tam nie jest zbyt kompetentna..nie chce nikogo bron boze urazic)oni moga doradzic ktore czynnosci w menedzerze wylaczyc(ja niestety nazw nie pamietam )i zostaje skanowaniea co do podlaczenia modemu tez ich mecz-moze dali Ci wadliwy sprzet?? pozdrawiam goraco * glowa do gory i nie daj sie im![]() w koncu nie bez powodu wszyscy nazywaja ta firme telekompromitacja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

dzwon ile wlezie i mecz ich bo kazdy inaczej tam radzi wiec w koncu moze sie czegos dowiesz
*
)i zostaje skanowanie