|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() podziękowania dla rodziców po błogoslawieństwie???
Dziewczyny planujemy z Tż wesele jednodniowe i w zwiazku z tym pytanie-kiedy jest czas na podziękowania dla rodzicow??? Po oczepinach i po torcie???
Wiem ze bedzie mnie to kosztowac duuuzo newrow i pewnie łez tez, dlatego tak sobie pomyslalam ze moze by tak zrobic te podziekowania w domu po blogoslawienstwie? w kameralnym gronie, co mysliscie? powiedziec pare słow, dac prezenty i przynajmniej po pierwszym tancu mialabym glowe spokojna ze juz nic mnie stresujacego nie czeka i w pelni moglabym sie cieszyc naszym dniem. tym bardziej ze tesciowa jest zdania ze te podziekowania takie przy gosicach to takie troche sztywne sa, i ma troche racji.... co zrobic? jak mysliscie???
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: podziękowania dla rodzióow po błogoslawieństwie???
Oj masz jeszcze dużo czasu do zastanowienia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja mysle odwrotnie niz poprzedniczka,ze kameralne podziekowania sa lepsze.podziekowania maja byc dla rodzicow a nie ma byc to szopka dla wszystkich z placzem,tancem w koleczku i innymi wymyslami.takie moje zdanie-ale kazdy robi jak chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że podziękowania po błogosławieństwie to całkiem dobry pomysł (chociaż będzie dużo nerwów związanych z czekającą nas uroczystością), też to rozważaliśmy z TZ, ale mamy wesele dwudniowe i w końcu wpadło nam do głowy inne rozwiązanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Dot.: podziękowania dla rodziców po błogoslawieństwie???
Jeden i drugi sposób jest dobry!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dolaczam sie do ekipy osob, ktorym odpowiada zlozenie podziekowan zaraz po blogoslowienswie. Na weselu bede sie bawila i nie bede pamietala o zadnych podziekowaniach. To bedzie moj dzien i narzeczonego. Swojej rodzinie dziekuje kazdego dnia i mowie jak ich kocham. Tesciom nie mam zamiaru dziekowac za wczasu. Nie wiadomo co to za mamusia sie okaze. A to ze syn odnalazl milosc i polowke , to powinni mnie podziekowac, ze jestem w jego zyciu
![]() ![]() ![]() Takie sympatyczne, nie szopkowate zyczenia ze wychowali nas zaraz po ich zyczeniach. Blogoslowienstwa tez nie bedziemy mieli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi moje kochane co z podziękowaniem dla rodziców jeśli moich już nie ma
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.