|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
agnes 1789- dodatki
witam wizażystki
![]() ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2009-04-15 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: agnes 1789- dodatki
Ja bym dała tu tylko kolczyki i ewentualnie - ale niekoniecznie - bransoletkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mam 165 cm wzrostu ciemne włosy, które będą upięte napewno do tyłu(coś w stylu koczka ale nie mam jeszcze dokładnie wybranego) welon chciałabym krótki ale żeby było go dużo bez lamówki i bez haftów , a kwiaty proste bez udziwinien zawiązane ładną wstążką, jeśli chodzi o bizuterie to właśnie albo długie koczyki albo ładne wkrętki i skromny zarazem piękny naszyjnik; zdjęcia kwiatów i weloniku prezentuje poniżej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z tych, które zamieściłaś kalie podobają mi się najbardziej
![]() A jeżeli chciałabyś naszyjnik to do tej sukni ja bym widziała skromny naszyjnik w kształcie litery Y ale wtedy kolczyki trochę delikatniejsze ![]() Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-04-15 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no właśnie też tak myślałam że jak bym miała naszyjnik to już kolczyki tylko wkrętki żeby nie wyglądać jak choinka a jak bez naszyjnika to dłuższe kolczyki tylko że ja w takim długich kolczykach nie chodze bo nie lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze masz trochę czasu z tego co widzę, więc możesz spokojnie sprawdzić jak Ci się będzie chodziło w długich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
No nie wierzę! Wpisałam któryś raz z kolei w google nazwę mojej sukni ślubnej i o to co znajduję - pierwszą osobę (w sieci), która ma taki sam gust jak ja!
![]() Suknia spodobała mi się już na wieszaku i byłam pewna, że ją chcę. Zamówiłam ją w lutym i już 21 maja mam przymiarkę. Nie mogę się doczekać. Co do dodatków, to znów mamy ten sam gust ![]() Co do kwiatów to na początku chciałam kalie ![]() Włosy - falowane, spięte lekko powyżej karku, jakby koński ogon (mam długie, więc będzie ok). Ewentualnie spięte całościowo, ale nie żaden kok lub ostatecznie loki lekko spięte. Wklejam zdjęcia fryzury, welonu, bukietów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi miło, mamy podobny gust
![]() jeśli chodzi o włosy to ja mam takie do ramion i najładniej mi jest jak mam je do góry, więc jesli o to chodzi to wszyscy są zgodni i ja zawsze o tym wiedziałam że będą do góry bo tak mi poprostu najładniej Kwiaty ładne wkleiłaś nad zielonymi też sie zastanawiałam,teraz bardziej mysle o fiolecie albo kremie,pójde do kwiaciarki i pogadam zobaczę co da się zrobić a kiedy jest Twój ślub że masz już przymiarke? bo ja zamówiłam ją na początku kwietnia a przymiarke mam dopiero w sierpniu;/ jeszcze tyle czasu Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2009-04-20 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Przymierzałam białą i uwierz, że jest świetna! Zdjęć niestety nie mam bo pojechałam tylko na rozeznanie do salonu i nie brałam aparatu. Teraz trochę żałuję
![]() ![]() Mierzyłam podobną suknię w kolorze ecri, ale zupełnie się nie widziałam w tym kolorze. Pozatym mam ciemną karnację i średniobrązowe włosy i w bieli mi po prostu dobrze ![]() Nad fryzurą to się zastanawiam już długo, jutro właśnie idę do fryzjera na próbną. Zobaczę, może mi coś doradzi. Masz dużo czasu do ślubu więc spoko, ze wszystkim dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no tak jeszcze trochę czasu mam, tylko to czekanie jest męczące
![]() a co do sukienki to ja też zamówiłam białą, poprostu na salonie nie mieli białej tylko ecri, w niej też ładnie wyglądałam ale że ja też mam ciemną karnację, ciemne włosy i piwne oczy to tylko biała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej,
byłam u swojego fryzjera i pokazałam fotki. Najbardziej mu się spodobała ta druga, którą wyżej wkleiłam i ta, którą wklejam poniżej. I będziemy w nast tygodniu coś kombinować z tych dwóch, bo ja chcę fale ![]() Znalazłam jeszcze ładniejszy bukiet ze storczyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
fryzurka fajna i ta na dole i ta do góry jednak kwiatki które wkleiłaś jak dla mnie za dużo się w nich dzieje
![]() najbardziej podobają mi numer 2 i 5 , florystka też doradziła mi na innym forum że najładniejsze właśnie są te a że mnie też najbardziej się podobają to napewno będzie coś takiego ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2009-04-23 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej,
czy przewidujesz kupno jakiegoś bolerka do sukni? Ja się zastanawiam. Nie wiem jak z pogodą będzie na początku czerwca, więc chcę się jakoś zabiezpieczyć ![]() Co do fryzury to będę mieć coś podobnego do tej z ostatniego zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja mam na początku września i chce kupić takie cieniutkie bolerko (z takiego materiału lub podobnego jak jest welon)bez zadnych haftów bo sukienka już jest bogata, przymierzałam ostatnio takie cieniutkie obcisłe ale z haftami i za dużo już było
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja się zastanawiam nad takim:
http://allegro.pl/item622122696_nowo...ej_roz_40.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
fajne, mnie się podoba zaraz sobie obejrze na allegro może coś ciekawego jeszcze znajde
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej,
dziś odebrałam suknię! Jest super! Na pierwszej przymiarce wyglądała całkiem inaczej i się trochę martwiłam do czasu odbioru. Ale mam ją już w domu i jestem zadowolona! Dobrałam to bolerko, które Ci wcześniej wklejałam. Wklejam również foto. Welon - będę mieć dwuwarstwową mgiełkę 45/55cm. Mam nadzieję, że u Ciebie efekt będzie również ok, i będziesz zadowlona! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
fajnie wyglądasz, a zostawiłaś sobie tren ?? bo ja właśnie nie wiemczy gotrochę nie skrócić masz troszkę więcej zdjęc żeby podesłać na maila
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.