|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
granatowa sukienka - jakie buty??? pomocy :)
Witajcie. Mam problem a mianowicie na zbliżający się bal mam zamiar założyć granatową sukienkę, którą kupiłam sobie latem na wesele. No i mam problem z butami, bo latem to wiadomo sandałki z paseczków - szpilka, a zimą??? Pończochy więc sandały odpadają, czarne czółenka też mi jakoś nie leżą. Złote???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: granatowa sukienka - jakie buty??? pomocy :)
Wiesz, ja też kupiłam sobie sukienkę granatową, taką letnią. I również mam problem co do butów. Nosiłam kremowe i myślę, że takie pasują, jeśli miałabym pod kolor dodatki. Czerwone to też niezły pomysł
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A szare lub delikatnie srebrne?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Myśle, że czarne też by spokojnie pasowały
![]() No i na pewno jasno- szare bedą dobrze wyglądały
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze to kwestia dodatkow. na pewno beda fajnie wygladaly szare, czarne, moze zlote?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
no tak tylko ta sukienka ma już złote dodatki na sobie więc nie wiem jak z tymi czerwonymi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
srebrne, złote (ale nie jakies bijace po oczach), czerwone średnio, szzare, czarne
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Ja proponuję złote czółenka,ale takie matowe,do tego torebkę w takim samym kolorze. Nawet wydaję mi się,że wtedy zbędna będzie złota biżuteria bo może być tego za dużo.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
złote byłyby najlepsze do tej sukienki, też mam granatową zakupioną, ale jest ciemniejsza i nie ma żadnego innego koloru i ja biorę śliwkowe butki
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Mam tez granatowa sukienkę i miałam problem z butami... no ale od czego jest ciocia stylistka xD Proponuje zólte buty, do tego jakies dodatki w podobnym kolorze. Sukienka sie troszke ozywi
Albo cos złotego lub srebrnego.. Jesli mówisz ze masz juz złote dodatki to srebro odpada...
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.