![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
optymistyczny wątek
widze same watki dla rozpaczajacych, wiec ciut dobrego optymizmu sie przyda
![]() tu sie nie wolno smutać, tylko szukac pozytywów ![]() rozstalam sie z TZ? znajde lepszego, a poki co bede ie cieszyc wolnoscia ![]() szukajmy tu pozytywow,tam gdzie ich nie dostrzegajmy ![]() ![]() wątek na podniesienie dobrego nastroju wszelkimi dostepnymi metodami ![]() enjoy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: optymistyczny wątek
hehe pocieszające jest to, że ponoć od piątku będzie ocieplenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ale swiat jest sliczny taki zasniezony.
a podobno kobieta cala w sniegu wyglada uroczo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajny pomysł na wątek, oby żył jak najdłużej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja jestem nazywana SS* i calkiem jest to mile ![]() *Seksowny Sopelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zapewne umrze śmiercią naturalna :-P
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Optymistyczne jest to że nie muszę się dziś i jutro uczyć i mogę spać do południa bo mam wolne na razie na uczelni a poza tym że latam po domu w krótkim rękawku kedy na dworze ludzie poubiernai po uszy w ciepłe ciuchy- chwala ciepłowni że ogrzewanie działa
![]() A poza tym dzis zakonczylam zwiazek- choc trudno to nazwac zwiazkiem - ale zkaonczylam miłosną przygodę ale za to zyskałam dzięki temu wpsaniałego kumpla- taka rozmowa z nim od serca tak mi humor poprawiła. Więc czase mwarto jest zakonczyc cos co sie psuje i zmienic to na dobre kumplostwo. Don't worry be happy po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
watek sluzy wlasnie do opisywania malych sukcesikow, bo bardziej to pomaga niz mowienie o porazkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A ja sie cieszę bo zbliża sie weekend więc zobaczę sie z moim najukochanszym TZ
![]() Ale będzie sie działo hihihihi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
optymistyczne jest to, że za miesiąc będę już PO sesji, i czekają mnie kolejne cztery miesiące szczęśliwego obijania się
![]() świetny wątek! szukajmy pozytywów nawet tam gdzie ich nie ma ![]()
"Na samą myśl, że muszę kimś zostać, ogarniał mnie nie tylko strach, ale wręcz mdłości. Nie mogłem znieść myśli, że zostanę prawnikiem, radnym, inżynierem czy czymś takim. Ożenię się, będę miał dzieci, dam się złapać w strukturę rodzinną. (...) Niemożliwa sprawa."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() optymistyczne jest to, ze mimo ze PTZ teraz sie nie odzywa to nie odzywa sie, bo jest zajety a nie dlatego, ze nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
optymistyczne jest to, że jest potwornie zimno na zewnątrz a ja sobie siedzę w cieplutkim domu z lapciem na kolanach i mogę z Wami pogadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja pije drinka, moj tz uratował mi dziś tyłek
![]() a myslalam,ze dzien nie skonczy sie fajnie :P
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
a ja olałam eksa!!!!! jestem z siebie dumna!
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a ja "stoję w obliczu zakochania się"
![]() ![]()
"Na samą myśl, że muszę kimś zostać, ogarniał mnie nie tylko strach, ale wręcz mdłości. Nie mogłem znieść myśli, że zostanę prawnikiem, radnym, inżynierem czy czymś takim. Ożenię się, będę miał dzieci, dam się złapać w strukturę rodzinną. (...) Niemożliwa sprawa."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Dolce vita
|
![]()
Jestem pracoholiczką...ale cieszy mnie to, że pomimo zapalenia oskrzeli mogę zostać w domu. Cieszy mnie to, że mam pracę w prestiżowej międzynarodowej firmie. Cieszy mnie to, że są ode mnie gorsi, a ja się nie poddaję, by być na równi z tymi lepszymi ode mnie. Cieszę się, że spotykam się czasem z moim BYŁYM tylko na seks i że jestem wolna...bez zobowiązań. Mam prawie 23 lata, to chyba powinnam się cieszyć, że mimo tylu niepowodzeń miłosnych nie wpakowałam się w dziecko i ślub z przymusu, lub związek "za karę"żeby tylko nie być samotną...
![]() trzeba wyciągać pozytywy. ![]() Przeprowadziłam się z e wsi do Warszawy.( + ), nie mam tutaj nikogo (-), ale na wsi też nie miałam, więc i tak wychodzi na lepsze, bo się wyrwałam. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
moj PTZ jest pracoholikiem, nie ma zaduzo czasu, ale ten ktory znajdzie jest bardzo cenny i on daje go mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Dolce vita
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
A dla mnie najbardziej optymistyczną myślą jest to że już jutro jadę do mojego TŻcika
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
PotencjalnyTZ wiec jeszcze mnie nie ma, ale pozytywna strona to to, ze mozemy sie poznawac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Optymistyczne jest to ze pada śnieg i jest tak ładnie na zewnatrz zamiast szaroburo- a ja osbie siedze w cieplym mieszkanku i moge obserwowac przez okno jak pada śnieg .
Poza tym mam jestem chora i mam zwolnienie, ale za to moge sie wyspac i odpoczac. Mam dobra prace, której nie zamieniłabym na inna. Mój TŻ postanowił rzucić palenie- i strasznie jestem z niego dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś dla mnie, ostatnio cieszę sie ze wszystkiego, poprostu chodzę i uśmiecham się do świata. Z wielu powodów: wyrwalam się wreszcie z toksycznego związku, poznałam kogoś nowego ( i jestem baaardzo zauroczona
![]() ![]() aha i niedlugo wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A super wątek! W sam raz dla mnie!
![]() Cieszę się że: *jest tak ładnie i biało od śniegu i niebo jest takie błękitne ostatnio ![]() *mam PTŻ, co z tego, że on teraz wyjechał, ale niedługo wróci i na pewno się spotkamy i poważnie sobie pogadamy ![]() *jutro idę na basenik z moja przyjaciółką kochaną ![]() *zaraz idę spac i śpię jutro do 10 ![]() *jest koniec semestru i mam baaardzo mało zajęc na uczelni ![]() *mam już temat pracy lic, co z tego że jeszcze nie zaczęłam pisac, ale temat już mam ![]() ahh, jest się z czego cieszyc naprawdę ![]()
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2009-01-07 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Z natury jestem okropną pesymistką, więc czas się przełamać! Cieszę się, bo:
- mam wspaniałego Tż i w piątek bawimy się na studniówce ![]() - jest ślicznie na dworze, uwielbiam zimę - niedługo ferie - w tym roku będę mieć najdłuższe wakacje w życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
ciesze sie bo:
sie wyspalam ![]() slonce swieci i cieplutko mi w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
A ja się cieszę, bo w końcu się wczoraj ruszyłam trochę i poszłam na aerobik. TŻ też z tego bardzo zadowolony. No i powoli zaczynam sobie lepiej organizować czas
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
wreszcie się wyspałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Jeszcze tylko do 20, a potem piątek - wolne! Cały następny tydzień bez uczelni - sesja.... (pomijam fakt ze musze sie wtedy uczyc:P)
Wieczorem piwko Nikt mi nie mówi że dzisiaj wychodzę, jutro wychodze i w sobotę też wychodzę... Znajdę sobie takiego faceta że nie będe chciała żadnego innego, ha!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.