|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Warszaty dla mam
Już jutro - więc jest naprawdę ostatnia chwila, żeby się zapisać - są warsztaty- bezpłatne spotkanie dla wszystkich mamuś z Warszawy.
Warsztaty te to seria "Mamy Plany" - kto dzisiaj oglądał o 10.30 DD TVN to widział, bo o nich opowiadali! Tym razem tematem spotkania będzie „Zdrowe jedzenie – dla mamy i dziecka". Dziewczyny, zapisy na spotkanie są MAILOWE, zapomniałam dodać! ![]() to już jutro, więc śpieszcie się!! następne dopiero po wakacjach ![]() Program spotkania: Natalia Orłow-Ostrowaska zaprasza na warsztaty "Mamy Plany": 11:00 – 11:45 Temat: Przyczyny powstawania dolegliwości układu pokarmowego w czasie ciąży i po porodzie 11:45 – 12:00 przerwa 12:00 – 12:45 Temat: Wiem, co jem - ekspert Katarzyna Bosacka o tym jak czytać etykiety, składy, jak wybierać produkty najzdrowsze dla mamy i maleństwa 12:45 – 13:00 przerwa 13:00 – 13:40 Temat: BLW – nauka zaufania przy stole, albo jak nie wychować niejadka- rozszerzanie diety – wojna czy pokój? - Agnieszka Mocarska i Marta Sobiło Więcej informacji: http://mamyplany.com Zapisy: zapisy@mamyplany.com Termin: 21 czerwca 2011, godz. 11.00 Miejsce: Tamika, ul. Wolska 44, Warszawa Dzielę się, bo uważam, że warto, byłam na poprzednich warsztatach 26 maja z okazji dnia mamy pt Mamy plany - Macierzyństwo pod opieką - komfort, piękno i kobiecość" o tym jak czuje się kobietą będąc mamą, jak dbać o wygląd w ciąży i po porodzie, jak się ubierać, żeby ukryć pociążową figurkę ![]() ![]() I mają animatorki do opieki na brzdącami gdy mamy się edukują. I dostaliśmy paczki - upominki dla matek z dziećmi ze ✂✂✂✂✂✂✂✂✂'a , bo akurat był sponsorem, oraz kupony rabatowe, niespodzianki i inne takie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.