|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
on i inne.
witam koleżanki.
hm.. znam pewnego chłopaka 3 lata. wiedziałam, że on lubi podrywać dziewczyny itp.. jak razem chodzimy na imprezy to adoruje tylko mnie. zdarza mu się mi coś niemiłego powiedzieć itp.. po prostu próbuje mnie zgasić. ale jeśli jesteśmy sami to jest bajecznie. jest taki delikatny i w ogóle.. tylko, że on to samo robi z innymi.. tak podejrzewam. boję się, że się w nim zakochałam.. jestem dla niego niedostępna i pokazuję, że nie jestem kolejną do zaliczenia.. jak mam mu.. pokazać, że mi na nim zależy i dam mu więcej, jeśli poświęci się tylko mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: on i inne.
z tego jaki typ chłopaka opisujesz radziłbym darować sobie, jeżeli powiesz mu, że dostanie więcej jeżeli bardziej się zaangażuje bądź pewna, że tak zrobi a najprawdopodobniej tak Ci się tylko będzie wydawać. Do póki nie dostanie tego na co tak będzie czekał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Możliwe, ale dobrze gdyby autorka wątku dopisała parę faktów. 3 lata znajomości i bez deklaracji? Raczej się to już nie rozwinie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tacy chłopaki to tylko i wyłącznie do .....{czterech liter}
![]() Po co Ci chłopak który jest załóżmy z Tobą a podrywa inne?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeżeli zdarza mu się coś niemilego powiedzieć i chce Cię zgasić to może daje Ci do zrozumienia, że ma właśnie inne dziewczyny i chce Cię zbyć, bo może jednak dajesz mu o zrozumienia, że Ci na nim zależy. Jeżeli znacie się 3 lata to jeżeli on by chciał być tylko z Tobą, to raczej zrobiłby coś w tym kierunku. Zakochany facet łatwo nie odpuściłby, chyba że byłby nieśmiały, co w tym przypadku nie wydaje mi sie aby taki był, a skoro ma inne dziewczyny na boku to moja rada- daruj go sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
nie oto chodzi. znamy się ogólnie trzy lata. w sumie już nawet 4. ale chodzi o moment poznania.
jeszcze nic między nami nie ma. narazie wszystko bez zobowiązań. wiem, że podrywa dziewczyny, bo taki ma styl bycia. Doris1981: kumplujemy się. to, że delikatny- kiedy jesteśmy sami zawsze powie coś miłego, inaczej się zachowuje. tak chodzi też o pieszczoty, ale to nic szczególnego. hmm.. jakby odpływam kiedy jesteśmy razem, ale potrafi być też złośliwy, zgryźliwy. mam cichą nadzieję, że w ten sposób postępuje tylko ze mną.. to się rozwija dopiero i podkreślam, że nie jesteśmy razem. on jest już taki, że dziewczynom mówi miłe słówka, czy flirtuje. a ja to typ zazdrośnicy trochę ^^ zastanawiam się.. czy to dobry pomysł, nadal to podkręcać (w sensie kiedys być razem), czy zostawić to na etapie flirtu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tacy lubia jak ich trzymasz na dystans ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
szkoda Cie kobieto dla niego bo jesli facet nie potrafi sie zachowac w towarzystwie wobec kobiety tak jak nalezy to nie warto
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.