on i inne. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 11:40   #1
catalinkaa
Raczkowanie

on i inne.

witam koleżanki.
hm.. znam pewnego chłopaka 3 lata. wiedziałam, że on lubi podrywać dziewczyny itp..
jak razem chodzimy na imprezy to adoruje tylko mnie. zdarza mu się mi coś niemiłego powiedzieć itp.. po prostu próbuje mnie zgasić.
ale jeśli jesteśmy sami to jest bajecznie. jest taki delikatny i w ogóle.. tylko, że on to samo robi z innymi.. tak podejrzewam.
boję się, że się w nim zakochałam..
jestem dla niego niedostępna i pokazuję, że nie jestem kolejną do zaliczenia..
jak mam mu.. pokazać, że mi na nim zależy i dam mu więcej, jeśli poświęci się tylko mnie?
catalinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 11:49   #2
Ask Me
Przyczajenie

Dot.: on i inne.

z tego jaki typ chłopaka opisujesz radziłbym darować sobie, jeżeli powiesz mu, że dostanie więcej jeżeli bardziej się zaangażuje bądź pewna, że tak zrobi a najprawdopodobniej tak Ci się tylko będzie wydawać. Do póki nie dostanie tego na co tak będzie czekał.
Ask Me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 11:56   #3
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez catalinkaa Pokaż wiadomość
jak mam mu.. pokazać, że mi na nim zależy i dam mu więcej, jeśli poświęci się tylko mnie?
nie pokazuj.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 12:04   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
witam koleżanki.
hm.. znam pewnego chłopaka 3 lata. wiedziałam, że on lubi podrywać dziewczyny itp..
jak razem chodzimy na imprezy to adoruje tylko mnie. zdarza mu się mi coś niemiłego powiedzieć itp.. po prostu próbuje mnie zgasić.
ale jeśli jesteśmy sami to jest bajecznie. jest taki delikatny i w ogóle.. tylko, że on to samo robi z innymi.. tak podejrzewam.
O co chodzi z tym pogrubionym? Bardzo mało faktów opisałaś - Wy się przyjaźnicie, kumplujecie? Piszesz, że nasz go 3 lata, ale co to dokładnie oznacza. Delikatny i w ogóle - chodzi o pieszczoty (bez zobowiązań)? Podejrzewasz to, czy tamto: na jakiej podstawie?

Cytat:
Napisane przez Ask Me Pokaż wiadomość
z tego jaki typ chłopaka opisujesz radziłbym darować sobie, jeżeli powiesz mu, że dostanie więcej jeżeli bardziej się zaangażuje bądź pewna, że tak zrobi a najprawdopodobniej tak Ci się tylko będzie wydawać. Do póki nie dostanie tego na co tak będzie czekał.
Możliwe, ale dobrze gdyby autorka wątku dopisała parę faktów. 3 lata znajomości i bez deklaracji? Raczej się to już nie rozwinie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 13:59   #5
TeQuiero
Zadomowienie

Tacy chłopaki to tylko i wyłącznie do .....{czterech liter}

Po co Ci chłopak który jest załóżmy z Tobą a podrywa inne?

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 15:04   #6
martusia810
Raczkowanie

Jeżeli zdarza mu się coś niemilego powiedzieć i chce Cię zgasić to może daje Ci do zrozumienia, że ma właśnie inne dziewczyny i chce Cię zbyć, bo może jednak dajesz mu o zrozumienia, że Ci na nim zależy. Jeżeli znacie się 3 lata to jeżeli on by chciał być tylko z Tobą, to raczej zrobiłby coś w tym kierunku. Zakochany facet łatwo nie odpuściłby, chyba że byłby nieśmiały, co w tym przypadku nie wydaje mi sie aby taki był, a skoro ma inne dziewczyny na boku to moja rada- daruj go sobie.
martusia810 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 16:46   #7
catalinkaa
Raczkowanie

nie oto chodzi. znamy się ogólnie trzy lata. w sumie już nawet 4. ale chodzi o moment poznania.
jeszcze nic między nami nie ma. narazie wszystko bez zobowiązań.
wiem, że podrywa dziewczyny, bo taki ma styl bycia.

Doris1981: kumplujemy się. to, że delikatny- kiedy jesteśmy sami zawsze powie coś miłego, inaczej się zachowuje. tak chodzi też o pieszczoty, ale to nic szczególnego.
hmm.. jakby odpływam kiedy jesteśmy razem, ale potrafi być też złośliwy, zgryźliwy.

mam cichą nadzieję, że w ten sposób postępuje tylko ze mną.. to się rozwija dopiero i podkreślam, że nie jesteśmy razem.
on jest już taki, że dziewczynom mówi miłe słówka, czy flirtuje. a ja to typ zazdrośnicy trochę ^^

zastanawiam się.. czy to dobry pomysł, nadal to podkręcać (w sensie kiedys być razem), czy zostawić to na etapie flirtu?
catalinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 17:08   #8
euphoria87
Raczkowanie

Cytat:
witam koleżanki.

tacy lubia jak ich trzymasz na dystans nie dopuszczasz do siebie. nie pokazuj zupelnie ze ci na nim zalezy. sam zacznie biegac za toba.
euphoria87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 17:26   #9
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
nie oto chodzi. znamy się ogólnie trzy lata. w sumie już nawet 4. ale chodzi o moment poznania.
jeszcze nic między nami nie ma. narazie wszystko bez zobowiązań.
wiem, że podrywa dziewczyny, bo taki ma styl bycia.

Doris1981: kumplujemy się. to, że delikatny- kiedy jesteśmy sami zawsze powie coś miłego, inaczej się zachowuje. tak chodzi też o pieszczoty, ale to nic szczególnego.
hmm.. jakby odpływam kiedy jesteśmy razem, ale potrafi być też złośliwy, zgryźliwy.

mam cichą nadzieję, że w ten sposób postępuje tylko ze mną.. to się rozwija dopiero i podkreślam, że nie jesteśmy razem.
on jest już taki, że dziewczynom mówi miłe słówka, czy flirtuje. a ja to typ zazdrośnicy trochę ^^

zastanawiam się.. czy to dobry pomysł, nadal to podkręcać (w sensie kiedys być razem), czy zostawić to na etapie flirtu?
Pieszczoty to jest nic takiego? Mam inne zdanie. To jednak jest coś, nie robi się pewnych rzeczy z każdym, a raczej nie powinno z kolegą, chyba że nie ma się złudzeń co do takiej znajomości. Pogadaj z nim o tym i tyle - powiedz czego oczekujesz lub jak Ty to widzisz i zapytaj o jego zdanie. Najlepiej to rzeczywiście jest to zostawić na etapie flirtu (wiecznego), ale Ty piszesz o zakochiwaniu się, o zazdrości - to się nie uda. Nie rozdzielisz pewnych spraw. Dla niego to nadal będzie flirt, a dla Ciebie cierpienie i życie w dziwnym zawieszeniu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 19:17   #10
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

szkoda Cie kobieto dla niego bo jesli facet nie potrafi sie zachowac w towarzystwie wobec kobiety tak jak nalezy to nie warto

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości