|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Gąbeczki lateksowej do PRYZM
Jak w temacie szukam lateksowej gąbeczki do PRYZM GIVENCHY, najlepiej nową albo mało używaną.
Piszcie, jeśli macie, a ja się odwdzięczę czymś w zamian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gąbeczki lateksowej do PRYZM
Witaj, ja mam dwie, na pewno nie będę używać..nie wiem, czy byłabys zainteresowana? TYlko ..kurczę, taka mała wymianka, średnio sie opłaca wysyłać
![]() CLARINS- dwustronna gąbeczka, Z jednej strony lateksowa, np do podkładu w kompakcie, z drugiej strony baaardzo milutka ![]() Użyta 2x, wyczyszczona SHISEIDO- gąbeczka okrągła leteksowa , uzyta 3x, troszkę odbarwiona, wyczyszczona. Foty w wątku.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
tompolu ale mnie chodzi o taką, która zmieści sie do opakowania po pryzmach czyli musi być prostokątem 5cmx4cm, czy któraś z Twoich odpowiada tym wymiarom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oki, za jakieś 2 godzinki podam wymiarki..bo odp. od brata teraz
![]() A miałabyś fotkę tego pędzla ? ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Clarins- prostokątna- 4, 3 cm x 5 cm Shiseido okrągła- srednica 5, 5 cm. To nie wiem , czy by Ci któras pasowała ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.