![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Givenchy, Estee Lauder, GF Ferre, Max Factor
Witam wszystkich w moim wątku po dość długiej przerwie. Liczę na owocne wymiany.
Kosmetyki kolorowe: 1. Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie około połowa z 18g, bardzo dobre opinie na KWC. (Uprzedzam, że nakrętka z jednej strony jest troszkę obita, ale nie przeszkadza to w zakręcaniu, nic się też nie wysypuje z pojemniczka). - leci do tomamy 2. Puder sypki Givenchy prisme libre 05 soft beige zostało się ok 1/3 opakowania. Wszyscy co maja wiedza ze zuzywa sie nierównomiernie. Odcienia białego jest najwięcej (więcej niż poł przegrodki). Pozostałych trzech mniej więcej równomiernie po ok 1/3 przegródki - leci doasik123456789 Za cos ekstra moge oddac praktycznie nowe meteoryty Guerlain w odcieniu beige chic. 3. Loreal True Match Super blendable powder puder matujący w kamieniu, odcień C3(średni beż). Waga 9g, uzyty 5 razy, nie trafiłam z odcieniem. 4. Revlon Skinlights Face Iluminator - podkład rozświetlający, SPF 15, odcień 01 Natural Light, dość jasny naturalny beż, opakowanie testerowe 10ml, użyty raz (2 tubki, w drugiej zużycie troche większe). 5. Max Factor - Miracle Touch, odcień 40 Creamy Ivory ( najjasniejszy, niedostępny w Polsce), zostało się ok 1/3. 6. Podkład w kompakcie Clinique Clarifying Powder Make Up, odcień 02 Clarifying Neutral, ładny jasny beż, zostało się ok 1/3 z początkowych 11g. Bardzo dobre opinie na KWC. 7. Błyszczyk Clinique, odcień 322, Air Kiss Pink, zostało sie ok połowa z pojemności 5,6 g. Pozdzierane opisy na opakowaniu od noszenia w torebce. Pielęgnacja 1. La Roche Posay, Anthelios Dermo-pediatrics Lait Ecran SPF 50 - pojemność 100ml, zostało ok 60 ml, ważny do kwietnia 2010, otwarty 2 miesiące temu, jest kartonik. 2. Baza pod makijaż Sephora Zero-shine base, pojemność 30 ml, zostało sie ok 90%, jest kartonik. Perfumy 1. Woda toaletowa Gianfranco Ferre Her ( Lei), wersja testerowa, bez korka, pojemnośc wyjściowa 60 ml, zostało sie z całą pewnościa conajmniej 3/4 czyli ok. 45 ml. Bardzo dobrze to widac bo butelka jest przezroczysta i ma regularny kształt. 2. Woda Eau de Eden Cacharel ok 10 ml z początkowych 100 ml, jest to tester, bez korka, dobre na wyprobowanie. Gratisy do wymian 1. 3 opakowania kulek Volare (róże plus brązy, beżowe rozświetlające); 2. Lancome Pure Focus T Zone, żel dający natychmiastowy efekt matujący, mozna stosowac pod i na makijaż zostało sie ok 1/4 opakowania z 30ml 3. Clinique Happy Heart Body Cream - perfumowany krem do ciała pojemnośc wyjsciowa 75 ml, zostało sie ok 1/3 opakowania. 4. Loreal Glam Shine Crystals – błyszczyk w odcieniu 304, pure strass (transparentny z mnóstwem drobinek, śliczy efekt na ustach). Zostało się ok. 2ml z początkowych 6ml. 5. Podkład matujący Revlon Shine Control Mattifying Makeup, odcień 04, sand beige, zostało sie ok 1/4 z 30 ml. Szukam 1. Puder Shiseido Sun Protection Liquid Foundation - SP 40, SP30 2. profesjonalnych kosmetyków do włosów m. in. odżywki Absolut Repair Loreal i szamponu z tej linii4. Kompaku Givenchy w pryzmie 5. Hypnotic Poison Dior 6. L Instant i L Instant Magic Guerlain 7. Nowego filtra Vichy (tegoroczna edycja matująca) 8. prasowane pryzmy Shiseido L1 9. Tusz do rzęs Spectacular HR lub Diorshow 10. Dobrego kremu nawilżającego do twarzy aptecznego i pod oczy dla cery przed trzydziestką. 12. Peelingu Biotherm z serii Pureness Edytowane przez dorota_ Czas edycji: 2009-03-02 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Givenchy, Estee Lauder, GF Ferre, Max Factor
cos u mnie za sypanca, prysmy, 3. Clinique Happy Heart Body Cream - perfumowany krem do ciała pojemnośc wyjsciowa 75 ml, zostało sie ok 1/3 opakowania.
4. Loreal Glam Shine Crystals – błyszczyk w odcieniu 304, pure strass (transparentny z mnóstwem drobinek, śliczy efekt na ustach). Zostało się ok. 2ml z początkowych 6ml. 5. Podkład matujący Revlon Shine Control Mattifying Makeup, odcień 04, sand beige, zostało sie ok 1/4 z 30 ml. i eden? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
moze za pryzmy odlewka perfum prada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
przykro mi ale nic z waszych watkow mi sie nie spodobalo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie około połowa z 18g, bardzo dobre opinie na KWC. (Uprzedzam, że nakrętka z jednej strony jest troszkę obita, ale nie przeszkadza to w zakręcaniu, nic się też nie wysypuje z pojemniczka).
2. Puder sypki w pryzmie Givenchy Prisme Libre, odcień Soft White, zużycie ok 30%,jest kartonik. Nie chcę się go pozbywać na siłę, oddam tylko za coś konkretnego z wish listy. Znjadziesz cos i mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() 4. Revlon Skinlights Face Iluminator - podkład rozświetlający, SPF 15, odcień 01 Natural Light, dość jasny naturalny beż, opakowanie testerowe 10ml, użyty raz (2 tubki, w drugiej zużycie troche większe). 5. Max Factor - Miracle Touch, odcień 40 Creamy Ivory ( najjasniejszy, niedostępny w Polsce), zostało się ok 1/3.
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Interesuje mnie tonik Clinique, ale raczej nie bedę skłonna oddac zadnego z tych pudrów, może znajdziesz cos innego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Cię zainteresuje za coś z tego ?
1. Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie około połowa z 18g, bardzo dobre opinie na KWC. (Uprzedzam, że nakrętka z jednej strony jest troszkę obita, ale nie przeszkadza to w zakręcaniu, nic się też nie wysypuje z pojemniczka). 2. Puder sypki w pryzmie Givenchy Prisme Libre, odcień Soft White, zużycie ok 30%,jest kartonik. Nie chcę się go pozbywać na siłę, oddam tylko za coś konkretnego z wish listy. 4. Revlon Skinlights Face Iluminator - podkład rozświetlający, SPF 15, odcień 01 Natural Light, dość jasny naturalny beż, opakowanie testerowe 10ml, użyty raz (2 tubki, w drugiej zużycie troche większe).
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Givenchy Prisme Libre, odcień Soft White
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Szukam raczek rzeczy z mojej wish listy, a nie chce sie rozmieniac na drobne wiec podziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hmm chyba raczej na nic sie nie skusze, poszukuje rzeczy z wishlisty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
niestety nic mi sie nie podoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Puder sypki w pryzmie Givenchy Prisme Libre, odcień Soft White, zużycie ok 30%,jest kartonik.
Max Factor - Miracle Touch, odcień 40 Creamy Ivory ( najjasniejszy, niedostępny w Polsce), zostało się ok 1/3. interesują mnie te 2 rzeczy ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za jedno albo drugie?
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie filtr avene, ale nie oddam za niego przym, chyba ze dobralabys sobie cos do max factora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Przyznam, że bardziej zależało mi na pryzmach, ale i tak nie widzę nic więcej dla siebie, trudno, może innym razem
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
mam odcien najjasniejszy, a zatem sp10
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Postaram sie sprawdzic ten odcien i dam znac, ale wydaje mi sie ze on jest bardzo jasny. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
moze cos u mnei za pryzmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
przepraszam ze tak pozno odpisuje, ale jednak nic dle siebie nie znajde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.