|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
biosilk, innoev, clarins, la roche i wiele innych ....
Witam,
Mam kilka kosmetyków, których nie używam i chętnie je wymienie. Zapraszam 1. Jestem osobą uczciwą i tego samego oczekuję od osób wymieniających się ze mną. 2. Kosmetyki, które oferuję są zgodne z opisem i są produktami oryginalnymi. 3. Kosmetyki wysyłam do 3 dni od otrzymania adresu od osoby wymieniającej się ze mną. dostępny zarezerwowany niedostępny dokładka Dokładka: - Szmpon Erayba Professional Line, GAMMA 12, type: Color Shampoo, Code: G12/11 Platinium. Szampon do włosów rozjaśnianych, neutralizuje żółty odcień, wygładza włosy i nadaje naturalny blask. Zakupiony w salonie fryzjerskim. Zużycie max. 30%. zdjęcie - narazie brak dla zainteresowanych mogę wrzucić fotkę. 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 3. Innoev Cellulit - 8 saszetek o smaku truskawkowym data ważności do 01/2010 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) 5. Lirene Citymatt fluid matująco - wygładzający beżowy/beige 207 - 30ml - (zużycie 35% - użyty max 5 razy) 6. Clarins Hydra-Matte Lotion 50ml - użyty 3 razy (zużycie max 5%) 7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 8. Avon PurePorefection - krem-żel normalizująco-matujący 50ml - (zużycie 25%) 9. Sephora baza pod podkład wygładzająco-matująca 15ml (zużycie około 40%) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy) Próbki: 11. Yves Rocher - Evidence - próbka perfum dla kobiet 0,7ml 12. Yves Rocher - Hoggar - próbka perfum dla mężczyzn 0,7ml 13. Yves Rocher - ADN Vegetal (Krem Odnowa komórkowa Renaissance Cellulaire) - 1,5ml 14. Yves Rocher - Serum Végétal aux Polyosides Bio-vegetaux, Intervention Corrective Soin Plasticien de Nuit (Korygujący krem do twarzy na noc) - 1ml 15. Yves Rocher - Inositol Vegetal, Soin Optimal 1eres rides Jour (Krem do twarzy) - 1ml 16. Dr Irena Eriskrem stymulująco-ujędrniający - 2ml 17. Vichy NormaDerm 1,5ml ------------------------------------------------------------------------------------------------------- nie wymieniam się na pomadki, błyszczyki bądź inne kosmetyki do pielęgnacji ust ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez FoundatioN Czas edycji: 2009-02-17 o 22:12 Powód: wymianka z mcherub |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: biosilk, innoev, clarins, la roche i wiele innych ....
9. Sephora baza pod podkład wygładzająco-matująca 15ml (zużycie około 40%)
7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 3. Innoev Cellulit - 8 saszetek o smaku truskawkowym data ważności do 01/2010 cos u mnei?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy) |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia)
7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki ale nic. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3. Próbka nowego podkładu ESTEE LAUDER double wear light (w pojemniczku z douglasa) odcień 04 oraz próbka podkładu estee Lauder double wear light w saszetce również kolor 04 Cienie do powiek L'oreal Color Appeal trio odcienie fioletu rozświetlacz i dwa cienie (EVA LONGORIA) - rozświetlacz i ciemy fiolet tylko wypróbowane , natomiast środkowy cień jest zuzyty tak w około połowie mam prośbę, czy możesz podesłać fotkę tych cieni?? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za bazę Sephora?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za lotion Clarinsa?Może chciałabyś nowy płyn-żel Aquolina o zapachu babeczki waniliowej 125 ml,odżywkę do włosów Joanna Z apteczki babuni z wyciągiem z rozmarynu(dwa razy użyta) lub moze depilator z wątku?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-01-30 o 12:39 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
hej sleepy,
chętnie bym się skusiła na któryś z tych produktów: Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil, nowy lub Palmer's Olive Butter Formula Organic Body Balm, testowany lub Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter- balsam ujędrniający(polecany tez po ciąży i stracie wagi), nowy o jakiej pojemności są te produkty? może byś coś dobrała u mnie do tej bazy?? |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
sama nie wiem dokładnie co bym chciała za Clarinsa ale z rzeczy które oferujesz nic mnie nie interesuje. sorki.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos u ie za clarinsa?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304159 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%)
2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy) 6. Clarins Hydra-Matte Lotion 50ml - użyty 3 razy (zużycie max 5%) 7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 coś u mnie? ![]() odpisz proszę w moim wątku |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%)
Znajdziesz coś? |
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Interesują mnie 3 pierwsze pozycje:
1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 3. Innoev Cellulit - 8 saszetek o smaku truskawkowym data ważności do 01/2010 Może coś spodoba Ci się u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307687 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najchętniej wymieniłabym się na ten body balm oliwkowy, może na olejek ![]() one mają po 250 ml, balm chyba 200ml ale nie pamietam, nie mam ich teraz pod ręką
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chętnie bym się wymieniła na Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil tylko nie wiem jak on cenowo stoi tak żebyś nie była stratna. Daj znać na którą rzecz możesz się wymienić ja jestem chętna na wymianę.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
te rzeczy mi sie podobaja
![]() 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) 6. Clarins Hydra-Matte Lotion 50ml - użyty 3 razy (zużycie max 5%) jak bys widziala wymianke? ![]() opd u mnie
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
a ile tej odlewki bys chciała?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
proponuję 5ml acqua di gio i 5 ml eeuphorii, to tak jakbys miała dwie miniatury.
|
|
#25 |
|
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie lotion Clarinsa ale niestety nie wiem czy nie bedzie to za duzo.. ewentualnie moge cos dolozyc , tylko nie mam na to pomyslu
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kici kici miau miau
|
foto jutro
a moge jeszcze z kod z Clarinsa?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kici kici miau miau
|
ok, to bylabym chetna - zdjecia zamieszcze jutro
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() co z nasza wymianką???
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
hej toya2006,
niestety Clarins jest już nieaktualny. co powiesz na wymianę: 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) za Estee lauder Projectionist, tusz do rzęs, 2,8ml ?? jak coś to mogę jutro wysłać jeśli taka wymiana Ci pasuje. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.