Nie nawidze zdrady. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-15, 19:25   #1
moniczkaa
Raczkowanie

GG do moniczkaa

Nie nawidze zdrady.

Jago słowa.

A teraz ja sie zastanawiam. Jestesmy ze soba ponad rok... Bywalo roznie. Teraz oboje pracujemy. Mamy malo czasu dla siebie. Bardzo malo. Duzo klotni. W sumie czesto o byle co.... Ostatnio jakos mam wrazenie ze mu nie zalezy juz tak... ze moze ma dosc tego zwiazku.... Ale dobrze, rozumiem, zmeczony po pracy jest i moze mu sie niechciez przyjechac... Moze nie chciec sie do mnie przyjechac, zeby sie znow nie klocic i dlatego woli jechac do kumpla... Niech i tak bedzie.

Wczoraj byly walentynki. Nic szczegolnego. Powiedzialam mu kiedys ze srednio lubie to swieto. Ok. Ale wczoraj kupilam mu prezent, naprade symboliczny do 20 zl... napisalam list jakby milosny ... A on nic. Nic nie kupil... w ostatniej chwili ratowal sie ze batonika ma dla mnie... I mowil ze nic nie kupowal bo ja kiedys powiedzialam ze nie lubie za bardzo walentynek... i ze on tez bo milosc sobie mozna okazywac sobie na codzien a nie tylko ten jeden dzien w roku. Ok. Wszystko rozumiem.

Wyszedl gdzies na chwile i chcialam zobaczyc gdzie schowal ramke na zdjecia co mu jakos ostatnio dalam. Zajrzalam do szuflady, i zobaczylam takiego malego slonika z serduchem niby takie cos z porcelany... Pomyslalam ze to dla mnie ... Nic nie gadalam zeby nie psuc mu niespodzianki.

Ale on nic. Dalam mu prezent i nic... i gada ze nic dla mnie nie ma.

Takze pytanie dla Was co byscie sobie pomyslaly...? Ja wiem to moze nic nie znaczyc? Ale ja sie zastanawiam.

Opcje sa takie. Dostal od mamy? Ale wypytalam przed chwila oczwiscie niewprost i powiedzial ze od mamy nic takiego nie dostaje. Inna opcja? Trzyma po jakiejs innej dziewczynie? Ale tyle razy co sie wyklocalismy o pozostalosci po bylych wszytsko powywylalismy. Opcja 3. Dostal od kogos, albo chce kumus dac.

Kurde.Wiem ze glupi blahy problem. Ale sie zadreczam. Nie ma czasu i ochoty sie ze mna nawet ostatnio widziec, o co mu chodzi?
Stary 2009-02-15, 19:28   #2
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Nie nawidze zdrady.

Cytat:
Napisane przez moniczkaa Pokaż wiadomość
Opcje sa takie. Dostal od mamy? Ale wypytalam przed chwila oczwiscie niewprost i powiedzial ze od mamy nic takiego nie dostaje. Inna opcja? Trzyma po jakiejs innej dziewczynie? Ale tyle razy co sie wyklocalismy o pozostalosci po bylych wszytsko powywylalismy. Opcja 3. Dostal od kogos, albo chce kumus dac.

(...) o co mu chodzi?
A my skąd mamy wiedzieć ?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:29   #3
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Może dostał od jakiejś cioci czy babci i wcisnął do szuflady?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:31   #4
Cannabis84
Rozeznanie

GG do Cannabis84

Nie możesz go po prostu spytać? Ja bym nie wytrzymała. Może niepotrzebnie się zadręczasz...
Stary 2009-02-15, 19:32   #5
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Jago słowa.

A teraz ja sie zastanawiam. Jestesmy ze soba ponad rok... Bywalo roznie. Teraz oboje pracujemy. Mamy malo czasu dla siebie. Bardzo malo. Duzo klotni. W sumie czesto o byle co.... Ostatnio jakos mam wrazenie ze mu nie zalezy juz tak... ze moze ma dosc tego zwiazku.... Ale dobrze, rozumiem, zmeczony po pracy jest i moze mu sie niechciez przyjechac... Moze nie chciec sie do mnie przyjechac, zeby sie znow nie klocic i dlatego woli jechac do kumpla... Niech i tak bedzie.

Wczoraj byly walentynki. Nic szczegolnego. Powiedzialam mu kiedys ze srednio lubie to swieto. Ok. Ale wczoraj kupilam mu prezent, naprade symboliczny do 20 zl... napisalam list jakby milosny ... A on nic. Nic nie kupil... w ostatniej chwili ratowal sie ze batonika ma dla mnie... I mowil ze nic nie kupowal bo ja kiedys powiedzialam ze nie lubie za bardzo walentynek... i ze on tez bo milosc sobie mozna okazywac sobie na codzien a nie tylko ten jeden dzien w roku. Ok. Wszystko rozumiem.

Wyszedl gdzies na chwile i chcialam zobaczyc gdzie schowal ramke na zdjecia co mu jakos ostatnio dalam. Zajrzalam do szuflady, i zobaczylam takiego malego slonika z serduchem niby takie cos z porcelany... Pomyslalam ze to dla mnie ... Nic nie gadalam zeby nie psuc mu niespodzianki.

Ale on nic. Dalam mu prezent i nic... i gada ze nic dla mnie nie ma.

Takze pytanie dla Was co byscie sobie pomyslaly...? Ja wiem to moze nic nie znaczyc? Ale ja sie zastanawiam.

Kurde.Wiem ze glupi blahy problem. Ale sie zadreczam. Nie ma czasu i ochoty sie ze mna nawet ostatnio widziec, o co mu chodzi?
Mam taki głupi pomysł: a może byście tak zaczęli ze sobą konkretnie rozmawiać o problemach i lepiej organizować sobie ten czas, który Wam zostaje?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:33   #6
Lena_20
Zakorzenienie

ekhm... wróżkami nie jesteśmy..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:38   #7
anomalia83
Raczkowanie

Cytat:

Oczywiście po co pytać wprost, lepiej się zadręczać
anomalia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:43   #8
moniczkaa
Raczkowanie

GG do moniczkaa

Nie zapytalam wprost bo chce najpierw go wybadac... Opcja od mamy juz odpada. Babcia i ciotka tez. Nie chcialam pytac zeby poprostu nie zaczal mi krecic ze cos tam ... Bede u niego za tydzien. I wtedy bede rozmwiac. Pytam tylko co byscie sobie pomyslaly w takiej sytuacji.
Stary 2009-02-15, 19:52   #9
ona2008
Rozeznanie

bedziesz za tydzien-sprawdz czy jest. jak jest-to dostal i wtedy wiesz ze masz sie rozjerzec za jakas kolezaneczka. moze na razie tylko ona go podrywa a on jest w porzadku?jak sie zaczniecie klocic to moze do niej isc bo ma takie wsparcie u niej itd a wy sie 'tylko klocicie'. ale nieieme, u mnie tak bylo ostatnio..a jak juz ni ema-tzn ze sie pozbyl(wkoncu drazylas temt naookolo ale jednak sie mogl zorientowac) albo dal. i tu bym sie martwila, bo o ile z podrywajaca dizewczyna mozna wygrac(jesli tz jest w porzadku) o tyle jak podrywaja razem to nie masz zadnych szans i zadne slowa czy czyny go nie zatrzymaja(probowalam chyhba wszystkiego).wiec spprawdz i bez wzgledu na wynik owego sprawdzania z nim porozmawiaj. sprawd pdo byle pretekstem kochanie gzie masz chusteczki bo ni ewzielam odsuwasz szuflade i nagle sie pytasz a od kogo dostales? przeciez twoja ex ci nie wysyla na walentynki ktos z pracy? i patrz na reakcje.

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:58   #10
moniak88
Raczkowanie

"A on nic. Nic nie kopił... w ostatniej chwili ratował sie ze batonika ma dla mnie... I mowil ze nic nie kupowal bo ja kiedys powiedzialam ze nie lubie za bardzo walentynek... i ze on tez bo milosc sobie mozna okazywac sobie na codzien a nie tylko ten jeden dzien w roku. Ok." - wiesz ja swojemu Tż'owi tez to powiedzialam. Ale nie oszukujmy sie mimo wzsystko oczekujemy prezentów od facetów. Wiec nic dziwnego,że facet sie sploszył,zaczął panikować jak zobaczyl ze masz cos dla niego a on dla Ciebie nie. Musisz go zrozumieć to facet i raczej wprost mu mow, ze fajnie by było coś dostac w ten dzien. Niż potem się mu dziwić

Wiesz jak chcesz go podpuścić to zrób blefa i powiedz mu ze wiesz ze spotyka sie z inną. Jak zacznie panikowac i sie tłumaczyć to sie dowiesz czy tak jest. -ale to dość okrótne... i raczej nie polecam. Szkoda niszczyć zaufanie obojga. Wiec lepiej pogadać w prost.
-------
PS: Sądze, że słonika moze dostal to od jakiesj cichej wielbicielki i sam nie wie od kogo.
Ty pewnie jakbyś dostala cos takiego od cichego wielbiciela to pewnie tez byś schowala i nie chwalila sie tym )
Stary 2009-02-15, 20:01   #11
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Pytam tylko co byscie sobie pomyslaly w takiej sytuacji.
Nic. Zupełnie. Nie ma nad czym się zastanawiać.

Ale proponowałabym raczej wzruszyć ramionami i stwierdzić, że może kiedyś od jakiejś dziewczyny dostał (co nie byłoby niczym dziwnym ani strasznym) i przestać bawic się w podchody i podpytywanie.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:06   #12
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez moniak88 Pokaż wiadomość
Wiesz jak chcesz go podpuścić to zrób blefa i powiedz mu ze wiesz ze spotyka sie z inną. Jak zacznie panikowac i sie tłumaczyć to sie dowiesz czy tak jest. -ale to dość okrótne... i raczej nie polecam. Szkoda niszczyć zaufanie obojga. Wiec lepiej pogadać w prost.
-------
PS: Sądze, że słonika moze dostal to od jakiesj cichej wielbicielki i sam nie wie od kogo.
Ty pewnie jakbyś dostala cos takiego od cichego wielbiciela to pewnie tez byś schowala i nie chwalila sie tym )
wspaniała rada,podpuszczać partnera.
ja bym zapytała po prostu skąd ten słonik i już.skoro do małej figurki dobudowywujesz(?) jakiś spisek to albo rzeczywiście w waszym związku jest niedobrze albo masz problem z zazdrością.

i inna kwestia-ja również nie obchodzę walentynek tzn nie kupuję żadnych prezentów,kartek itd.
na pewno chłopak czuł się zdezorientowany skoro wcześniej negatywnie wypowiedziałaś się na temat tego święta a potem kupujesz mu prezent.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:08   #13
eelmirka
Zadomowienie

ja bym sobie pomyślała że muszę go zapytać skąd to ma i od razu bym zapytała bo po pierwsze, drugie i trzecie: zaufanie
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:09   #14
moniczkaa
Raczkowanie

GG do moniczkaa

Cytat:
Napisane przez moniak88 Pokaż wiadomość
"A on nic. Nic nie kopił... w ostatniej chwili ratował sie ze batonika ma dla mnie... I mowil ze nic nie kupowal bo ja kiedys powiedzialam ze nie lubie za bardzo walentynek... i ze on tez bo milosc sobie mozna okazywac sobie na codzien a nie tylko ten jeden dzien w roku. Ok." - wiesz ja swojemu Tż'owi tez to powiedzialam. Ale nie oszukujmy sie mimo wzsystko oczekujemy prezentów od facetów. Wiec nic dziwnego,że facet sie sploszył,zaczął panikować jak zobaczyl ze masz cos dla niego a on dla Ciebie nie. Musisz go zrozumieć to facet i raczej wprost mu mow, ze fajnie by było coś dostac w ten dzien. Niż potem się mu dziwić
Tylko mi nic tam do tego z nic nie kupil. W porzadku, powiedzialam co powiedzialam i rozumiem czemu nic nie dostalam. Nie ubolewam.

Tylko ten slonik. Wiecie i nas byla taka sytuacja ze on sie strasznie czepial jak mialam cos po jakims facecie i chcial zebym powywawlala, to ja powywalalm jemu powiedzialam to samo, i tez to zrobil. Wiec nie wiem skad by sie cos nagle mialo wziac? Na wspomnienia go wzielo czy jak w cholere?

A kolezanki... kurde ogolnie my mamy tylko siebie, on niby tak nigdzie nie jezdzi tylko co kumpla na stacje paliw i tyle ... ja w sumie tez praca dom... A dwa ze niby mielismy sobie wszystko mowic... a widac tak nie jest.

JAK TEGO SLONIKA NIE BEDZIE ZA TYDZIEN TO ZATLUKE DRANIA!!
Stary 2009-02-15, 20:12   #15
moniczkaa
Raczkowanie

GG do moniczkaa

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
wspaniała rada,podpuszczać partnera.
ja bym zapytała po prostu skąd ten słonik i już.skoro do małej figurki dobudowywujesz(?) jakiś spisek to albo rzeczywiście w waszym związku jest niedobrze albo masz problem z zazdrością.

i inna kwestia-ja również nie obchodzę walentynek tzn nie kupuję żadnych prezentów,kartek itd.
na pewno chłopak czuł się zdezorientowany skoro wcześniej negatywnie wypowiedziałaś się na temat tego święta a potem kupujesz mu prezent.
Powiem tak, staram sie mu ufac ale to nie jest tak do konca... niestety I chcialabym wierzyc ze kupil mi a zapomnial ... sama nie wiem..

A o walentynach mowilam mu juz rok temu ponad.... i dostalam wtedy lizaka serduszko a on nic ode mnie... a teraz symbolicznie. Wiec to nie tak, ze on kupil, ja mu nagadalm ze nie lubie walentynek a tu nagle mu cos kupilam.
Stary 2009-02-15, 20:14   #16
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko mi nic tam do tego z nic nie kupil. W porzadku, powiedzialam co powiedzialam i rozumiem czemu nic nie dostalam. Nie ubolewam.

Tylko ten slonik. Wiecie i nas byla taka sytuacja ze on sie strasznie czepial jak mialam cos po jakims facecie i chcial zebym powywawlala, to ja powywalalm jemu powiedzialam to samo, i tez to zrobil. Wiec nie wiem skad by sie cos nagle mialo wziac? Na wspomnienia go wzielo czy jak w cholere?

A kolezanki... kurde ogolnie my mamy tylko siebie, on niby tak nigdzie nie jezdzi tylko co kumpla na stacje paliw i tyle ... ja w sumie tez praca dom... A dwa ze niby mielismy sobie wszystko mowic... a widac tak nie jest.

jak ty to piszesz serio... to współczuje facetowi.
Dojrzali (do związku ludzie) potrafią ze sobą rozmawiać, a nie polują na słonie porcelanowe w szufladach.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:20   #17
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Dojrzali (do związku ludzie) potrafią ze sobą rozmawiać, a nie polują na słonie porcelanowe w szufladach.
dokładnie..

jak na 20 lat to troche.. dziecinne..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:25   #18
moniczkaa
Raczkowanie

GG do moniczkaa

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze napisalam to z przymruzeniem oka. Zatluc go nie mam zamiaru...
A nadzieje mam ze slonik tam dalej bedzie a on mi to rozsadnie wytlumaczy i po sprawie.

Ale poki co rozne mysli mam. Bo teoretycznie z zadnymi dzieczynami sie nie spotyka, z zadnymi kolezankami itp... to co koledze mialby dac??
Stary 2009-02-15, 20:25   #19
Hultaj
BAN stały

Pogódź się z tym. Mężczyźni to mają w genach.

A tak poważniej. Mógł go kiedyś tam wcisnąć i zapomnieć o nim. Naprawdę, nie trzeba być facetem by zapomnieć o posiadaniu takiego cud drobiazgu.
Jak będziesz u niego znowu, zajrzyj, czy to jeszcze tam jest. Jak nie będzie, no to niech sie pochwali cóż z nim zrobił... A w ogóle to wiesz, że to niezbyt ładnie gmerać tzcikowi po szufladach...

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2009-02-15 o 20:26
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:25   #20
201604200942
Konto usunięte

może kolekcjonuje porcelanowe słoniki i wstydzi się Tobie do tego przyznać? :F

No, a gdyby dostał od dziewczyny słonika, to co?
Wiesz, lepiej nie grzebać w cudzych rzeczach, pod nieobecność tej drugiej.
Mniej wiesz, dłużej żyjesz.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:28   #21
Joline
BAN stały

Szczerze ? Wg mnie to dla innej dziewczyny/ Sorry, ale tak wlasnie uwazam, nie wierzy, w takie przypadki. Wg mnie poprostu dobrze sie stalo, ze to odkrylas, taki znak od losu.
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 20:34   #22
moniak88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
może kolekcjonuje porcelanowe słoniki i wstydzi się Tobie do tego przyznać? :F.
hahaha. Genialne xD

Broń boże nie każe jej podpuszczać faceta(ostatecznei napiaslam, zeby porozmawiala z nim)!. Ale jak koleżanka chce się w to bawić to proszę. Wizaż to do rad stworzony jest.
Ja jestem zdania jak człowiek nie spróbuje i sie nie sparzy to sie nie nauczy.

Naprawdę słonik to nic takiego gorzej jak w szafie by siedziała ta druga bez ubrania
Stary 2009-02-15, 20:35   #23
iustitia
Zadomowienie

Uwaga uwaga, odpalam swoją szklaną kulę, dymek w niej wiruje, mieni się kolorami i oto pojawia się odpowiedź... POROZMAWIAJ Z NIM!
Jesteście dorośli, nie potraficie się ze sobą komunikować? Nie potraficie poważnie rozmawiać? To znaczy, że Wasz związek nie ma szans, bo szczerość i umiejętność porozumiewania się jest podstawą.
iustitia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:00   #24
FoxyC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iustitia Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga, odpalam swoją szklaną kulę, dymek w niej wiruje, mieni się kolorami i oto pojawia się odpowiedź... POROZMAWIAJ Z NIM!
Jesteście dorośli, nie potraficie się ze sobą komunikować? Nie potraficie poważnie rozmawiać? To znaczy, że Wasz związek nie ma szans, bo szczerość i umiejętność porozumiewania się jest podstawą.

Nic dodac nic ujac hehe
FoxyC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:01   #25
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iustitia Pokaż wiadomość
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:04   #26
moniczkaa
Raczkowanie

GG do moniczkaa

POROZMAWIAM.
Nie chcialm od razu, bo jesli to faktycznie dla jakiejs dziewczyny i chce jej cos takiego dac, to pewnie by nasciemnial ze dla mnie, ze zapomnial.... a jej poleci i kupi drugie... A ja bede zyla w przeswiadczeniu ze wszytsko jest ok, i bede sie cieszyla taki prezentem co mial byc dla innej.

Wiem ze mu nie ufam... ale nie kazdemu sie tak ufa od razu, i czasem na zaufanie trzeba dlugo pracowac... a ja zdaje sobie sprawe jacy sa faceci...

A dodatm tylko jak to bylo jak dostam od siostry tusz do rzes na urodziny... nie powiedzialam mu a potem byl zly na mnie bo moze dostalam od kogos innego albo co...

Edytowane przez moniczkaa
Czas edycji: 2009-02-15 o 21:06
moniczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:09   #27
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
POROZMAWIAM.
Nie chcialm od razu, bo jesli to faktycznie dla jakiejs dziewczyny i chce jej cos takiego dac, to pewnie by nasciemnial ze dla mnie, ze zapomnial.... a jej poleci i kupi drugie... A ja bede zyla w przeswiadczeniu ze wszytsko jest ok, i bede sie cieszyla taki prezentem co mial byc dla innej.

Wiem ze mu nie ufam... ale nie kazdemu sie tak ufa od razu, i czasem na zaufanie trzeba dlugo pracowac... a ja zdaje sobie sprawe jacy sa faceci...

A dodatm tylko jak to bylo jak dostam od siostry tusz do rzes na urodziny... nie powiedzialam mu a potem byl zly na mnie bo moze dostalam od kogos innego albo co...

Na zaufanie trzeba zapracować jak sie je straciło, a jak będziesz bawić się w podchody, to niewiele dobrego z tego wyjdzie.
Z twoich postów można wnioskować, że macie po jakieś 17-18 lat
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:18   #28
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

No tak...bo po co wyjasnic odrazu.Lepiej pozadreczac sie przez tydzien,poszukac odpowiedzi na wizazu.Nastepnie za tydzień ze zdwojona siła niepewności zadac pytanie.Eh...ta dzisiejsza młodzież.
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:20   #29
201710120930
Konto usunięte

moniczko..bo czegos nie rozumiem
dlaczego Ty sie o jakiegoś słonika dopytujesz?
to jest problem?!
bo ja jak byk w Twych pierwszych zdaniach problem widzę -kłótnie,znudzenie ,mało czasu dla kochanej osoby,wybieranie towarzystwa kumpli...jesteście dopiero ze sobą rok przecież
ale słonik mowisz
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 21:43   #30
Rena
Zakorzenienie

Ale o co chodzi? Mamy sobie w niedzielny wieczor rozkrecic imprezke pod tytulem, co oznacza slonik w szufladzie TZ-ta wizazanki?

no to moja wersja:
Ten slon to zamrozony zminiaturowy i ogolony uprzednio mamut. Gdybys poszperala glebiej w szufladzie na pewno znalazlabys zminiaturyzowany wehikul czasow. Musisz wiedziec tez, ze w drugiej szufladzie znajduje sie skorzana przepaska TZ-ta na biodra, w ktorej chodzi na polowania...
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości