|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lakiery golden rose
Witajcie dziewczyny mam małe pytanko czy któraś z was miała kiedyś do czynieniea z lakierami firmy Golden Rose ale tymi z serduszkami i innymi ozdobami w środku. Czytałam co nieco recenzji na temat tych lakierów i maja dośc dobrą opinie ale na temat tych z ozdobami jest tylko jedna i to negatywna. Jestem poprosyu ciekwa jakie macie opinnie bo te lakiery super wyglądają cena jest kusząca ale mama małe wątpliwości czy aby łatwo da sie wyciągnąc te ozdoby z lakierem. Pozdrawiam Kasia
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Lakiery golden rose
Pytasz o te malutkie lakierki? no nienajlepsze sa, ja mialam taki przezroczysty z brokatem i rozowymi serduszkami i trudno te serduszka jest wydobyc pedzelkiem, lubia osiadac na dnie a lakier bardzo szybko gestnieje. musialam wyciagac te serduszka patyczkiem ale potem mazaly sie po calym paznokciu, Tez myslalam ze suer taki lakier
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No ja też mam z tych malutkich, taki przezroczysty z brokatem i złotymi gwiazdeczkami, i muszę potwierdzić niestety opinię Malinki23, że bardzo trudno jest te ozdóbki wydobyć pędzelkiem i potem jakoś umieścić sensownie na paznokciu, bo się przesuwają niemiłosiernie, a sam lakier jest zbyt gęsty. Z plusów mogę wymienić cenę oraz to, że lakier szybko schnie, a ozdóbki długo się trzymają na paznokciu, z tym, że czasem się zadzierają i o wszystko zaczepiają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hey
Ja mam taki z gwiazdkami-wyjmuje je pedzelkiem od lakiery i pesetka albo patyczkiem/wykalaczka nakladam na mokry lakier,wygladzam brzegi i po wyschnieciu pokrywam warstwa utwardzacza.Trzyma sie ok ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi nadal mam mieszane uczucia i nie wiem czy sobie kupie za duzo roboty z tym chyba bedzie może leiepj kupić same ozdóbki do paznokci mam własnie gwiazdki ale strasznie się zachaczają o ubrania i odpadają nie wiem co z tym zrobić cięzka sprawa
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja sobie kupilam takie ciemno rozowe (inne kolory tez byly
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dziewczyna mojego brata ma taki lakier tejże firmy i mówi, że kupa roboty przy wyławianiu tych seruszek..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc juz mi przeszła ochota na ten lakier chyba kupie sobie cekiny i znimi sie pobawie może wymysle cos interesującego pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.