ja chcę nad morze :0 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-08-06, 17:10   #1
maja101
Rozeznanie

ja chcę nad morze :0

Czy nad naszym morzem da się jeszce znaleźć jakieś wolne kwatery? Ubździłam sobie w głowie że pojadę do Ustki I od rana zadzwoniłam chyba w 30 miejsc... I nic Wszędzie wszystko zajęte Czy ktoraś z Was ma może jakiś cynk o wolnej kwaterze? Interesują mnie tanie - do 25 zł za nocleg/osoba
Wiem że część wizażanek jest z Pomorza. Może coś wiecie? Przejrzałam chyba wszystkie dostępne w necie informacje o kwaterach Zostaje mi już tylko jutrzejsza Wybiórcza... albo wakacje w Wawie
maja101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-06, 17:22   #2
Kasia.1986
Raczkowanie

Re: ja chcę nad morze :0

Ja jestem ze Słupska a w Ustce bylam sobie wczoraj sie pokapac
Jadac autobusem widzialm tabliczki ze wolne miejsca maja, ale nie jestem w stanie Ci przytoczyc dokladnie gdzie Jezeli bym pojechala w weekend nad morze, to moge sie rozejrzec.
Kasia.1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-06, 17:28   #3
Kasia.1986
Raczkowanie

Maju zobacz tutaj:

http://www.ustka.pl/ustka.html?section=158&sid=291

'Kwatery prywatne' masz najtansze. Zadzwon do tego 'centrum informacji' co masz nr telefonu u gory i sie tam zapytaj (chyba ze juz to zrobilas ).
Stary 2004-08-06, 17:29   #4
Kasia.1986
Raczkowanie

Tutaj masz kupe nr tel

http://www.ustka.pl/ustka.html?section=158&sid=274
Stary 2004-08-06, 17:40   #5
maja101
Rozeznanie

Dziękuję Ci za pomoc na stronie polecanej przez Ciebie już byłam i chyba wszystko obdzwoniłam Jakby Ci się coś o uszy obiło, to daj znać. A co do centrum informacji, to myślę że oni mają tylko informacje o osobach które wynajmują kwatery, a niekoniecznie o tym gdzie sa wolne miejsca. Jakbym nic nie znalazła w Wybiórczej, to na pewno zadzwonię. Planuję juz w niedzielę jechać
Jeju... jak ja bym chciała mieszkać w Słupsku
Jeszcze raz dziękuję i jakby Ci coś wpadło w oko, to byłabym baaardzo wdzięczna
Stary 2004-08-06, 18:14   #6
dormonka
Raczkowanie

MOJA RADA na przyszłość: takie wyjazdy w kurorty planuje się duuużo wcześniej, albo.. szuka się w małych mieścinach typu Sarbinowo, Kuźnica. Zaletą jest także to, że w nich jest tanio i mało hałaśliwie (no, chyba, że ktoś jedzie się wyszumieć, a nie odpocząć).
dormonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-06, 19:24   #7
paula78
Zakorzenienie

my też dzwonilismy po ok 5-6 numerach w międzyzdrojach i wszytsko było zajęte ,mój brat pojechał we wtorek do mielna o 6 rano był na pkp i do 13 chodzili z dziewczyna po kwaterach i nie było miejsc w koncu albo musieli wracac albo wziąśc apartament
więc mieszkają jak królowie a zywią sie zupkami w proszku
pzdr
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-06, 19:51   #8
TOMORROW
Zakorzenienie

a ja sie pochwale- byłam nad morzem ho ho lat temu , i jade w koncu za 2 tygodnie na obóz zapoznawczy z mojej uczelni!!!!! jejeje , życzę tego i Tobie, morze to cudowna sprawa
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-06, 21:38   #9
Edyta
Zadomowienie

Ja wyjeżdzam jutro rano Co prawda na tydzień, ale wystarczy - i tak się stęsknię za swoimi kociakami
Edyta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-07, 10:37   #10
maja101
Rozeznanie

udalo się :))))

Wreszcie mi się udało coś dostać! I to w Ustce - tak jak chciałam. Zobaczymy jak będzie!
Stary 2004-08-07, 10:55   #11
Kasia.1986
Raczkowanie

Re: udalo się :))))

gratuluje
Stary 2004-08-07, 21:57   #12
owieeeczka
Raczkowanie

GG do owieeeczka

a ja wyjeżdżam w poniedzialek z moim M. do Łeby pod namioty tak jak co roku. przyzna, szczerze że nie jest źle no a przede wszystkim tanio.. Pozdrawiam wszystkie wizażanki odpoczywające nad morzem i nie tylko!!!

"Każda kochana kobieta jest księżniczką w oczach tego kto się o nią ubiega i w swoich własnych..."
owieeeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-13, 19:43   #13
maja101
Rozeznanie

Tragedia...

Wrociłam przed czasem To co zastaliśmy na miejscu delikatnie mówiąc było żałosne. kwatera za 25 zł. Ktoś powie że tanio i nie ma się czego spodziewać. Dobra, zgodzę się - nie wymagam za tą cenę apartamentu. ale prześcieradło to mogliby dać... Mój mąż ma 186 cm wzrostu, a łóżka były na 170 cm... na dodatek wyłaziły z nich sprężyny. "Gospodarze" gadali sobie pod naszymi drzwiami do 12 w nocy, nie przejmując się zupełnie ze ktoś chce spać. w łazience był wiecznie przemoczony do cna chodnik który, jak podejrzewam był siedliskiem grzybów wszelakich. Na miejscu nie było nawet kubka ani talerzyka z ktorego moglibyśmy skorzystać. Na dodatek sama właściecielka była chamska i niewychowana - na przywitanie i przedstawienie się z naszej strony nie raczyła odpowiedzieć tym samym.
Denerwuje mnie podejście "byznesmenów" nadmorskich do klienta. Wydaje im się że wystarczy zapewnić turyście kawałek dziurawego dachu nad głową i za to będzie płacił grube pieniądze Mam dosyć takiego traktowania i to był prawdopodobnie mój ostatni dłuższy pobyt nad polskim morzem. Nie uważam żeby miejsce gdzie kąpielisko ma 17 stopni i co drugi dzień pada deszcz, było warte więcej niż te nieszczęsne 25 zł za osobę. Tym bardziej ze warunki za te pieniądze są skandaliczne.
Czy Wy też miałyście podobne doświadczenia?
Stary 2004-08-13, 20:43   #14
Magda.
Zadomowienie

Re: Tragedia...

Nie no zeby nawet przescieradla nie bylo? Przegieli kompletnie. Ja kiedys tez bylam na kwaterze, nie nadmorskiej coprawda, ale to bez znaczenia, ale za identyczna cene mielismy czysta posciel i cisze w nocy. To jest minimum, ktore sie za te cene nalezy. Przykro mi, ze stalo sie tak a nie inaczej w Twoim przypadku.
Magda. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-13, 21:07   #15
paula78
Zakorzenienie

przykro mi bardzo ale 25 zł to naprawde nic wielkiego nie mozna bylo sie spodziewac ,pozatym nie wiem czy dowiadywaliscie sie jakie są warunki?co z łazienka ,aneksem kuchennym ,itp.
my ofert ponizej 40 zł nawet nie sprawdzalismy .
co do zachowania gospodarzy to z pewnoscia byli nastawieni na zysk nie na zadowolenie klientow.ale mozna sie tego spodziewac skoro turysci wezma wszytsko byle tylko spedzic urlop nad morzem.
może nastepym razem
pzdr
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2004-08-13, 21:27   #16
Marilyn
Wtajemniczenie

Heh Maju..to Cie pewnie nie pocieszy ale rok temu miałam to samo..25 zł za osobę(pokoje 4 i 6 osobowe na moje oko normalnie na 2 góra 3 osoby) hasło gospodarzy"1 łazienka na 3 pokoje" okazuje sie ze owszem ale łazienki sa 2 na połpietrze i 3 razem(tzn trzy prowizoryczne prysznice plus 2 muszle klozetowe!!!) Pokoje obskorne, brudno, przescieradła były ale potargane!!Toalety sprztane raz na tydzien chyba..smrod i brud..Było z nami dwoje dzieci i po 3 dniach i one i dorosli bylismy chorzy tzn wszyscy wymiotowali i mięli bigunke..a w zasadzie dzieci jadły co innego niz dorosli..na zwrocenie uwagi, ze toaleta az sie klei od brudu, a ze wzgledu na małe dzeci przynajmniej raz dziennie powinna byc dezyfekowana, gospodyni zrobiła obrazona mine..skonczyło sie na tym, ze sami dezynfekowalismy swoimi srodkami i wynieslismy sie po 7 dniach..to był mój najgorszy pobyt nad polskim morzem i mysle, ze ostatni.25zł to nie duzo ale..zeby podstawowych zasad nie przestrzegac? Heh..za to moi znajomi mieli jeszcze gorzej bo pewna pani zapropnowała im noclegi w pokojach, ktore wygladały jak altana na ogodku mojej babci..3 łozka obok siebie przejscia nie ma, brudno, łozka dziurawe..to w noclegowniach dla bezdomnych jest juz lepiej..za darmo bym nie spała w takich warunkach a co dopiero za 20 zł na noc..Koszmar po prostu..Na szczescie było- minełopozdrawiam
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości