|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
GARNIER 3 in 1Garnier 3 w 1 pomaga mi w życiu codziennym ! Używam go codziennie to pilęgnacji mojej skóry twarzy. Rano, wieczorem zawsze GARNIER. POLECAM!!
Żel jest bardzo dobry, po tygodniu stosowania widać efekty. Jestem zadowolona z całej linii oraz producenta. Żel jest dobry dla skóry delikatnej, jak i wrażliwej. Dobrze usuwa niedoskonałości. Najlepiej używać go dwa razy dziennie. Polecam wszystkim, którzy mają problemy z niedoskonałościami. Wspaniały kosmetyk. Oczyszcza i matuje skórę. Odblokowuje zaskórniki. Idealny dla przetłuszczającej się cery nastolatek (i nie tylko) z różnego rodzaju niedoskonałościami. Zdecydowanie polecam!
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GARNIER 3 in 1
Cytat:
![]() katowanie skóry innej niż mieszana/tłusta tym specyfikiem 2x dziennie może spowodować opłakane w skutkach uczulenie i mega podrażnienie skóry, a na zapaleniu spojówek skończywszy ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się, ten preparat jest BARDZO mocny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, uwaga na oczy, mi całe powieki spuchły i miałam zapalenie spojówek ![]() pierwszy raz w życiu coś takiego się stało ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
radzę nie wypowiadac się w tym wątku, bo dostaniecie niemiłe PW od założycielki owego wątku
![]() jak widac w co niektórych wątkach lepiej nie brac głosu ![]() ja właśnie odebrałam PW i zostawiam bez komentarza ![]()
#7 |
Przyczajenie
|
również sie zgadzam nie należy przesadzać jest dobry ale mocny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.