|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dbam o siebie. Dla siebie :)
7.o0 - co Tydzień od poniedziałku do piątku wstaje o tej porze, ledwo co 'doczołgam się' do łazienki, włączam lapmy przy lustrze i z kwiaśną miną myję zęby, nie wiem ile- czasami trwa to 3 minyty, czasami 5 bo łapię zamułę
![]() ![]() ![]() ![]() Z racji tego, że mam problemy z utrzymaniem odpowiedniego nawilżenia skóry po myciu stosuję krem nawilżający GARNIER - CZYSTA SKÓRA - Krem nawilżający z glinką i cynkiem, antybakteryjny, efekt matujący. Jest super! Niewielka ilość wystarcza na utrzumanie nawilżenia przez cały dzień. Rano w mojej codziennej pielęgnacji twarzy jest też lekki podkład z serii NIVEA YOUNG. Jest lekki i nawilżający.
Potem zostaje już tylko tusz do rzęs :p W dalszych notatkach napiszę o pielęgnacji wieczorem, po południu, a także szczególnej- przed wyjściem na imprezę itp. Pozdrawiam wszystkie Czytelniczki i Uczestniczki konkursu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.