|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zwatpienia
Przepraszam ze zasmiecam forum swoimi zwatpieniami ale nie wiem co mam zrobic moze wy mi pomozecie
![]() jakis czas temu poznalam wspanialego faceta w kazdym badz razie tak mi sie wydaje ze jest wspanialy od kilku dni dreczy mnie jedna rzecz a mianowicie wydaje mi s9ie ze nie jest tym kims za kogo sie podaje ze nie jest samotnym cudownym facetem ![]() ![]() ![]() prosze doradzcie mi co mam zrobic jestem rozbita
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwatpienia
Cytat:
I czy cos zasugerowało Ci, że mógłby mieć rodzinę? A tak btw wątek bardziej nadaje się na dział Intymnie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiesz, jeśli już na samym początku masz wątpliwości co do tego, że on mówi prawdę to nie rokuje najlepiej Waszej znajomości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Sprawdz go na naszej klasie
![]() Takie mamy parszywe czasy ze nic sie nie ukryje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może rzeczywiście spróbuj przez n-k.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
co do naszego zwiazku nie mam watpliwosci bo wiem co do niego czuje nie chce poprostu ranic innych osob i jesli faktycznie ma rodzine to sie usune z jego zycia bo rodzina to rzecz wyjatkowa jak dla mnie i nikdy nie chcialabym sie znalesc w niezrecznej sytuacji gdzie bede miedzy tak zwana wodka a zakaske
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niech Cię pozna z rodzicami, zabierze na rodzinną uroczystość - byłoby dziwne gdyby się przed tym wzbraniał. Wychodzicie w miejsca publiczne? Poznajecie jego znajomych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zaloz sobie konto fikcyjne na nk np wrocławianki itp i zapros do znajomych ta kobiete otrzymasz dostep do galerii. Facet ma juz troche lat i mnie to sugeruje ze moze miec juz rodzine, w dodatku wylaczanie telefonu tez wyglada na ukrywanie czegos. Moj maz ma zawsze wlaczony telefon i dzwonki chyba ze jest ze mna w jakims miekscu typu kino gdzie by to przeszkadzalo innym osobom.
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co teraz mam zrobic?? powiedziec mu ze o wszystkim wiem czy poukrywac to troszke?? i zobaczyc jak sprawy sie potocza
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet ma rodzinę i ukrywa to przed Tobą. Najlepiej powiedz mu wprost i zakończ tą znajomość. A co znalazłaś na NK?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykre jest to,że ten mężczyzna ma rodzinę a ukrywa ją w celu znalezienia sobie kochanki...Brrrr taki czarny scenariusz...który jak się okazuje może przytrafić się każdej z nas(co prawda nie musi--->więc jest to wielkim pocieszeniem;D) Masz naprawdę świetną intuicję ![]() ![]()
“Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know; maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
z mojego doświadczenia wynika że jeśli masz jakieś wątpliwości,intuicyjnie czujesz że może być coś nie tak,to niestety zazwyczaj okazuje się że słusznie.
no i przeczucie okazało się słuszne. Edytowane przez Damayanti Czas edycji: 2009-02-17 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Powiedz wprost. Jestem w szoku, że faceci są do tego zdolni ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak wyżej: po co chcesz obserwować "jak sprawy się potoczą"?? No właśnie. Oni naprawdę się łatwo i szybko przyznają, jeśli widzą że dziewczyna naprawdę chce wiedzieć. Następnym razem pytaj o to szybko i konkretnie. Trzeba mieć po prostu oczy szeroko otwarte. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-02-17 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
A nie możesz w nim o tym po prostu porozmawiać ?i powiedzieć mu co Cię trapi ??
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda tylko że "oczy szeroko otwarty" przy takich facetach tak się nurtują.. Powybijałabym takich ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wiec tak ;
na nk ona ma zdjecia z nim i ich dziecmi i sa podpisane jako moja rodzina i maz i ja wiec bratem napewno nie jest pytalam na samym poczatku zanim jeszcze zaczelismy sie spotykac wiele razy pytalam jak sie spotykalismy tez pytalam wciaz odpowiadal ze jest sam samiutenki jak palec ![]() glupia bylam i tyle ale juz nie ma tematu ![]() nastepnego faceta z ktorym sie zwiaze oile sie zwiaze przeswietle od glow do stop na pierwszym spotkaniu ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To skur..... a nie facet ! ! !
Bardzo mądra decyzja ! ! ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
gratuluję intuicji.
na temat faceta nie będę się wypowiadać, bo szkoda słów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.