Zwatpienia - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-16, 16:54   #1
drcron
Zakorzenienie

Zwatpienia

Przepraszam ze zasmiecam forum swoimi zwatpieniami ale nie wiem co mam zrobic moze wy mi pomozecie
jakis czas temu poznalam wspanialego faceta w kazdym badz razie tak mi sie wydaje ze jest wspanialy od kilku dni dreczy mnie jedna rzecz a mianowicie wydaje mi s9ie ze nie jest tym kims za kogo sie podaje ze nie jest samotnym cudownym facetem wydaje misie ze ma rodzine chcialabym to w jakis sposob sprawdzic jednak nie mam pomyslow jak to zrobic nie wiem nie mam pomyslow moze wy mi jakos pomozecie on twierdzi ze nie ale ja jakos mu nie wierze a moze jestem przewrazliwiona??
prosze doradzcie mi co mam zrobic jestem rozbita

drcron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 17:03   #2
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Dot.: Zwatpienia

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Przepraszam ze zasmiecam forum swoimi zwatpieniami ale nie wiem co mam zrobic moze wy mi pomozecie
jakis czas temu poznalam wspanialego faceta w kazdym badz razie tak mi sie wydaje ze jest wspanialy od kilku dni dreczy mnie jedna rzecz a mianowicie wydaje mi s9ie ze nie jest tym kims za kogo sie podaje ze nie jest samotnym cudownym facetem wydaje misie ze ma rodzine chcialabym to w jakis sposob sprawdzic jednak nie mam pomyslow jak to zrobic nie wiem nie mam pomyslow moze wy mi jakos pomozecie on twierdzi ze nie ale ja jakos mu nie wierze a moze jestem przewrazliwiona??
A ile Ty masz lat, ile on?
I czy cos zasugerowało Ci, że mógłby mieć rodzinę?

A tak btw wątek bardziej nadaje się na dział Intymnie

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 18:22   #3
choleryczna
Przyczajenie

Wiesz, jeśli już na samym początku masz wątpliwości co do tego, że on mówi prawdę to nie rokuje najlepiej Waszej znajomości.
choleryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 19:12   #4
enigmaa
Przyczajenie

Sprawdz go na naszej klasie
Takie mamy parszywe czasy ze nic sie nie ukryje!
enigmaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 19:22   #5
Formika
Raczkowanie

Cytat:
(...) on twierdzi ze nie ale ja jakos mu nie wierze a moze jestem przewrazliwiona??
Raczej jesteś ostrożna a ostrożności nigdy za wiele.Miałam podobną sytuację.Poznałam kogoś ale jakoś dziwnie podświadomie czułam brak szczerości i jakas taka sztucznosc - dlatego rozumiem Twoje powątpiewania.

Może rzeczywiście spróbuj przez n-k.
Stary 2009-02-16, 20:22   #6
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Formika Pokaż wiadomość
Raczej jesteś ostrożna a ostrożności nigdy za wiele.Miałam podobną sytuację.Poznałam kogoś ale jakoś dziwnie podświadomie czułam brak szczerości i jakas taka sztucznosc - dlatego rozumiem Twoje powątpiewania.

Może rzeczywiście spróbuj przez n-k.
Cytat:
Napisane przez enigmaa Pokaż wiadomość
Sprawdz go na naszej klasie
Takie mamy parszywe czasy ze nic sie nie ukryje!
juz sprawdzalam nie ma zadnych zdjec z nikim innym tylko z samym soba ale sprawdzilam po nazwisku i znalazlam osobe ludzaco podobna do tej ktora kiedys do niego dzwonila , na telefonie wyswietlilo mu sie jej zdjecie mam bardzo dobra pamiec wzrokowa > niestety ta kobieta co ma takie samo nazwisko jest z tez z wroclawia tak jak moj Tż ma zablokowana galerie wiec nie moge podejzec zdjec bo nie jestem jej znajoma ;9 moze tam bym cos ciekawego zobaczyla i rozwiala swoje watpliwosci czy istnieje jheszcze jakas inna metoda na sprawdzenie go??

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
A ile Ty masz lat, ile on?
I czy cos zasugerowało Ci, że mógłby mieć rodzinę?

A tak btw wątek bardziej nadaje się na dział Intymnie
ja mam 29 on ponad 31 na poczatku nie zwracalam uwagi na to co robi jak sie zachowuje gdzie chodzimy od jakiegos czasu jak moja intuicja zaczela mi podpowiadac ze cos jest nie tak zaczelam mu sie baczniej przygladac i zauwazylam ze jak jestemy razem to wylancza telefon sluzbowego nie wylancza ale wycisza i nie odbiera wiekszosci rozmow bedac przy mnie :/ wydaje mi sie to troszke dziwne ale moze dramatyzuje?? !!
co do naszego zwiazku nie mam watpliwosci bo wiem co do niego czuje nie chce poprostu ranic innych osob i jesli faktycznie ma rodzine to sie usune z jego zycia bo rodzina to rzecz wyjatkowa jak dla mnie i nikdy nie chcialabym sie znalesc w niezrecznej sytuacji gdzie bede miedzy tak zwana wodka a zakaske

Stary 2009-02-16, 20:47   #7
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
ja mam 29 on ponad 31 na poczatku nie zwracalam uwagi na to co robi jak sie zachowuje gdzie chodzimy od jakiegos czasu jak moja intuicja zaczela mi podpowiadac ze cos jest nie tak zaczelam mu sie baczniej przygladac i zauwazylam ze jak jestemy razem to wylancza telefon sluzbowego nie wylancza ale wycisza i nie odbiera wiekszosci rozmow bedac przy mnie :/ wydaje mi sie to troszke dziwne ale moze dramatyzuje?? !!
co do naszego zwiazku nie mam watpliwosci bo wiem co do niego czuje nie chce poprostu ranic innych osob i jesli faktycznie ma rodzine to sie usune z jego zycia bo rodzina to rzecz wyjatkowa jak dla mnie i nikdy nie chcialabym sie znalesc w niezrecznej sytuacji gdzie bede miedzy tak zwana wodka a zakaske
Słuchaj intuicji, skoro już kiedyś się uratowała przed kimś takim. Ale z drugiej strony może to trauma przeszłości przez Ciebie przemawia i źle interpretujesz pewne fakty? To by jednak znaczyło, że po prostu nie jesteś jeszcze gotowa na nowy związek.

Niech Cię pozna z rodzicami, zabierze na rodzinną uroczystość - byłoby dziwne gdyby się przed tym wzbraniał. Wychodzicie w miejsca publiczne? Poznajecie jego znajomych?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-16, 21:05   #8
anetkadg
Raczkowanie

GG do anetkadg

zaloz sobie konto fikcyjne na nk np wrocławianki itp i zapros do znajomych ta kobiete otrzymasz dostep do galerii. Facet ma juz troche lat i mnie to sugeruje ze moze miec juz rodzine, w dodatku wylaczanie telefonu tez wyglada na ukrywanie czegos. Moj maz ma zawsze wlaczony telefon i dzwonki chyba ze jest ze mna w jakims miekscu typu kino gdzie by to przeszkadzalo innym osobom.
Stary 2009-02-16, 21:44   #9
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetkadg Pokaż wiadomość
zaloz sobie konto fikcyjne na nk np wrocławianki itp i zapros do znajomych ta kobiete otrzymasz dostep do galerii. Facet ma juz troche lat i mnie to sugeruje ze moze miec juz rodzine, w dodatku wylaczanie telefonu tez wyglada na ukrywanie czegos. Moj maz ma zawsze wlaczony telefon i dzwonki chyba ze jest ze mna w jakims miekscu typu kino gdzie by to przeszkadzalo innym osobom.
tak wlasnie zrobilam i dowiedzialam sie ze ta moja intuicja po raz kolejny mnie uchronila choc bardzo tego zaluje nie mam szczescia do facetow niech to wszystko slzak
co teraz mam zrobic??
powiedziec mu ze o wszystkim wiem czy poukrywac to troszke?? i zobaczyc jak sprawy sie potocza

Stary 2009-02-17, 07:51   #10
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
tak wlasnie zrobilam i dowiedzialam sie ze ta moja intuicja po raz kolejny mnie uchronila choc bardzo tego zaluje nie mam szczescia do facetow niech to wszystko slzak
co teraz mam zrobic??
powiedziec mu ze o wszystkim wiem czy poukrywac to troszke?? i zobaczyc jak sprawy sie potocza
a moze to jest jakas jego siostra albo kuzynka
Stary 2009-02-17, 07:59   #11
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
co teraz mam zrobic??
Po co ??
Facet ma rodzinę i ukrywa to przed Tobą.
Najlepiej powiedz mu wprost i zakończ tą znajomość.
A co znalazłaś na NK??
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 08:29   #12
MeredithMer
Raczkowanie

Cytat:
co teraz mam zrobic??
Powiedz mu,że wiesz...Nie ma sensu dłużej tego ciągnąć.
Przykre jest to,że ten mężczyzna ma rodzinę a ukrywa ją w celu znalezienia sobie kochanki...Brrrr taki czarny scenariusz...który jak się okazuje może przytrafić się każdej z nas(co prawda nie musi--->więc jest to wielkim pocieszeniem;D)

Masz naprawdę świetną intuicję Trzymaj się jej.Widać,że Cię nie zawodzi
“Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know; maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop."
MeredithMer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 08:53   #13
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

z mojego doświadczenia wynika że jeśli masz jakieś wątpliwości,intuicyjnie czujesz że może być coś nie tak,to niestety zazwyczaj okazuje się że słusznie.
no i przeczucie okazało się słuszne.

Edytowane przez Damayanti
Czas edycji: 2009-02-17 o 09:50
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 09:38   #14
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Cytat:
co teraz mam zrobic??

Powiedz wprost. Jestem w szoku, że faceci są do tego zdolni to jakaś masakra. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji, powiedziałam od razu, że wiem i że nie interesuje mnie związek z żonatym facetem. Nie zaprzeczał i nie zatrzymywał mnie zbytnio...

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 10:57   #15
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Po co ??
Facet ma rodzinę i ukrywa to przed Tobą.
Najlepiej powiedz mu wprost i zakończ tą znajomość.
A co znalazłaś na NK??

Jak wyżej: po co chcesz obserwować "jak sprawy się potoczą"??

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość

Powiedz wprost. Jestem w szoku, że faceci są do tego zdolni to jakaś masakra. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji, powiedziałam od razu, że wiem i że nie interesuje mnie związek z żonatym facetem. Nie zaprzeczał i nie zatrzymywał mnie zbytnio...
No właśnie. Oni naprawdę się łatwo i szybko przyznają, jeśli widzą że dziewczyna naprawdę chce wiedzieć. Następnym razem pytaj o to szybko i konkretnie. Trzeba mieć po prostu oczy szeroko otwarte.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-02-17 o 10:59
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 11:00   #16
TeQuiero
Zadomowienie

A nie możesz w nim o tym po prostu porozmawiać ?i powiedzieć mu co Cię trapi ??

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 11:02   #17
TeQuiero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
J
No właśnie. Oni naprawdę się łatwo i szybko przyznają, jeśli widzą że dziewczyna naprawdę chce wiedzieć. Następnym razem pytaj o to szybko i konkretnie. Trzeba mieć po prostu oczy szeroko otwarte.

Szkoda tylko że "oczy szeroko otwarty" przy takich facetach tak się nurtują..

Powybijałabym takich

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 12:23   #18
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
a moze to jest jakas jego siostra albo kuzynka
NO właśnie, ma w galerii zdjęcia z nim, czy dziećmi ?
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-18, 06:51   #19
drcron
Zakorzenienie

wiec tak ;
na nk ona ma zdjecia z nim i ich dziecmi i sa podpisane jako moja rodzina i maz i ja wiec bratem napewno nie jest
pytalam na samym poczatku zanim jeszcze zaczelismy sie spotykac wiele razy pytalam jak sie spotykalismy tez pytalam wciaz odpowiadal ze jest sam samiutenki jak palec
glupia bylam i tyle ale juz nie ma tematu wczoraj napisalam mu smsa w ktorym zakonczylam nasza znajomosc wiem powinnam to zrobic osobiscie ale jakos nie mialam ochoty na niego patrzec
nastepnego faceta z ktorym sie zwiaze oile sie zwiaze przeswietle od glow do stop na pierwszym spotkaniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 07:06   #20
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

To skur..... a nie facet ! ! !
Bardzo mądra decyzja ! ! !
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-18, 07:52   #21
e49053b4781f408f3584008be78503b2c10ffec8
Konto usunięte

gratuluję intuicji.
na temat faceta nie będę się wypowiadać, bo szkoda słów.
e49053b4781f408f3584008be78503b2c10ffec8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości