|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Faceci tez bywaja romantyczni!
Hej. zapewne kazda/y z was miala okazje sie przekonac o dobrych stronach mezczyzn: ze potrafia nas mile zaskoczyc,byc romantycznym, czulym i potrafia mile zaskoczyc i wykazac sie ze mozna na niego liczyc i ze nie jest meska swinia itd.
![]() Podzielcie sie tutaj swoimi przezyciami i historyjkami. Na dobry poczatak moze ja zaczne: Mój facet zostawil mnie na caly miesiac(praktyki 900 km od domu) oczywiste ze bylam temu przeciwna,ale coz zrobic! caly m-c wczesniej zaczelam przezywac to rozstanie i on wiedzial o tym. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci tez bywaja romantyczni!
o matko ,ja rozumiem ze sa ferie ale moze by tak cos innego porobic zamiast siedziec przed kompem ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Czemu, to bardzo fajne, co zrobił chłopak lilus. Nie trzeba od razu naskakiwać, szkoda , że ludzie nie potrafią być dla siebie mili na codzień
![]() Ja niestety nie mam tak pięknego wspomnienia z mojego związku, może dlatego, że to było dawno temu i mieliśmy inne priorytety niż teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chcialam zauwazyc ze ty tez przed nim siedzisz.! przeciez sa ferie!!.. Ogólnie mnie chodzilo o to by postawic waszych/naszych facetów w lepszym swietle. jak dotad widywalam watki o ich wpadkach,ich kompromitujace niekiedy teksty o przykrosciach jakie wyrzadzili swym juz ex pannom. ... Powiedzmy o nich cos dobrego! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a moim zdaniem czepiasz się, jak Ci wątek nie odpowiada to się może poprostu nie wypowiadaj, bo takie pisanie też jest bezcelowe.
a jeśli chodzi o facetów a dokładnie o mojego obecnego Tż to na naszą pierwszą rocznicę napisał mi taki malutki liścik miłosny, zrobił taką malutką kopertkę(wielkości dużej gumki myszki) ozdobił serduszkami. Może nic wielkiego ale mojemu Tż trudno przychodzi okazywanie uczuć, i strasznie mnie tym wzruszył. Do dziś (jesteśmy ze sobą 3 lata) noszę ten liścik w portfelu i czytam sobie jak mam zły dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Trafiłam na faceta, który na początku wydawał się po prostu zabawnym i bardzo interesującym chłopakiem, a tak naprawdę z każdym dniem poznawałam go coraz lepiej. Mimo tego, że jesteśmy bardzo młodzi, dzięki niemu zrozumiałam, co to znaczy prawdziwa miłość. Głębokie, naprawdę wielkie uczucie. Wiem, że w moim wieku wiele (raaany, bardzo wiele...) osób bawi się jeszcze w ,,chodzenie ze sobą", które polega tak naprawdę na zadaniu pytania drugiej osobie ,,czy chcesz ze mną chodzić?" i mówienia sobie ,,kocham Cię", tylko dlatego że skoro dwie osoby ,,chodzą ze sobą" to oczywiste, że tak sobie mówią. Być może wiecie o jakie ,,związki" mi chodzi, ja spotykam takie pary codziennie, kilka nawet znam bliżej... Nie chcę, żebyście postrzegali mój post jako ,,o, małolata chce udowodnić, że jest dorosła", bo nie o tym chcę teraz powiedzieć. Chcę tylko powiedzieć, że jestem przeszczęśliwa, że potrafiłam dojrzeć do prawdziwego uczucia, i poznałam swoją drugą połowę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moj Tz niestety nie nalezy do typu romantyka
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hej. ciesze sie ze znalezli sie równiez zwolenniczki tegoz watku
![]() pozdrawiam. czekam na inne równie ciekawe opowiesci opowiadajace o ''dobrych ''stronach mezczyzn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uważam, że to fajny wątek. Narzeka się często na facetów, ale nie są tacy źli. Potrafią pokazać, że mają uczucia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
a mój NA SZCZĘŚCIE też do tego typu nie należy.
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dawno temu w wywiadzie z Michałem Żebrowksim, przeczytałam, że to "mężczyźni tak naprawdę mają romantyczną naturę, natomiast kobiety tylko lubią romantyzm".
Muszę przyznać, że zgadzam się z tym stwierdzeniem w 100%. ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a moj jak jeszcze nie byliśmuy razem wzioł mnie do parku na hustawki tam dal mi kwiatka zerwanego z polany obok placu zabaw i sie mnie zapytał czy bede jego ksiezniczka oczywiscie powiedziałam ze tak a jedno dziecko obok zaczelo nam klaskac sytuacja zarazem smieszna ale i romantyczna
mam TŻ wariata ... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.