![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odchudzanie+ Ćwiczenia! Kto ze mną?
Witajcie! Mam pewien problem... Mam 14 lat, 170 cm wzrostu i ważę 85 kg.
Próbowałam różnych diet (plaż południowych itp.) . Jednak te diety są dla mnie zbyt drastyczne, ponieważ dosyć lubię jeść, chociaż zauważyłam, że bardziej ciągnie mnie do owoców niż do zup czy przekąsek (także chipsów)... Więc moje odchudzanie nie będzie polegało na wybranej diecie, tylko po prostu zdrowym odżywianiu! Do tego będę ćwiczyć na stepperze, robić brzuszki oraz kręcić hula-hop!.. W tym wątku chciałabym, aby wszyscy, którzy się przyłączą pisali : *Co i ile zjedli; * Co i ile ćwiczyli (może jakieś inne ćwiczenia niż te co ja podałam [ ![]() * Ile spalili kalorii; Bo przecież razem raźniej! ![]() Wchodzicie w to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie+ Ćwiczenia! Kto ze mną?
owoce niestety to takie ukryte kalorie, bo maja duzo cukru
![]() ![]() moze cudowna dieta MŻ xD ja moge sie w sumie dolaczyc ![]() dzisiaj znajdlam na sniadanie otreby z mlekiem (cudownie zapychaja i sa bogate w blonnik) na obiad salatke ze swiezych warzyw i grillowanego kurczaka, do tego duszone pieczarki na kolacje bedzie serek wiejski odtluszczony 3%, duuzo warzyw (powinno sie na noc jesc bialko ![]() co do cwiczen to zaraz startuje z 8 minute abs, wlasnie mi sie filmik na youtube laduje ![]() pozdrawiam i zycze wytrwalosci ![]()
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-02-23 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A taka wspólna motywacja jest super! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam Panię, rowniez dolaczam sie do was
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam.
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Noo!Lubię takie rzeczy i też mam mały problem więc jestem z Wami
![]() Na śniadanie jadłam sałatkę z polówki awokado i kromkę chlebka. Polecam ci ćwiczenie 6 weidera -- Jak dla mnie to cudeńko, a efekty fiufiufiu.Co prawda na początku jest łatwo ale potem troszku ciężej ;( .Udało mi się jedynie do połowy dojść, ale zaczynam jeszcze raz ![]() Przyjemność mi sprawia też zapisywanie co zjadłam i obliczanie kalorii ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Mówisz, że lubisz owoce zamiast przekąsek?A ja jako przekąskę polecam ci słonecznik(radzę kupić już obrany ;p), bo świetnie oczyszcza jelita itp.
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj zjadłam na śniadanie jogurt z płatkami kukurydzianymi. Na obiad sałatkę z makaronem (mam spaghetti- bomba kaloryczna, więc nie jem ![]() ![]() Poza tym dzisiaj ćwiczyłam ![]() *10 minut na stepperze to 110 spalonych kalorii; *300 brzuszków to 80 kcal straconych; * 10 minut kręcenia hula-hop to 35 spalonych kcal * Dzisiaj zaczęłam 8 minutes arms- ale nie wiem ile to kalorii się spala ;DD A więc spaliłam w sumie ok. 245 kcal ! A jak u Was? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja też mam 14 lat. Bardzo chętnie się przyłącze, bo pasowało by mi trochę zrzucić ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
najpierw radze poczytac na innych watkach o zdrowym odzywianiu a pozniej sie za to zabrac...bo jesli wg niektorych chwalenie sie tym ze sie nic nie jadlo jest dobre to troszke sie mylicie
![]() ![]()
Edytowane przez xxolushiaxx Czas edycji: 2009-02-24 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... Edytowane przez Pani Elektryk Czas edycji: 2009-02-24 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a skad takie wnioski ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nie dlatego ze nie ma 5 posilkow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Co tam u Was? Nie odzywacie się i w ogole!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11150853]A nie za mało co?młoda jestes i powinnaś dostarczać organizmowi witamin i roznych elementów. Na Twoim miejscu zrezygnowałam bym ze słodyczy, późnego jedzenia, tłustych potraw, a tak wszystko normalnie. Poza tym jesli zjadłaś 900kcal tylko to ćwiczenia już były niepotrzebne.[/quote]
Jeśli nie jest głodna to nie ma co na siłę na siebie wpychać jedzenia.Jeśli jej zabraknie energii to brzucho da znać ![]() A jeśli chodzi o jedzenie wieczorem to słyszałam, że najlepiej po 18 już nic nie jeść, to prawda?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11150853]A nie za mało co?młoda jestes i powinnaś dostarczać organizmowi witamin i roznych elementów. Na Twoim miejscu zrezygnowałam bym ze słodyczy, późnego jedzenia, tłustych potraw, a tak wszystko normalnie. Poza tym jesli zjadłaś 900kcal tylko to ćwiczenia już były niepotrzebne.[/quote]
Ale ja po takim jedzeniu nie jestem już głodna... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Również chciałabym się przyłączyc, razem zawsze lepiej się zmotywowac
![]() A więc ważę 57 kg przy wzroście 160. chciałabym schudąc tak 52kg czyli 5 kg. Od dwóch dni jestem na diecie ale nie jakiejs rygorystycznej, poprostu zero słodyczy i mało kalorycznych produktów. Plus do tego codziennie 3x czerwona herbatka. Dochodzą oczywiście do tego cwiczenia i niejedzenie późnymi porami. Dzisiejszy dzień: Sniadanie: bułka pszenna, jedna połówka z serkiem almette, druga z serkiem topionym, Obiad: Zupa ogórkowa, spagetti - mało. Podwieczorek: Kromka ciemnego chleba z masłem szynką pomidorem Będzie pewnie jeszcze cos na kolacje chociaz chciałabym już dziś nic nie jesc ale pewnie nie wytrzymam ![]() Codziennie cwiczę: przysiady- 60 - 3 rodzaje A6W cwiczenia na nogi i posladki jak mi sie chce to hula hop Jak myślicie ile mogę przy takim odżywianiu schudnąc przez miesiac? Zalezy mi na ladnej figurce na wakacje ![]() Postaram się codziennie opisywac kazdy dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hm... mam tylko rade
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11163860]Tylko przy małych ilościach jedzenia można sobie zwolnić metabolizm więc lepiej przekroczyć 1000kcal[/quote]
cieszę się,ze jest ktoś rozsądny jak ja ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
hej wszystkim
chciałabym tez dołaczyc do wspolnego odchudzania,bo kiedy zaczynam diete zaraz wyszukuje jakies wady i ogólnie brakuje mi motywacji przy wzroscie 168 waze 65 kg.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
najlepiej szukac na watku NCJ
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.