|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Koślawe Rękodzieło IgIg
Jako że jestem tu nowa, skorzystam z okazji i się przedstawie. Więc na imię mi Iga i mam 14 lat więc chodze do 2 klasy gimnazjum. Interesuje się sztuką, ale moją największą pasją są zwierzaki (zwłaszcza szczury :P) więc najczęściej to one występują w moich ,,dziełach''.
Teraz jestem na etapie nauki robienia zwierzaków z koralików. Tymczasowo robie same szczury, ponieważ będe je sprzedawać je sprzedawać na bazarku SPS (Stowarzyszenie Przyjaciół Szczurów), ale jak tylko zrobię ich odpowiednio dużo zaczne znowu eksperymentować z innymi zwierzozaurami ![]() A oto moja galeria, na początku są aniołki a później zwierzaki ![]() http://picasaweb.google.pl/igig94/MojeKoslaweRekodzielo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Koślawe Rękodzieło IgIg
Witam na forum
![]() Świetne te Twoje prace, koralikowe stworki zwłaszcza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace. A tutaj coś na powitanie dla miłośniczki szczurków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I dziękuje za pochwały. Chciałam jeszcze dodać że nie tylko koraliki i aniołki z masy solnej zapełniają mój wolny czas. Oprócz tego rysuje (może nie najpiękniej, ale zawsze), ozdabiam różne rzeczy techniką decoupage i szyje hamaczki dla szczurków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To ja poproszę o zdjęcia szczurków w hamaczkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
http://picasaweb.google.pl/igig94/Mo...86411413485330 To jest Ron w hamaczku ze starej podkoszulki. Harremu zdjęcia nie zrobiłam bo on pozwala robić sobie zdjęcia tylko wtedy kiedy ma na to ochote. Mam w planach kupić trochę kolorowego polarku i im uszyć śliczne kolorowe hamaczki i norki, które i tak wcześniej czy później zostaną zdewastowane, ale czego się nie robi...
Tutaj cała galeria moich szczurów dla miłośników ogonków ![]() http://picasaweb.google.pl/igig94/Mo...86411413485330 Edytowane przez IgIg Czas edycji: 2009-02-15 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Prace bardzo ładne jednak proszę o wklejanie zdjęć jako załączników.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja ostatnio poważnie zastanawiam się nad zabawami z filcem. Niestety, z powodu braku stałej pracy (:P) brak mi funduszy na wiele potrzebnych materiałów. Zastanawiam się gdzie można zdobyć potrzebne materiały najltaniej (najlepiej w Krakowie... ew. w internecie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
piękne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
piekne prace. bardzo mi sie podobają!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
świetne te szczurki
![]() Tanie filcowanie: Kupujesz na allegro surowe runo owcy ( w Krakwie myślę, że nie powinno byc problemu z kupnem na miejscu), wyczesujesz zgrzebłem dla zwierząt i masz czesankę. Farbujesz farbą do tkanin na pożądany kolor. Do filcowania na sucho potrzebujesz igieł to koszt ok 10 zł, a na mokro- szarego mydła. Trochę z tym zbawy jest, ale w takim zestawie to nie jest drogie hobby ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.