2009-02-22, 14:26
|
|
|
Raczkowanie
|
Psychopedagogika Poznań Uzpelniające mgr
czesc!
Czy ktos orientuje sie moze czy jest w Poznaniu publiczna uczelnia ,ktora ma kierunke psychopedagogika na studiach mgr uzupelniajcych?Interesuje mnei glownie Poznan... widzialam jedna stronke i to psychopedagogika z detektywistyka, ale to już nie to... spodobal mi sie z opisu przynajmniej ten kierunek i chcialabym uzyskac wiecej informacji na jego temat, jednak w Poznaniu jest tylko ta powyzsza infrmacja, nc wiecej, w dodatku ta sa studia niepubliczne... a ja mam metlik w glowie, jestem na specjalizacji pracownik socjalny i nei chce isc na konynuacje tego kierunku pozniej, po obronie pracy jesli by sie w ogole udalo... a pedagogika opiekunczo wychowawcza tez jakos mi srdnio lezy... wiem,ze jest sporo innych kierunkow, ale nie bardzo moge w pelni sie okreslic a wkurza mnei to powoli bo prawie wszyscy juz wiedza gdzie chca isc pozniej ja tam sie martwie sesja narazi enajbardziej (letnia) no,ale cos trzeba juz planowac powoli....
gdybyscie mogly jakos pomoc , mialy informacje odnosnie psychopedagogiki to bylabym wdzieczna
P. S czy koras z was poszla po licencjacie na podyplomowke z inna specjalizacja i jest zadowolona?
|