|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomysł na artykuł
Witam!
Potrzebuję Waszej pomocy. Uczę się w liceum, w klasie dziennikarskiej (gdzie trafiłam trochę z przypadku ). Muszę napisać artykuł na język polski. Ma się on nadawać do wydrukowania w szkolnej gazetce. Ogólnie pisać lubię, problem w tym, że nie wiem, na jaki temat mogłabym napisać ten reportaż... Macie może jakieś ciekawe pomysły?
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na artykuł
Cytat:
"brak weny twórczej u mlodziezy w wieku szkolnym" "nuda otaczajacego nas świata"
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Brak weny twórczej
. Ehh... Mój odwieczny problem. A pan od matematyki mówił: "ty do klasy humanistycznej?!".
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
brak weny tworczej, idealne
![]() jesli planujesz zostac w sektorze dziennikarskim to radze popracowac nad wena
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Napisz o portalu lub samym forum wizaż. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mozesz napisac felieton o tym jak to dziwnie trafilas do klasy o profilu ktory ci nie odpowiada. Jak sie tam znalazłas, dlaczego i jak sie teraz czujesz - tylko nie pisz o tym tak zupełnie powaznie, tylko jako felieton - tak jakbys to opowiadała kolezankom przy piwie "Wiecie, złożyłam papiery, wypełniłam wszystko jak trzeba, ale z powodu 4 fazy księzyca, powodzi w ameryce południowej, źle zaparzonej herbacie u pani sekretarki, braku prądu w Pierdziszewie Dolnym
znalazlam sie na profilu dziennikarskim" Nie wiem jakim cudem mialybysmy ci podac temat na ktory masz napisac skoro nie zyjemy w Twoim srodowisku, nie wiemy jakie macie problemy itp. Na siłę, to z wszystkiego można zorbić dobry artykuł. Pójdziesz do osob ktore puszczają muzykę w radiowęźle(nie wiem czy macie to w swojej szkole) i tam powiedzą ci że wczoraj drzwi sie zatrzasnęły z kluczem w środku - i piszesz 'Dzieki brawurowej akcji pana Woźnego (lub konserwatora) udalo się uratowac przed zmarnowaniem ostatnie 3 minuty przerwy miedzy 3 a 4 lekcją.. Powodzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

). Muszę napisać artykuł na język polski. Ma się on nadawać do wydrukowania w szkolnej gazetce. Ogólnie pisać lubię, problem w tym, że nie wiem, na jaki temat mogłabym napisać ten reportaż... Macie może jakieś ciekawe pomysły?

znalazlam sie na profilu dziennikarskim"