|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Artroskopia
Hej.
![]() Nie wiedzialam gdzie dodac ten watek wiec jesli tutaj nie powinien byc to prosze o przeniesienie. ![]() A wiec sprawda dotyczy Artroskopii. 28 listopada zeszlego roku mialam robiona artroskopie mam zanik chrzastki II stopnia i przeskakiwalo mi w kolanie tylko przy zginaniu. a po artroskopi kolano przeskakuje mi na boki i w dodatku jeszcze ucieka... Czy moge za to dostac odszkodowanie i ile.? Prosze o szybka odpowiedz bo bede miaala prywatnie robiona artroskopie we wroclawiu i musze za to zaplacic wiec dolozylabym do tego pieniadze z odszkodowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Artroskopia
prywatnie?
![]() moja przyjaciolka miala artoskopie ale pozniej miala rekonstrukcje wiezadla i po tym chyba dostala odszkodowanie kilkuset zlotych ale pewna nie jestem ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja nie robiła artroskopii przy częściowo zerwanych więzadłach. dostałam prawie 500 zł. a artroskopia to najgorszy badziew wszechczasów....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
kochana ja miałam też roztrzaskaną rzepkę no i musiałam mieć artroskopie... później rzepka zaczeła mi uciekać na boki i to stało się coraz bardziej dolegliwe... aktualnie mam rzepke ustabilizowaną śrubami... ja na twoim miejscu zamiast po odszkodowanie wybrałabym się jak najszybciej do lekarza! wiem co mówię...
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja też wiem co mówię
![]() zamiast artroskopii miałam 3 miesiące rehabilitacji i noga jest prawie jak nowa(wiadomo, że już całkiem nowa nie będzie) w twoim przypadku to inna historia troszkę bo moja rzepka była tylko naderwana Edytowane przez nenowka152900 Czas edycji: 2009-02-24 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie zrozumiałam, chcesz odszkodowanie za spierdzielony zabieg czy w ogóle za konieczność wykonania ?
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nenowka152900 no to się ciesz że tylko to ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja pierwsze słysze żeby artroskopia miała jakieś negatywne skutki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.