|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zostań ambasadorką Garnier - Lady HellsingWitajcie Wizażanki
![]() Wszystkie uwagi, komentarze i oceny mile widziane ![]() Mam cerę mieszaną, jest tłusta w strefie T, problematyczna i bardzo wrażliwa. Każda osoba z taką cerą musi znaleźć swój własny sposób na radzenie sobie z nią. Mój wygląda następująco: codziennie rano: oczyszczająca pianka do twarzy Avon Solutions Pure Pore-Fection stosuję ją od bardzo dawna ![]() ma fajną konsystencję, dobrze odświeża skórę, pozostawia efekt suchej i gładkiej skóry ![]() ![]() oczyszczający tonik przeciw wągrom Avon Clearskin dość mocno wysusza skórę, ale spełnia swoje zadanie ![]() ![]() Garnier czysta skóra krem nawilżający długotrwały efekt matujący dobrze nawilża i matuje skórę na kilka godzin, podoba mi się jego zapach ![]() ![]() po południu: Johnson`s chusteczki do oczyszczania twarzy do skóry mieszanej stosuję je do demakijażu, bez trudu usuwają tusz do rzęs nie podrażniając przy tym oczu ![]() po demakijażu nakładam znów krem nawilżający długotrwały efekt matujący Garnier czysta skóra ![]() wieczorem: to samo co rano czyli oczyszczająca pianka do twarzy Avon Solutions Pure Pore-Fection oraz oczyszczający tonik przeciw wągrom Avon Clearskin, oprócz tego Krem na noc Iwostin Purritin ![]() o każdej porze dnia i na noc: Pomadka Nivea Med Repair moje usta są bardzo wrażliwe i podatne na warunki atmosferyczne, dlatego dobra pomadka ochronna jest mi niezbędna. używam jej wiele razy w ciągu dnia i przed pójściem spać ![]() dobrze regeneruje zniszczone usta i chroni przed popękaniem. ![]() dwa razy w tygodniu głęboko oczyszczający peeling do twarzy Avon Clearskin jest bardzo intensywny i "ostry", ale doskonale oczyszcza twarz ![]() maseczka używam na zmianę brzoskwiniowej maseczki z Avon Naturals oraz Perfecta No Problem Antytrądzikowa maseczka głęboko oczyszczająca brzoskwiniową maseczkę stosuje bardziej dla przyjemności ![]() gruszkowa maseczka doskonale działa na trądzik, skóra jest po niej idealnie gładka i mięciutka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Hellsing Czas edycji: 2009-02-10 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zostań ambasadorką Garnier - Lady Hellsing
Też uzywam tego kremu z Garniera
![]() Masz rację dobrze matuję .... Zachęcam żebyś pisała dalej bo dość dobrze się zapowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.