|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zbyt wrazliwa lechtaczka? ;|
Czesc dziewczyny. Mam dosyc dziwny problem.
Wspolzyje od dluzszego czasu, orgazmu jeszcze nie mialam, chociaz oboje probowalismy i staralismy sie, zebym go osiagnela. Chcilabym Wam opisac moj dziwny problem. Mianowicie, kiedy moj TZ stymuluje moja lechtaczke palcem, to ja sie tak jakby 'rzucam'. Przechodza przez moje miesnie skurcze i w ogole moglabym rozwalic przy tym lozko i wybic nam zeby. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ale dzieje sie tak od poczatku. Nawet jak bylam z innym facetem i on tam mnie piescil, to ja sie po prostu wyrywalam. Na poczatku jest to dosyc przyjemne, ale potem robi sie do irytujace. Probowalismy z moim TZ przezwyciezyc to irytujace uczucie, bo zalezy mu, zebym ja tez sie spelnila - niestety nic z tego. Pozostalo potem kilkudniowe uczucie wrazliwosci lechtaczki (czulam ja nawet podczas chodzenia, nie mowiac o myciu sie...) Co to moze byc? Czy ona jest zbyt wrazliwa? Czy moze pieszczoty nie takie? Pomozecie? ![]() Edytowane przez magicznaTRZYNASTKA Czas edycji: 2009-03-02 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zbyt wrazliwa lechtaczka? ;|
Może Twój TŻ powinien robic to delikatniej...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z doswiadczenia wiem, ze mezczyzni robia to zdecydowanie za mocno... Ja ten problem rozwiazalam rozmowa z moim TZ (zeby robil to strasznie delikatnie) i durexowym zelem nawilzajacym. Teraz jest bommmmmmmba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moze spróbujcie stymulacji języczkiem,
zobaczysz czy to pomoze, bo to łagodniejsza forma ale bardziej efektywna moim zdaniem ![]() jesli wciąz bedziesz miała takie nieprzyjemne odczucia to faktycznie moze to byc jajas nadwrazliwosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam że najprawdopodobniej przyczyną jest to że Twój TŻ robi to za mocno... shilou dobrze radzi z tym językiem, napewno będzie zdecydowanie delikatniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
popieram język TŻ-ta
ale tez sugeruje osobiste zapoznanie sie z własnymi reakcjami próbowałaś kiedys sama sie pobudzać? jesli nie to spróbuj - zobaczysz co i kiedy jest nie tak, co sprawia Ci przyjemnośc a co Cie irytuje... na początek sugeruję zabawę z jakąś jedwabna apaszką albo czymś takim własnie lekkim i gładkim może takie łagodne pieszczoty będa w sam raz dopóki sama nie popróbujesz nie dowiesz sie co powoduje irytacje...
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie. Na pewno robi to za mocno.
Tempo powinno byc tak jak w tym utworze - http://www.youtube.com/watch?v=ggsCw4i0S-U wysluchaj calosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Utwór podpasowałaś
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
co do zaspakajania samej siebie tooooo mam z tym problemy. nie przychodzi mi to latwo. mozna powiedziec ze jakos sie tym brzydze. Nie czuje potrzeby. nie 'bawi' mnie to.
probowalam, ale to nie jest to. Ogolnie na razie na zabawy nie mam ochoty jakiejs specjalnej, ale jak bd miala to wyprobujemy. razem z ta piosenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rena uwielbiam Cię ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.