pragnê czego¶ nowego.. tylko co tu zrobiæ ?? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-02-24, 14:37   #1
MySoul695718
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250

pragnê czego¶ nowego.. tylko co tu zrobiæ ??

idzie wiosna ¶nieg topnieje a ja zupe³nie nie wiem co mam pocz±æ z moimi kud³aczkami sa takie zwyczajne ju¿ mi siê znudzi³y za³±cze pare zdjêc z fryzurkami które juz mialam moze co¶ odrzucicie albo i nie a najlepiej wymy¶lcie co¶ nowego ¶wie¿ego i fajnego za³±czam zdjêcie w prostych d³ugich w³oskach z grzyweczk± i w pokrêconych chcia³abym te¿ zmieniæ kolor wiêc wszystkie sugestie mile widziane
licze na was dziewczyny
z góry dzieki za odpowiedzi
a nie ta któr± chcieliby¶my dostaæ od innych.

Edytowane przez MySoul695718
Czas edycji: 2009-02-28 o 11:23
MySoul695718 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-25, 14:36   #2
MySoul695718
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250
Dot.: pragnê czego¶ nowego.. tylko co tu zrobiæ ??

up
a nie ta któr± chcieliby¶my dostaæ od innych.
MySoul695718 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-26, 20:10   #3
asiabrodzik
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Dot.: pragnê czego¶ nowego.. tylko co tu zrobiæ ??

Witam, patrz±c na Twoje zdjecia najbardziej podoba mi sie fruzyra nr 1, czyli dlugie ciemne wlosy.pytasz o opinie a wiec pozwole sobie wyrazic swoja. jestem zwolenniczka naturalnych wlosow i dla Twojej urody moim zdaniem najbardziej pasowalyby dlugie moze kasztanowe wlosy najlepiej naturalny kolor bez wzgledu na to jaki to jest, zapuszczaj grzywke zebys miala wlosy wyrownane .mysle ze dla Twojej urody dlugie wlosy jak najbardziej no i dbaj przede wszystkim o ich witalnosc!!! pozdrawiam serdecznie
asiabrodzik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.