|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Książki - kilka przykładowych stron (aby ułatwić decyzję o zakupie)
Już wyjaśniam o co chodzi
![]() Nie mam na myśli przesyłania sobie e-booków. Często czytamy w internecie opis jakiejś książki, repetytorium, vademecum, albumu itd. ale wahamy się czy ją kupić, bo nie wiemy jak wyglądają przykładowe strony w środku. Książka może wydawać się ciekawa z opisu, ale może po prostu 'nie podejść' nam sposób prezentowania materiału. Jasne, można pójść do księgarni, poprosić o rozpakowanie zafoliowanej książki. Ale można też poprosić o pomoc Wizażanki i zobaczyć przykładowe strony bez wychodzenia z domu. Wiele z nas ma aparaty cyfrowe, zrobienie kilku zdjęć nie zajmuje wiele czasu. Co Wy na to ![]() Zacznę Byłabym bardzo wdzięczna za przykładowe strony książki Ready for FCE wyd. Macmillan.Oczywiście sama też chętnie pomogę - większość repetytoriów szkolnych już sprzedałam, ale może zostało coś co Wam się przyda
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Książki - kilka przykładowych stron (aby ułatwić decyzję o zakupie)
Niestety, myslę że wątek nie wypali, bo kiedys ktoras wizażanka prosiła o zdjęcie lub skan jeden strony ksiązki (zeby zobaczyć jak wygląda w środku, czy sa zdjecia itp.) ale moderator zabronił tłumacząc to prawami autorskimi..
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że skopiowanie kilku stron nie jest sprzeczne z prawami autorskimi, ale mogę się mylić.
|
|
|
#4 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ka#post8096345 Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

Byłabym bardzo wdzięczna za przykładowe strony książki Ready for FCE wyd. Macmillan.

Myślałam, że skopiowanie kilku stron nie jest sprzeczne z prawami autorskimi, ale mogę się mylić.