![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. IISerdecznie witam Wizazanki w kolejnej czesci naszego jakze wspanialego watku ![]() ![]() A oto link, do poprzedniej czesci : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233399&p age=100 ![]() ![]() Blondie-B1 córeczka Rozalka ur.21.V.2006 Iwona6 córeczka Marysia ur.26.V.2006 Milla córeczka Dominika ur.28.V.2006 Ivi77 córeczka Wiktoria ur.28.V.2006 Zancia03 synek Oskar ur.7.VI.2006 Anchela córeczka Alicja ur.9.VI.2006 Helena córeczka Kalina ur.9.VI.2006 Magdawikp córeczka Izka ur.10.VI.2006 Jupi córeczka Alicja ur.13.VI.2006 Boz synek Karol ur. 19.VI.2006 Aniuafen córeczka Alicja ur.23.VI.2006 Agusia26 synek Jaś ur.27.VI.2006 Gosiek1500 córeczka Patrycja ur.30.VI.2006 ![]() ![]() Śnieżynka córeczka Olivia ur.03.VII.2006
Kasia1361 synek Igor ur.04.VII.2006 Monika1850 córeczka Daria ur.15.VII.2006 Djamelka synek Kevin ur.17.VII.2006 Edytcia córeczka Zosia ur.19.VII.2006 Rania córeczka Nadia ur.25.VII.2006 Alabama24 synek Tymcio ur.01.VIII.2006 Daria&Grześ synek Grześ ur.10.VIII.2006 Wenezja córeczka Emilka ur.14.VIII.2006 Doridee córeczka Alicja ur.15.VIII.2006 Nnnnecia synek Stas ur.19.VIII.2006 Gosiula córeczka Nina ur.26.VIII.2006 LuckyBlueRose synek Maksymilian ur.29.VIII.2006 Monka synek Kartal ur.30.VIII.2006 Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2008-07-14 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II
No to sie wpisuje na watek
![]() Alez nam Sniezynka zrobilas ladne zawijaski w tytule ![]() EDIT: Czas isc klepac schabowego, bo jeszcze poltorej godzinki i tz powinien byc w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Helooo!!
No to i ja jestem, teraz krótko, niestety.. Ale jutro wariacji nie zamierzam czynić i będę od rana... ![]() ![]() ![]() Chyba.... ![]() ![]() ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
hehe no to polecialo szybko
![]() ![]() ![]() Napisz ktoc cos szybko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po obiedzie, TZet zjadl i pojechal do nastepnej roboty
![]() Tamten juz zamkniety, Monka sie nie doczekala 5000 posta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
juchu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oj Monka, Monka co ja sie z Toba mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a no nie skapowalam ze bedzie zamkniety watek
![]() Milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Monka jaja sobie ze mnie robisz ???? No co tak szybko uciekasz ??? Z kim mam teraz pisac ??? Rany Boskie, ale mi sie nuuudzi teraz.
A gdzie Djamelka, Monika ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Edytcia, też dziś klepałam schaboszczaki ![]() Śnieżynka, ten film "After the promise" też kiedyś oglądałam, ale mała byłam, bo to kupe lat temu było. Jak się nadarzy okazja to zobaczę ponownie, bo niewiele z niego pamiętam, choć pamiętam to co najważniejsze i mimo iż byłam mała to też ryczałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka wszystkie uwagi zazalenia prosze kierowac do prezesa ser kartala Reklamacji nie uwzgledniamy Z powazaniem sekretarka prezesa ser kartala -MONKASRALALAA Soryy
![]() Aha jak ty masz problemy z zelazem to powinnas platki sniadaniiowe kukuryudziane jesc codziennie rano i wieczorem albo rano albo na deser hehe Matko ja sobie mysle skad ja mam te siniaki a to moj maly tez tak po was dzieci skacza i was maltretuja hehe na dupie na chwile nie usiadzie no chyba ze na mojej i po niej poskacze Tak to i o wszem z mila checia Potem londowanie galaretowate na medal. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
monka Zosia tez - zwlaszcza rano - chodzi sobie po mnie, jak tylko sie wyspindra do naszego lozka. Mi sienikaki szybko sie robia, wiec teraz taz mam pare na nogach
![]() Czy u Was tez taka pogoda do ![]() Musze sie przyzwyczaic do nowego watku, bo poprzedni zawsze szukalam po usmieszku na koncu tytulu, ale widze, ze Sniezynka dodala ikonke do tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Monka no wiem, wiem jak to z dziecmi jest. Moja mala tez na mnie wchodzi, ale jej nie pozwalam, bo nie rozumie jeszcze, ze w brzuszku jest fasolka. A jesli chodzi o siniaki to az tak szybko mi nie wychodza, bo ja gruba baba jestem.
Edytcia a nie masz naszego watku dodanego do ulubionych ??? Ja jak wlaczam kompa, to klikam ulubione i tam mam linki do ulubionych stronek, na ktore wchodze. Zreszta prawie wszystkie to watki z wizazu, ale nie musze nic szukac, tylko odswiezam. Gosiu ja tez bylam mala, jak ten film ogladalam i tez pamietam, ze plakalam jak bobr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja mam do ulubionych dodane ogolnie forum wizaz. Nie chce zasmiecac ulubionych szczegolowymi watkami, bo i tak mam juz duzo stron w ulubionych.
Pytalas moze tz-ta o ceny diesla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Edytcia wlasnie pytam, wiec : Diesel kosztuje- 1,50 € a Biodiesel - 1,42 €
![]() ![]() To jakie Ty masz stronki w ulubionych ??? Tak z ciekawosci pytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka dzieki.
Jakie mam stronki... m. in. forum foto, forum volvo, kilka lokalnych, zumi, google maps, z banku, NK, allegro, 5 stronek typu pajacyk, strony BIP urzedu i starostwa w Wadowicach, carrefour, tesco.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakby ktoras z Was sie dawno nie gotowala to podaje linka :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post8219842 Bierze mnie jak czytam cos podobnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, miło że już kolejna część - oby było ich najwięcej!!!
My mamy podły humor... Nie wiem czy dostaniemy swoje meble ![]() ![]() Czuję, ze trzeba będzie kupić nowe meble.. nie wiem za co?? Andrzej już zrezygnował ze swojej wycieczki, jak nic sie nie uda to ja ze swojej też będę musiała zrezygnować ![]() Nie pojmuję takich oszustów, brakuje mi wyobraźni aby przewidzeć takie rzeczy... Tym bardziej ze to był Andrzeja znajomy... Nie wiem już komu można zaufać ![]() ![]() Tak, że widzisz Śniezynko powodów do "gotowania sie" mam aż nadto ![]() EDIT: A dlaczego nie korzystacie z "Panelu użytkownika"?? Ja tylko tak odnajduję nasz i inne zasubskrybowane wątki ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
Doridee wspolczuje!!! Ale tak sobie mysle jak sa na tym warsztacie te plyty, z ktorych Wy mieliscie miec meble to moze starjcie sie o nie, predzej ktos Wam te plyty odda jak kaske
![]() No i z nimi do jakiegos stolarza. Szkoda ze mieszkamy tak daleko, bo by Wam moj tz zrobil. Albo nie straszcie rodzinki, tylko idzcie na policje normalnie i zgloscie przestepstwo, czy wyludzeni, czy nie wiem jak to nazwac ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Witamy w nowym świeżutkim wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja tzn.my wyprawialismy Daruni urodzinki juz wczoraj bo w niedziele kazdy moze przyjechac bo w codzien nie pasuje ![]() ![]() ![]() Zamowilam dzis drzwi,takie jak chcialam ![]() ![]() Iwonka gratuluje zdania prawka ![]() ![]() ![]() chcialam cos jeszcze naisac ale zapomnialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Doridee wspolczuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ciao
Doridee no kowa jednym slowem przeje.......e Macie strasznego pecha Z tym remontem Kurka nie wiedzieliscie nic o tym kolesiu ze takie machloje robi W koncu nie od dzis go twoj tz zna Szkoda ze tak sie stalo bo to tylko doklada problemow , klopotow w takich sytajach nie trudno o klotnie i spiecia.Ja bym szla na policje to sa wasze pieniadze Obyscie mieli jakies rachnki albo zlecenia cos co potwierdzi ze hajc daliscie zeby potem nie bylo ciagniecia sie sprawy i udowodnianie ze bylo jak bylo Niech go siarczyste pochlona isc i dowalic mu za taki numer Srac na takiego kolesia Znajomy za 3 drosze Nie nawidze takich partaczy gowno robia a mysla ze wielcy a e przez bibulke Pan gangsta .On zajmuje sie meblami wiec moze sa tez na niego jakies skargi wsioski na policje bo tez sie nie wywiazal z umowy Lepiej isc zapytac Jak koles ma hajcyk to zawsze komornik z niego sciagnie Troche to potrwa ale co wy instytucja charytatywna jestescie? sracie groszem na prawo i lewo? no chyba nie , kazdemu ciezko teraz.Mowisz ze ma plyty tam Hmmm i co wezmiecie i nie dawajcie juz do rzadnego znajomego za 5 zloty Lepiej doplacic no bo innego wyjscia nie ma Ten drugi wlasciciel to tez biznesmen wielki Nie ma co sie dziwic ze w tej polsce gowno jest Jak tak ludzie podchodza do interesow Oni chyyba nie wiedza co to znaczy miec biznes i jak nim kierowac co robic zeby sie utrzymac na rynku Nic tylko wziasc szmalec i potem udawac glupka i telefon wylaczyc Co za pazerne buce Aaaaajjjjjjj sory ale duzo by mowic i domyslam sie jacy wpienienii musicie byc Sniezynka no ladnie panna ma pojechane mnie az zgielo jak poczytalam co napisala hehe jakas gowniara ma glupokowate spojrzenie na swiat Jak jej ktos ladnie komin przeczyscie to zmieni zdanie Nie ma co sie unosci Sa ludzie byli i beda tzw palanci ktorym nie przegadasz swoje wiedza eee szkoda pisac Nie odpisuje tam bo zaczne bluzgac ![]() Monika to masz z glowy urodzinki ![]() cos widze ze kazdy szybciej teraz urodzinki robi hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Doridee no niezle. Wyobrazic sobie tylko moge co czujesz. Tez pomyslalam, ze moze chociaz te plyty odzyskasz ?? Z kasa nie wiadomo, ale kurde 5 tys. na ulicy nie lezy. Legalna mial te firme ?? Czy prywatnie wszystko zalatwialiscie ??? Wspolczuje Ci naprawde, wiem ile kasy potrzeba do nowego mieszkanka a tu jeszcze trafiliscie na takich oszustow. Mam nadzieje, ze jakos uda Ci sie rozwiazac te sprawe- pozytywnie.
![]() Monka przez ten nieszczesny watek dostalam pkty karne. Ponioslo mnie odrobine i dostalo mi sie. Najbezpieczniej chyba jest nie wychylac sie poza progi naszego wateczku ![]() Monika napisz prosze jesli masz chwilke, jak wyglada sprawa z Allegro ?? Jakie sa koszty wystawienia Auta ?? I ile musze placic jesli nie sprzedam ?? Macie jeszcze na Allegro te hustawki ??? Mozesz pokazac linka do jednej z wystawionych ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka mowisz ze punkty dostalas
![]() ![]() ![]() ![]() Ja to sie z tz-tem kluce dzien w dzien ze sto razy Wkurza mnie ale mu nie popuszczam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ta cała firma meblarska to chyba tylko przykrywka była dla prania brudnych pieniędzy. Z tą znajomością to tak troche na wyrost, koleś dziargał sie w tym samym miejscu co Andrzej i stąd sie znali.. w zasadzie żadna znajomość ale wyglądał i gadał tak uczciwie, żaden gangster - normalny chłopak - ehhhh
Zadzwoniłam dzis do Diany zapytać czy ma te nasze projekty jeszcze, w razie jakbyśmy te płyty odzyskali, to okazuje sie zę oszukał wszystkich. Diana poleciła go trzem swoim klientom, pobrał zaliczki i finioto. Ale oni już dawno postraszyli go policja i oddał im te pieniadze. Nam mydlił oczy nadal. Tak sie zastanawiamy czy ten drugi koleś co to niby przejał od niego interes nie był podstwiony aby uspokić nas na jakiś czas i odwlec cała sprawę w czasie, hmmm No nic, jutro będziemy działać, szukać kontaktów, dzwonić, mam nadzieje że coś się wyjaśni... ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Monka nie denerwuj juz mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mowilam swojemu TZetowi, o Gosiuli, codziennie o nia pyta. Dzisiaj do Niego mowie, nie udawaj, ze sie tak wizazem interesujesz a on mowi, ze powaznie mysli o niej i o tej sytuacji, jak sobie radzi itd... Dobry ten moj chlop ![]() Doridee normalnie bym sie wsciekla !! Potwory, nie ludzie!! Do roboty by sie wzieli, a nie czekaja na latwy pieniadz. Mozliwe ze uda Wam sie od obecnego wlasciciela odzyskac pieniadze. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a jednak wypowidzialam sie na watku ale chyba punktow nie dostane
![]() ![]() Doridee no fajnie by bylo jakbyscie odzyskali ten hajcyk Moze i byc tak z tym chlopem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Monka piekne wiersze potrafisz pisac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty w tym tyg. jedziesz nie ??? Ciekawe czy dostane kartke z Turcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Rany Dziewuszki, ale gorąca dyskusja się wywiązała z użytkowniczką "bossy". Ja raczej nie udzielam się w takich wątkach, nie chce mi się dyskutować na tematy oczywiste. Widać odrazu że dziewczyna może być:
a) mała i niedojrzała, b) mieć jakiś problem ze sobą, c) mieć jakieś przykre doświadczenia z dzieciństwa. I podobnie jak któraś wizażanka stwierdziła, uważam, że jeśli ona nie chce mieć dzieci i uważa je za samo zło to nawet lepiej dla jej potencjalnych dzieci, żeby się nie urodziły. Nie rozumiem natomiast czemu Śnieżynko dostałaś czerwoną kartkę ![]() Monka natomiast klecisz niezłe wiersze. Na poczekaniu wymyślić coś takiego to jest coś ![]() Doridee, nieźle Was urządzili ![]() A ja dziś uszczerbiłam płytę grzejną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazał mi jej nie używać, bo byc może gdy będę chciała coś gotować to zupełnie się rozjedzie a mnie porazi prąd. Kurde, co za pech. Gdybym miała jeszcze kiedyś kupować płytę to już nigdy w życiu bezramkową!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Gosiu jaka plyte grzejna ????
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.