|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Walka o piękną cerę! - Zostań Ambasadorką Garnier.
Witam Kochane Wizażanki.
![]() Wstępów nie lubię, a kto niby tak? Dlatego od razu przejdę do rzeczy. Mam 15 lat, cerę mieszaną. Trądzik, błyszczenie i inne paskudztwa na mojej twarzy zagościły w wieku 11 lat ![]() RANO: Krok I. Wstaję i zaczynam od dokładnego, ale delikatnego oczyszczenia cery z nadmiaru sebum. Od tego mam swoją ulubioną piankę Rival de Loop. Przeznaczona jest ona do cery suchej, dlatego jest delikatna, nie wysusza cery, jest przyjemna w użytkowaniu. ![]() Krok II: Policzki i głownie tą dolną część twarzy zawsze mam przesuszoną, dlatego codziennie zanim zrobię makijaż, nakładam krem nawilżający Humektan. Ładnie nawilża, raczej nie zapycha. ![]() WIECZOREM: Krok I: Oczyszczam twarz po całym dniu najpierw mleczkiem. Nie mam konkretnego, podbieram mamie, taki jaki akurat stoi na półce. Krok II: Po użyciu mleczka, dla dokładniejszego efektu przecieram twarz tonikiem ogórkowym Ziaja. Daję fajne uczucie odświeżenia. ![]() Krok III: Na nos, aby zapobiec pojawianiu się większych pryszczy stosuję Differin. Został mi jeszcze z czasów, gdy leczyłam się u dermatologa, a szkoda wyrzucić. Krok IV: Po Tych wielkich ropnych pryszczach zostało mi trochę blizn, na które stosuje No - Scar. Ładnie je wybiela, jednak trochę zapycha, dlatego muszę zapobiegać. ![]() Krok V: Na mniejsze krostki kładę maść cynkową, bo ta działa niestety tylko na takie. ![]() Tak wygląda moja codzienna pielęgnacja. Dodam jeszcze, że dwa razy w tyg. robię peeling ogórkowy Ziaji , raz maseczkę rozgrzewająca Garniera, aby zamknąc pory, raz maseczkę drożdzową lub z zielonej glinki. To tak aby, dokładnie oczyścić twarz. ![]() I to by było na tyle. Chętnie dowiem się jakie są Wasze opinie na ten temat, albo jakie macie sugestie/zastrzeżenia ![]() Pozdrawiam.
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.