|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam tunik, bluzek/swetrów z dekoltami na plecach i paru innych rzeczy :)
Cześć
![]() Zamieszczam listę rzeczy, które chciałabym mieć, jeśli ktoś znalazłby coś z tego - proszę pisać, zapraszam też na mój wątek z rzeczami do wymiany http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314194 Rzeczy poszukiwane - wszystkie w rozmiarach XS, S : * tunika - mgiełka Stradivarius, czarna w duże kwiaty, o ile się nie mylę z zeszłorocznej kolekcji wiosennej; miała rękawy długości 3/4 i (chyba) jakiś ściągacz wokół dekoltu; taka z 'opadającym' ramieniem, niestety nie mam zdjęcia ; bardzo mi na takiej zależy, jestem skłonna oddać nawet kilka rzeczy; ewentualnie jakaś bardzo bardzo podobna w stylu ; * bluzki/swetry dopasowane, chętnie z dekoltem na plecach lub przeszywane srebrną nitką; najchętniej śliwkowe, w odcieniach niebieskości, białe, czarne, szare; fasony: kopertowe, bardzo dopasowane kardigany, jakieś inne blisko ciała; preferowana bawełna, dzianina i kaszmir * tuniki * torebki co najmniej średniej wielkości w stylu H&M, Stradivarius, raczej proste i nie sportowe; * torba sportowa na ramię, też raczej prosta, na tyle duża, żeby można było zmieścić parę łyżew ![]() * kolczyki - wiszące klipsy * inna biżuteria - stare lub udające stare pierścionki i bransoletki (takie jak z szuflady babci, może być dosłownie ![]() Na razie tyle ![]() Edytowane przez helennoi Czas edycji: 2009-02-28 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.