|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pseudohodowla Tosa inuEdytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-03-25 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Hodowla, gdzie sie psy zjadaja...
Obejrzałam tylko pierwsze 5 sekund...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
To nastepny powod zeby nie kupowac psow z pseudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w wiadomościach...
![]() Moim zdaniem sąsiedzi tego sadysty też nie są bez winy. Powinni coś z tym zrobić, a nie tylko nakręcić filmik i wcisnąć do neta. I nie potrafie sobie wyobrazić, żeby ma mojej posesji zagryzały się psy, a potem pochować je na jakieś polance.. Jest przecież tyle innych rzeczy z których ten mężczyzna mógłby mieć pieniądze... ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jestem przeciwna takim hodowlą, ale póki ludzie nie zrozumieja i beda brac psy z pseudo, takie rzeczy beda
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wolę nie oglądać filmiku, to nie na moje nerwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To co tam się dzieje to jakas masakra, straszne... Niestety jak juz ktoś napisał, dopóki będą chętni na psy z pseudohodowli takie rzeczy bedziemy nadal oglądać...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mój pies jest rasy Tosa inu,ale nigdy nie zdarzyło się żeby komukolwiek zrobił krzywdę...to co się dzieje kiedy zwierzęta trafiają w ręce nieodpowiednich osob to masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Chyba nie chce wiedziec co moze sie stac gdy ktos od takiego pseudohodowcy kupi szczeniaka jako pupila, te psy juz sa pewnie od dawna uczone zabijania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
to sa psy hodowane do walk przeciez nikt normalny nie wziął by takiego psa do domu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mój sąsiad hoduje w podobny sposób kundle, niesterylizowane, nieszczepione, żyją w syfie. Słyszę, jak się gryzą, słyszałam jak dusiły szczenięta (podwórko jest zbyt małe jak na taką ilość psów). Poprosiłam Straż dla Zwierząt o interwencję, bo psy ciągle biegają po ulicy, po parku, przyjechali i zaproponowali mu sterylizację zwierząt.
Faktycznie, dzięki temu przestaną wyłazić dziurą pod płotem. A sąsiad jeszcze śmie ściemniać, że pieski chodzą koło niego i nigdzie się nie oddalają! (Mam zdjęcia, jak psy biegają samopas.) ![]() Burmistrz wie, ma to w nosie, Straż mnie zawiodła, o szóstej rano budzą mnie szczekające i biegające w okolicy psy... Toteż można powiedzieć - rozumiem sąsiadów z filmu. Hodowlą powinny się zająć towarzystwa ochrony zwierząt, Animalsi, może właśnie Straż (chociaż ja się na nich zawiodłam... mam jednak nadzieję, że na tym się sprawa nie skończy). Dobrze, że ten problem został nagłośniony, nie można tak tego zostawić. Swoją drogą - piękne Tosy ma ta kobietka, proszona o konsultację, piękne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.