|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Opinie o zamku My Little Pony (księżniczki Cadence)?
Córka sobie zazyczyła na urodziny zamek "ślubny" koników My Little Pony, ale mam watpliwości czy ten zamek to aby nie chłam typu Zamek konikow Filly czy domek dla Barbie. Chodzi mi o to, czy:
- Nie rozpada się ciągle na części - Plastik jest dobrej jakości - Składa się z wielu elementów do złożenia ? Nie pytam za to o sensowność tej zabawki, bo mi osobiście kompletnie się nie podoba, ale w końcu to urodziny, więc nie mi się ma podobać, skoro mam fankę tych kuców w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o zamku My Little Pony (księżniczki Cadence)?
Cytat:
- Rozpada się na części co chwila ![]() - Plastik jest dobry, miękki, nie taki twardy sztywny ale nie taki też co się zaraz złamie jak guma. - Składa się z wielu elementów, ale nie takich maluśkich (tzn. dla niemowlaka to nie!!!), ale to nie są takie drobiazgi jak np. przy innych zabawkach my little pony typu takie mini wiewiórki, kubeczki czy coś. Który zamek koników Filly masz? Czemu chłam? Moim zdaniem są o wiele piękniejsze i lepsze do zabawy niż ten Cadence!!! Tamte domki są porządne, takie sztywne, mają jakieś fajne gadżety typu winda, zamykają się, mają lampkę, dużo bajerów itp. A ten Cadence i Shininga to taki prosty jak drut ![]() My mamy ten zamek Filly ze świecącym żyrandolem, taki kwiatek fioletowy z huśtawką i taki drugi kwiatek z windą!! Ja się tym uwielbiam bawić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Córka też ten z huśtawką ma i też lubi bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jaki zamek to nieważne, ważne, że SzajningArmor jest dostępny tylko w tym zestawie
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Co do koników Filly to my mamy zamek chyba pierwszy co tak intensywnie reklamowali, nie ma w nim żadnej windy, tylko na wieży naciska się przycisk i wtedy świeci i gra melodyjkę. Od początku nie zamykały się w nim drzwi i się łatwo rozwala (tzn są tam tylko 3 cześci, ale namietnie wypadają z zawiasów). Plastik jest taki raczej gorszej jakości, taki z ostrymi kantami - porównując np do domków Littlest Pet Shop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A chcesz zamkowe? to popatrz na to:
http://www.krainazabawy.pl/playmobil...9-p-16735.html http://www.krainazabawy.pl/playmobil...8-p-16088.html http://www.krainazabawy.pl/playmobil...6-p-15303.html http://www.krainazabawy.pl/playmobil...3-p-15300.html i duuużo więcej :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziecko chce My Little Pony, gdyż jest fanką kuców, a niekoniecznie zamków
![]() Koniec z końcem zamówiłam...... najwyżej sprzedam za jakiś czas.... MLP trzymają cenę... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szaja, u nas w zabawkowym tez zamki są rozłożone tak do zabawy za darmo dla dzieci, to moja nawet na to patrzeć nie chciała a tylko na pudła z my ponami itp. To nie będzie to samo, mimo że nam się ten domek podoba i uważamy , że jest 1000 razy lepszy od takiego zwykłego plastiku z MLP.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Playmobilami to ja bym się sama chętnie pobawiła..
Ale chyba głównie ja ![]() Wiem co by się działo, gdybyśmy mieli te cuda z Playmobila. Miliard malych części walałby się wszedzie po różnych pudłach i podłodze. Zamek dorwałby synek (2 l.), zjadłby małe cześci, a do budynku powkładałby resoraki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40351103]Aaaa no to moja nie jest fanką żadnych do zbierania na razie :d ma kilka koników filly, bo w kauflandzie stoi automat z nimi po 5zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Koniec z końcem kupiłam ten zamek Pony.
Jakościowo jest ok, nie rozwala się. W sumie jest mało używany (jak przewidywałam), ale pierwszego wieczoru był zachwyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ano, pierwsze wrażenie bezcenne
![]() A moja córa zaczeła maniaczyć o mlp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
U nas się zaczęła obsesja szeroko reklamowanego chodzacego i gadajacego kuca MLP... MASAKRA!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.