|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
strony weselne, www.sluber.pl Co myślicie?
Znalazłam taka stronkę www.sluber.pl
Nie jest to w żadnym wypadku reklama. Po prostu uważam, że fajny, ale jeszcze nie do końca dopracowany pomysł autorów. Co WY o tym myślicie? Widziałyście, macie swoje konto?
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: www.sluber.pl Co myślicie?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
takie strony na zachodzie to normalna sprawa. Młodzi zakładają sub-strony, gdzie informują gości na bierząco o przygotowaniach, miejscach ślubu/wesela, listach prezentowych i innych ważnych informacjach,potem umieszczają podziękowania, zdjęcia... staje się to fajną pamiątką. Czasem goście też mogą się tam umawiać na zasadzie forum, np. kto kogo zabierze samochodem itp.
Myślę, że to dobry pomysł i w Polsce coraz bardziej popularny. Inne, niestety komercyjne http://www.serwis-slubny.com/ http://www.eslub.com/ Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-12-21 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: strony weselne, www.sluber.pl Co myślicie?
Ja mam swoją stronkę ślubna na weselny.pl
Według mnei to bardzo fajny pomysł. Goście przynajmniej nie zamęczają ,mnie pytaniami o przygotowania do ślubu itd.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja się zarejestrowałąm na tym slubny.pl tak w ramach eksperymentu, by zobaczyć co to jest i jak działa. Siedziałam nad tym chyba z godzinę i uzupełniłam dosłownie kilka rzeczy. Po każdym elemencie musiałam czekać az sie załaduje, nie można swobodnie wszystkiego dodać... Za dużo roboty jak dla mnie...
do tego brakuje mi tam opcji wyboru, typu które dane uzupełnić moim gością a któe pozostałym, a które tylko i i mojemu TŻ ![]() Wole swoje sprawy zapisywać w specjalnie do tego celu założonym pliku na moim kompie ![]() ![]()
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2008-12-30 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A mi się nie bardzo podoba pomysł z tego typu stronami, gdzie np. hasło mają goście i mogą wpisywać się na listę prezentów itd... Oczywiście, internet i komputery maja nam ułatwić życie, ale nie je zdominować, zostawmy sobie choć trochę tradycyjnego zamieszania wokół ślubu... Ja wolałabym pójść do dawno niewidzianej cioci na kawę pogadać o przygotowaniach o ślubu, niż dawać Jej jakiś adres www.
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja i tak muszę iść "do cioci na kawę" z zaproszeniem, ale każdemu tłumaczyć co i jak ze ślubem, to jest lekko męczące. Już nie wiadomo co się komu powiedziało, o czymś się zapomnioało np. jak ma dojechac itd. i co, żas dzwonic i od nowa trajkotac o ślubie.
Poza tym nie każdy też ma ochotę słuchac o przygotowaniach. Jakbym miałą czas, to mogę i dziennie siedziec u "cioci na kawie" i gadac o przygotowaniach. A tak, każdy wejdzie na stronę i wie co i jak. Gdzie jest kościół, jak będzie z tranpsortem, jak z noclegami. I problem z głowy. A jeśli chodzi o prezenty, to ja akurat nei mam listy.
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.