|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
palette blond do pasemek???
Czy któraś z was używała juz tej farby chodzi mi o tą ze specjalnym aplikatorem czy ten aplikator jest lepszy od czepka, czy lepiej nabyć tę farbe z czepkiem? no i jaki odcien wychodzi tego blondu? prosze o podzielenie się wrażeniami jeżeli któraś z was już to cudo używała.
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: palette blond do pasemek???
witaj! robiłam tą farba kolezance pasemka ale ta druga bez aplikatora, bo sa 2 rodzaje tej farby i miala malowane na orzech wczesniej i naprade wyszły nie najgorzej jest tam juz czepek, wiec tylko szydełko i gotowe,co do aplikatora to nie bardzo sie orientuje jak to dziala, ale wiesz ze wszystko zalezy od włosow, pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuje lilu za odpowiedź, może któraś z was jeszcze miała do czynienia z tą farbą? Bardzo jestem ciekawa. A orientujecie się może jaki kolor pasemek wychodzi po farbie avantgarde 'joanny'(na włosach ciemny blond), bo z tego co widziałam na próbce to był biały.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jesli masz nie malowane wyjda biale,ja na ciemnym brązie mam złotawe po zrobieniu joanna avangarde, ale to dlatego ze wielokrotnie wczesniej bylymalowane, zesklepowych farba, do tej pory ta najlepiej maluje i sa najlepsze efekty, jesli masz naturalny kolor to bardzo ladne tez wyjda pasma po londzie arktyczny blond ta jest wydajniejsza jesli masz dluzsze włosy albo geste to jedno opakowanie joanny nie starczy! pozdrawiam cieplutko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a ta londa to też do pasemek(chodzi mi czy jest w zestawie czepek) bardzo napaliłam sie na tą farbe palette ze specjalnym aplikatorem do pasemek tylko nie wiem jaki kolorek uzyskam(a nie chcę białego ani żółtego) włosy mam nie farbowane.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ta londa nie ma specjalnego czepka, jesli masz włosy w naturalnym kolorze to mysle ze ten rozjasniecz palette Ci nie zaszkodzi tylko trzeba kontrolowac rozjasnianie, przyslij zdjecie jak wyszło!pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.