|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jak polepszyć sprzedaż kosmetyków Avon;)
Witam Moje Kochane!!!!
(nie wiem czy dobrze trafiłam mam nadzieje że takiego wątku jeszcze niema - ja nie znalazłam ![]() Jestem jak wiele z was konsultantką Avonu z kilkuletnim stażem ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie to zanim rozdam dany katalog sama dokładnie go oglądam (co jest oczywiste ![]() ![]() no to ze daje ofertę netto i robie coś w stylu hmm spisu kosmetyków z ofert specjalnej umieszczonej na avonowej stronie no i zamawiam nieco próbek.. ![]() stwierdzam jednak że to średnio wystarczy dlatego DO PRACY RODACY !!! będę wdzięczna za wasze poglądy i generalnie zainteresowanie ![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: jak polepszyć sprzedaż kosmetyków Avon;)
Tu jest avonowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=291047
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
dziękuję bardzo już się dopisuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ja nie lubię umawiać się z konsultantkami i czekać na towar
więc jeśli mnie interesuje to po prostu kupuje to na targu w moim miescie konsultantka ma swoje własne stoisko avon i orilame, całą ofertę bez specjalnego zamawiania nie wiem czy to legalne, ale dla mnie wygodne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
poprawic jakosc kosmetykow z avonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to samo sie tyczy avonu w PL, kupilam bodajze 3 razy, trafilam na takie produkty ze hej, wg mnie avon nie jest dobry ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moze prosciej byloby ogranizyc liczbe konsultantek,byl okres ze mialam wrazenie ze wszyscy sprzedaja a niektorzy zostaja konsultantkami a po polsku akwizytytoami bo mozna cos tam miec taniej.
na allegro powinni zalozyc osobna kategorie avon itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie i poprawić składy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A ja lubię kosmetyki Avonu
![]() I konsultantki teraz będa coraz ciężej miały, bo na allegro coraz częściej pojawiają się aukcje kosmetyków Avonu od złotówki... pare razy je podglądałam i kosmetyki, które w katalogu kosztują 60zł i więcej szły dosłownie za kilka złotówek ![]() Wszystkie nieużywane, ofoliowane i z długim terminem ważności... Swoją drogą, nie zastanawiałyście się jakim cudem tym sprzedawcą opłaca się sprzedawac te kosmetyki za grosze? ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego bardziej opłaca mi się kupić z allegro - czas oczekiwania porównywalne, zyski o wiele większe. Poza tym konsultantek jest za dużo! W mojej 32 osobowej klasie - 7 dziewczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochane moje
![]() zdarza mi sie mimo tego ze jestem konsultantka i zamawiam na bieżąco ze coś z Avonu nie przyjdzie wtedy posiłkuję się allegro... kosmetyki te niczym sie nie różnią no może tym ze pochodzą z rosyjskiego avonu ![]() ![]() moje pytanie jednak dotyczyło jakiegoś wzbogacenia katalogu o coś co i dla mnie będzie korzystne stare "wyjadaczki" pewnie znają jakieś sposoby na polepszenie wizerunku ![]() co do sprzedawania np zestawów kosmetyków Avonu są aukcje oferujące aukcje 60-70 sztuk kosmetyków którą można wygrać już za 150-200 pln... z tym ze te kosmetyki są zbierane przez takie osoby jakiś czas i są to te tzw. materiały pomocne w sprzedaży czyli całkowicie darmowe (lub za 0,5-1pln) kosmetyki jeśli ktoś ma duże zamówienie dostaje ich pokaźniejsze ilości . i wtedy wystawiając je na allegro za 10-15 pln każda kwota jest zarobkiem bo wcześniej za nie dał kompletne grosze bądź otrzymał za darmo ![]() Edytowane przez passive Czas edycji: 2009-03-03 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
chętnie podbije wątek.. tez mnie to interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.