![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki IsaDora Mineral
wyczytałam w Internecie, że 20 marca była "uroczysta prezentacja" nowej serii Isadory - makijaży mineralnych http://www.cogdziezaile.pl/index.php?n=400h ; czy ktoś już używał??
bardzo jestem ciekawa, bo pudry Rhea mnie rozczarowały, nakładane na sucho kryją, ale twarz nie wygląda dobrze, jest taka "sucha"; na KWC jest kilka recenzji podkładów Bare Minerals i są o wiele lepsze od recenzji Rhea! może Isadora będzie dostępnym w Polsce odpowiednikiem Bare? ![]() cena podkładu Isadory - 83 złote (7 odcieni) w serii mają być też róże, cienie i puder w kamieniu (czy też całkowicie mineralny?), i pędzle jeśli ładnie kryje i daje lepszy efekt niż Rhea to byłby mój ideał! ach, marzenia... czekam na wrażenia ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Isadora Mineral!!!
http://www.isadora.com/default.asp?languageid=gb
Mnie już się podoba ![]() ![]() ![]() Ale poza stroną ID, to nic nie widziałam nic nie słyszałam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to ja czekam aż pojawi się w sklepach
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oooo, fajnie się zapowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ahh fajnie by bylo jakby se okazaly takie jaka miala byc rhea...uzywalam i korektoru i cieni i pudru i pudru brazujacego i rozu z rhea i nic mi nie pasowalo :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
czyli nie ma tego jeszcze w sklepach? pozostaje tylko czekanie...chyba jutro się przejdę do Douglasa
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie miałam czasu iść do Douglasa, i pewnie w najbliższych dniach się nie wyrwę; ale mówisz trueheart że wczoraj nie było
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dajcie znać jak dorwiecie a najepiej jeszcze przetestujecie Mineral Compact Powder...jestem właśnie na etapie zmiany i poszukiwania pudru idealnego, transparentnego, jasnego, nie zatykającego porów, nie dającego efektu maski, leciutko kryjącego, itp, itd ![]() I jakoś nabrałam ochoty na ww ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
byłam chora i dopiero dzisiaj wyszłam na świat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A ja jestem nastawiona sceptycznie. Kolory (niem. internetowy Douglas) wydają się jakieś ciemne i ceglaste, jak to u IsaDory
![]() Może się komuś przyda ![]() Podkład Mineral Foundation Powder Mica, Zinc Oxide, Amethyst Powder, Citrine, Tourmaline, Aquamarine Powder, Titanium Dioxide May Contain - CI 77891, Iron Oxides May Contain - CI 77491, Iron Oxides May Contain - CI 77492, Iron Oxides May Contain - CI 77499, Ultramarines May Contain - CI 77007, Manganese Violet May Contain - CI 77742, Bismuth Oxychloride May Contain - CI 77163, Ferric Ferrocyanide May Contain - CI 77510, Ferric Ammonium Ferrocyanide May Contain - CI 77510, Chromium Oxide Greens May Contain - CI 77288, Chromium Hydroxide Green May Contain - CI 77289 Róż do policzków Mineral Blush Powder Mica, Zinc Oxide, Amethyst Powder, Citrine, Tourmaline, Aquamarine Powder, Titanium Dioxide May Contain - CI 77891, Iron Oxides May Contain - CI 77491, Iron Oxides May Contain - CI 77492, Iron Oxides May Contain - CI 77499, Ultramarines May Contain - CI 77007, Manganese Violet May Contain - CI 77742, Bismuth Oxychloride May Contain - CI 77163, Ferric Ferrocyanide May Contain - CI 77510, Ferric Ammonium Ferrocyanide May Contain - CI 77510, Chromium Oxide Greens May Contain - CI 77288, Chromium Hydroxide Green May Contain - CI 77289. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mentha to mnie pocieszyłaś
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nowa seri Isa Dory
w Avnati znalazłam reklam serii "mineral make - up"
opisywanej jako "100% minerałów - bez środków chemicznych" a także: - bez środków konserwujących - bez talku - bez olejków i wosków - nie zatykają porów - odpowiednie dla każdego rodzaju skóry - nieperfumowane - testowane klinicznie podają jeszcze, że w skład serii wchodzą: podkład, puder prasowany, róż, cienie do powiek (na fotce sypkie) i pędzle czy ta seria jest już w sklepach? na zdjęciu jest puder sypki (piszą o prasowanym ![]() miałam kupić L'Oreala Translucide ale chętnie skusiłabym sie na taką nowość ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowa seri Isa Dory
taki wątek była na kosmetycznym, zdaje mi się
![]() Byłam niedawno w douglasie, tej serii ani widu, ani słychu... http://www.isadora.com/default.asp?languageid=gb
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Na pocieszenie
![]() ![]() http://www.gazetaautorow.com.pl/skrypty/sek196.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
mieszkam w Niemczech i widzialam ta serie Isa Dory jak dla mnie to kolorki sa jakies takie strasznie ciemne i ceglaste dla mnie zdecydowanie za ciemne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() IsaDora nieźle się szarpnęła jeżeli chodzi o ilość kolorów podkładów ![]() Może będą jakieś jasne a nie same dla mulatek i pań z solarium ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ale sie ucieszyłam na tę serię, jak w urodzie przeczytałam o niej.
Czekam z niecierpliwością, tylko cena mnie zastanawia. Oby nie była zbyt wygórowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ogladalam dzisiaj rowniez pudry mineralne (sypkie) z Loreala wystepuja w takich samych kolorach co true match ale mnie osobiscie wydaja sie jakies takie ciemne i nienaturalne
![]() ![]() Dodam jeszcze ze uzylam tego pudru na Double wear Chanel nr.40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie zaglądam zazwyczaj na kosmetyczne
ale teraz zajrzałam i jest - ale mój wątek był pierwszy ![]() ![]() tyle, że w tamtym też brak konkretów ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dzięki mentha, tam wyglądają sensowniej, chociaż faktycznie dla zupełnie bladolicych raczej odpadają
![]() i ten najjaśniejszy odcień byłby jak dla mnie mruff - z tego, że pasuje Ci DP40 widzę że masz podobny odcień skóry jak ja ![]() ![]() a tak w ogóle to czemu ich nie ma u nas jeszcze?? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Połączyłam wątek z wcześniejszym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185733. Jeden zbiorczy będzie wygodniejszy
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dzięki Anahstasia
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Właśniem wróciłam z drogerii, w której pani zachwalała mineralny podkład sypki Isadora. Mówiła, że jest bardzo naturalny, delikatnie rozświetla. Nie gwarantuje mocnego krycia ale zawsze można użyć go jeszcze raz bądź też zastosować miejscowo kamuflarz
![]() Umówiłam się z Panią, że mnie nim pomaluje tak więc będę mogła go na żywo przetestować! No ale to dopiero po skończonej pracy ![]() Powiem szczerze, że wygląda zachęcajaco. Tylko jakoś w głowie mi się to nie mieści. Od zawsze jestem przyzwyczajona, że podkład ma konsystencję kremu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Czyoi czas odwiedzić Douglasa. BTW, widziałyśmy letnią kolekcję ID?
http://www.isadora.com/default.asp?languageid=gb To takie podwójne, rózowo - złote, jakby rozświetlacz? Podoba mi się ![]() Tu lepiej widać: http://www.cogdziezaile.pl/index.php?n=476 Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2007-05-14 o 12:56 Powód: 2gi link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.