|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Live J.Lo oraz Max Mary. Oddam. m.in. Black XS, Noa Perle, Poeme.
Bardzo chętnie przygarnę LIVE J.Lo oraz Max Mare Gold Touch, Kashmina Touch oraz La Parfum.
______________NIEAKTUALNE_______________ Do oddania mam: BLACK XS ok. 20/30 ml VERRY IRRESISTIBLE SOLEIL D'ETE, ponad 1/3 z 75 ml, z wymiany ale bez korka POEME ok.20/30 ml, NOA PERLE ok.27/30 ml -wymienione Soso EUPHORIA ok. 90/100 ml, tester bez korka, WYŁĄCZNIE na mniejszą pojemność, HAPPY SPIRIT MAGICAL NIGHTS ok. 6/50 ml (na wypróbowanie, tylko jako dodatek do innej wymiany), tester bez korka SAMSARA ok. 14/15 ml (miniatura z atomizerem, część zestawu) MIDNIGHT POISON 8,5 ml, nowa perfumetka roll-on, prezent do zakupu + mleczko do ciała 50 ml (nowe w kartoniku, jako gift) - wymienię w komplecie SHISEIDO ZEN - perfumetka spray 8/10 ml, na moje oko taka pojemność, dostałam od koleżanki, konsultantki Shiseido.- wymienione, Soso JPG CLASSIQUE edp 100 ml bez trzech "psików" - jednak łatwo nie oddam -----CURIOUS IN CONTROL - ok. 70/100 ml, bardzo trudno stwierdzić rzeczywistą pojemność, flakonik nawet podświetlany nie pokazuje co w środku ![]() PIELĘGNACJA I MAKIJAŻ: Benefit GET EVEN puder w kamieniu nr 01, bardzo jasny, porcealonwy kolor. Nowy w kartoniku.Z Sephory Benefit POSIE TINT, róż do policzków i barwienia ust w płynie, kolor cukierkowo różowy.Nowy w kartoniku. Z Sephory Murad FIRM AND TONE SERUM, serum ujędrniające i zwalczające cellulit. Nowe, w kartoniku. Z Sephory BUST - UP firmy Joy - tabletki powiększające biust, 3 opakowania po 30 tabletek. Kupione w aptece. MAKE UP FOR EVER Liquid Lift Foundation nr 4 - tester, podkład użyty dwa razy Ładny średni beż. ESTEE LAUDER AEROMATTE nr 3C - ubytek 5%, puder użyty trzy razy. Dość ciemny. SMASHBOX Photo Op - rozświetlacz pod oczy, 7,1 ml-użyty max. 5 razy Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-03-06 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Live J.Lo oraz Max Mary. Oddam. m.in. Black XS, Noa Perle, Poeme.
Pani Kochana ja mam J.Lo Live a paczuchy jeszcze nie zamknełam
![]() EDIT: 50ml bez kilku psiknięć i chętnie Ci oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Heh...Super! A co by Pani chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Haha no właśnie musze znowu u Ciebie pogrzebac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kochana, oddam ci chętnie balsam Black XS 100 ml, nowiutki, to mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jutro jeszcze popiszemy ale zapewne się dogadamy ![]() P.S. o jaki balsam chodzi ![]() EDIT: ach ciemnotka, już wiem o jaki balsami chodzi.. tez go mam (black XS) ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-05 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
NOA PERLE ok.27/30 ml ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4#post11301524 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahah odezwła się ta co wszystkiego nie ma ![]() ![]() Wiesz co szukam dobrych sypanych puderków i prasowanych- bo ostatnio przez pomyłke kupiłam za jasny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi już zaczyna sie podobac: - sypany Lucidity - noa perle- mój luby namawia mnie żebym ją brała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zwykły w kamieniu prasowaniec. Jest na KWC. Ale za Live oddam chętnie puderek...co do Noa to trwają negocjacje z inna wizażanką...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A czy 03 jest bardzo ciemny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Nieeee, nie bardzo. Zostawiłabym go sobie na lato, ale nie mam ciśnienia. Beżowy, bardzo ładny, delikatny. Może sprawdź oddcień na stronie Estee Lauder? O tu jest:
http://www.esteelauder.com/product/s...RODUCT_ID=3849 kolorek Medium. Ale kochana nic na siłe, najwyżej kupię sobie to LIve, w końcu jest to niedrogi zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś chętna na wymiane J.Lo za Lucidity to jestem za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kochana moja, jestem durna wiem, ale koleżanka obiecała mi jeszcze dziś załatwić J.LO za zupełną darmoszkę ( a takie tam stare długi), jeśli jej się to nie uda, to chętnie oddam ci puderek, ale odezwę się dopiero po 21,00, ok? Przepraszam za to całe zamieszanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() niestety chyba nici z wymiany - chyba ze inna Wizazanka sie rozmysli. mimo ze bardzo mi zalezy na Poeme bo bardzo je lubie - ewentualnie moglabym ci zaoferowac Coco Madeimoselle ale jest go o polowe mniej. ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ranko nie ma problemu...
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11310576]ja mam Live 30 ml, nieotworzone nawet[/QUOTE] Dziękuję ale dzis już zdobyłam Live... ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Nie za Luxe podziękuję ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Kochana, tak ja myślałam zdobyłam już Live |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.