![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Za stary na sex?
A wiec zaczne od poczatku. Jestem z TZ od ponad roku. na poczatku wszystko bylo OK, kochalismy sie kazdego wieczora, ktory spedzalismy razem. Od ponad pol roku mieszkamy razem i kiedy sie do niego wprowadzilam tez wszystko bylo w porzadku jednak od okolo 3 miesiecy TZ kompletnie nie ma ochoty na seks. Mowi, ze raz w tygodniu to dla niego wystarczajaco a czasem mowi ze nawet raz w tyg nie ma ochoty. Ja czesto mam ochote na seks a jego zachowanie jest dla mnie dziwne. Czuje sie jakby to ze mna bylo cos nie tak, jakbym go nie pociagala. TZ twierdzi, ze go pociagam, ale poprostu on juz jest za stary (ma 34 lata) i nie ma ochoty na seks. Czy to normalne? Czy faceci w tym wieku faktycznie juz nie maja ochoty na seks?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za stary na sex?
zdecydowanie jest za stary
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ile masz lat?
Bo wiesz, to jest pewien schemacik w który wpadają młode dziewczyny a mam wrażenie że jestes młodsza sporo od partnera. Starszy, doświadczony, ustawiony partner, który na początku wydaje się księciem z bajki, a po zamieszkaniu/ślubie wychodzą wady ukryte. I to właśnie te ukryte wady, jak np. masakrycznie niski popęd płciowy, wyjątkowo upierdliwy charakter, skrajny fetyszyzm a czasami po prostu ukrywany homoseksualizm, albo uzależnienie od masturbacji itp atrakcje, spowodowały że domniemany książę ostał się sam na rykowisku albo został wykopany przez ślubną i szuka młodszej niedoświadczonej partnerki. On już został parę razy kopnięty w tyłek, to teraz wie z czym się za wcześnie nie zdradzać przed "ofiarą" ![]() No co ja mam Ci napisać? Że niestety pasujecie do schemtu i poprzygladaj się dyskretnie TZtowi, czy aby mały popęd to najgorsza z jego wad, czy może jednak popęd w normie a on go rozładowuje bez Twojego udziału po prostu? Bo nie, 34 lata u faceta to jeszcze nie drastyczny spadek mocy, do spadku mocy normalny męzczyzna w tym wieku ma jeszcze sporo lat. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Zdecydowanie jest za młody na tak niskie libido.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Po tytule wątku spodziewałam się zobaczyć posta w stylu: Jak myślicie, czy 60-cio latek jest jeszcze w stanie uprawiać seks?
A tu o facecie 34 letnim...nie no bez jaj głupia wymówka, za stary na seks, też coś. Ale to nie zmienia faktu, ze coś z nim nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hmm zawsze mi sie wydawalo ze w wieku 30paru lat to sie jest jeszcze mlodym
moim zdaniem problem nie lezy w wieku ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
martynka czemu myslisz ze bys wiedziala
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W pracy w smierdzacym kiblu (bo takie tam maja) napewno sam sie nie zaspakaja. Zaraz po pracy przychodzi do domu. Caly czas jestesmy razem. W lazience nie ginie na tak dlugi czas zebym mogla cos podejrzewac i nie chodzi tam z telefonem (czyli nie oglada zadnych "wspomagaczy") wiec nie wiem kiedy moglby to robic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mysle ze troche sie mylisz
![]() jezeli ma na to ochote to ani smierdzacy kibel nie rpzeszkadza ani komorka i wspomagacze niepotrzebne ani ciagle przebywanie z toba nic nie zmieni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Do kibla w pracy to jak juz musi isc to zalatwia potrzebe w ekspresowym tempie bo nie idzie tam wytrzymac wiec to wg mnie na pewno odpada. A w domu to na pewno bym cos zauwazyla, tym bardziej, ze juz zwracam uwage na wszystko byle rozwiazac ta "zagadke".
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
porozmawiaj z nim o tym powiedz ze ty sie zle z tym czujesz i wymagaj odpowiedzi od niego poniewaz to wazna czesc zycia jest i nie ma sie co meczyc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie o tym Nie, 34 latek nie jest za stary na seks. Coś jest nie w porządku. Moze to być coś, o czym pisała cava. Moze, mimo wszystko, kogoś ma na boku. I nie mów, że byś wiedziała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może ma jakieś problemy ze zdrowiem? Nie można tego wykluczyc .. . A nie niektóre sieją czarne wizje, że ma kogoś na boku
![]() ![]() Porozmawiaj z nim martynka89. To jedyne wyjście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tez myslalam, ze moze ma kogos na boku ale to sie wydaje niemozliwe. Gdyby wychodzil np do kolegi czy gdzies tam to moglabym sobie pomyslec, ze faktycznie zamiast do kolegi chodzi do panienki. Jednak TZ nigdzie nie wychodzi sam. Cale weekendy spedzamy razem, nawet na zakupy razem wychodzimy wiec nie ma mowy o tym zeby zachodzil do jakiejs panny a w dni powszednie zaraz po pracy wraca do domu, czasem nawet wychodze na zakupy kiedy TZ ma wrocic z pracy i w drodze powrotnej czekam na TZ na przystanku autobusowym. Naprawde nie wiem kiedy mialby isc do innej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zamierzasz z nim porozmawiac?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
mam męza w wieku 32 lat i ma chyba jeszcze wiekszy popęd niz nie jeden 20-latek
![]() Edytowane przez euphoria87 Czas edycji: 2009-03-17 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oj, dziewczyno, szukasz porad na forum, analizujesz jego kazdy krok-do toalety, czy z komorka, czy bez, czy w pracy ladnie kibelek pachnie... nie lepiej z nim po prostu pogadać?
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ale ja caly czas z nim rozmawiam. A gdy pytam dostaje odpowiedzi w stylu, ze on juz jest stary, ze nie ma 20 lat, ze jest zmeczony po pracy (w weekendy ma wolne wiec ta teoria upada) albo slysze, ze poprostu jestem zboczona i powinnam isc na terapie bo jestem seksoholiczka (to, ze chcialabym sie kochac raz na dwa dni chyba nie czyni mnie seksoholiczka). Rezultatem rozmowy z TZ jest to ze w odpowiedzi dostaje same wymowki. Zadnych problemow zdrowotnych, ktore mogly by mu utrudniac wspolzycie nie ma. Sama juz nie wiem o co mu chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mnie nic poza tym, że po prostu nie chce z Tobą uprawiać seksu, nie wychodzi.
Jak wam sie układa? nie popsuło się coś? wygląda nieciekawie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie wszystko jest ok dopuki nie poruszymy tematu seksu. Dobrze mi sie uklada z TZ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakbyś chciała 2 razy na godzinę co godzinę to ewentualnie można by to rozważyć. ![]() To on ma problem, nie Ty. I nie, jego problemem nie jest wiek ani zmęczenie - nawet jak się jest padniętym to na krótki numerek dla odpręzenia się te 15 minut co drugi dzień wykrzesa z siebie jak się lubi i potrzebuje - to zwykłe wymówki. No cóż, skoro wykluczasz samozaspakajnie się i babę na boku to niestety, może ten typ tak ma, że nie potrzebuje i z tym problemem zawsze będziesz sama. Albo w ogóle kobiety kręca go tylko w roli kucharki, sprzątaczki, a moze nawet zastępczej mamy. Albo niestety- utajony homoś. ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś ewidentnie jest nie tak..czytając początek tematu pomyślałam sobie, że może jest przemęczony, a to niestety może powodować spadek popędu - ale jeżeli tak Ci odpowiada jak w cytacie to już znaczy, że coś ukrywa: albo ma kłopoty z zdrowiem, których się zwyczajnie wstydzi....chociaż wtedy to w ogóle by się nie chciał kochać, nawet raz na tydzień, albo ma kogoś :/ Myślę, że skoro rozmowa nie skutkuje, to udaj, że po prostu jesteś w 100% pewna, że on jest na coś chory i zagoń go do lekarza...a właściwie go tam zaciągnij. Może pęknie i coś innego wyjdzie na jaw ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. A jak nie poskutkuje, to radze sie powaznie zastanowic, czy masz ochote spedzic zycie u boku tego pana. Jestescie razem od ponad roku - to naprawde niewiele. Skoro juz teraz sa problemy z pociagiem to co bedzie za 5 lat? Przymusowa abstynencja?
Moim zdaniem Twoj TZ niekoniecznie od razu musi byc chorym i/lub skrytym homo. Rozni ludzie maja rozne temperamenty, najwazniejsze, zeby trafic na "godnego siebie" partnera. Wy sie najprawdopodobniej rozmijacie w waszych potrzebach. Tak tez bywa. Niemniej jednak trzeba podjac (najlepiej wspolna) decyzje, co z tym fantem zrobic. Im predzej tym lepiej, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Realistka
|
popieram tylko rozmowa nie sadze zeby facet w wieku 34 lat nie byl w stanie uprawiac czesto seksu bez przesady
![]() ![]() a moze poprostu jakos mu sie rutynowo zrobilo ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hehe na rutyne to on narzekac nie moze, byle chcial sie kochac a reszta to juz ja sie zajme i on o tym dobrze wie. Zawsze dbam o to zeby bylo ciekawie, inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś z gościem jest nie tak. Przyczyny
-jest przemęczony, - woli facetów, - obniżył mu się poziom testosteronu, -ma problemy z erekcją i się wstydzi, - nie kusisz go, on musi inicjować sex- prowokuj go, zrób mu striptiz itp. Jeżeli ty się starasz w ostatnim punkcie a to nie działa - to jest duży problem. Propozycje: -rozmowa, -lekarz -badanie poziomu testosteronu, jeżeli się nie zgodzi to poniżej są sposoby: -dieta na podniesienie poziomu testosteronu - czerwone mięso: http://www.sfd.pl/Podnoszenie_poziom...t-t375467.html , suplement ziołowy: http://www.suplementy.com.pl/szczego...uktu=748&id=13 -wysłać na jakiś sport- bieganie, siłownia itp. to super regeneruje, i daje energię na cały dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Martynka chyba tylko szczera rozmowa coś da (i niech nie pitoli, że za stary jest, bo aż mnie to śmieszy), może faktycznie ma jakieś wstydliwe problemy i krępuje się z tobą kochać, że np. coś mu nie wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A według mnie to albo faktycznie ma taki temperament,albo poznał kogoś.Jesteś pewna,że w ciągu dnia na pewno jest w pracy?...
Facet w wieku 34 lat wcale nie jest za stary na seks.Wręcz przeciwnie. Może nie jest tak napalony jak dwudziestolatek,ale nie wierzę żeby sobie odmówił seksu. Porozmawiaj z Nim poważnie,bo seks to ważna dziedzina życia.Nie jest najważniejszy,ale jak go nie ma to też jest zle.
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Po suwaczku widzę, że jesteś z nim dopiero 8 miesięcy (a na początku piszesz, że od ponad roku) Niemniej jednak dosyć szybko stracił ochotę na te sprawy ...
Może to jej urok... a może to Photoshop ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c817e680de.png http://www.suwaczek.pl/cache/f0213a49a4.png Edytowane przez GothicLolita22 Czas edycji: 2009-03-18 o 09:46 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.