|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gucci II za Flowerbomb Extreme lub Hot Couture
A może za FLowerbomb chciałabyś Prada EDP (ok 25ml), Crystal Noir (ok 30ml) lub Gucci by Gucci edp (ok 40ml)?
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Może być oczywiście więcej niż 1 zapach
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 Edytowane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Czas edycji: 2009-03-04 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
rachelko a angelem violette byłabyś zain
teresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś za ekstremalnego Flołerbombiaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mam Jil Sander Sport Women
50 ml bez kilku psików, interesuje mnie Flowerbomb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
eh czemu masz tak dużo HC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A czy szukasz jakichkolwiek innych zapachów za Flowerbomb? Mogę jeszcze zaproponować Euphorię Blossom i escadę sunset heat.
Gdyby do końca tyg nie poszła Bombka, to może będę Ci mogła zaproponować Gucci II, ale tylko 30ml ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
no a ile byś ściała ja bym dała tylko jakoś to muszę przemyśleć popatrze w twój wątek ponownie rozumiem cię też desperacko go szukałąm ale się nasyciłam i mało tego zostawiam sobie odlewkę bo wiem że do niego zatęsknię wiem to
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
zięki baj ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- niestety ale kompletnie nie mój klimat thnx |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
ja mam Gucci 2. oryginalnie 75 ml, ubytek moze 5-8 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Burn Flowerbomb właśnie niemal poszedł ale bez wzgłedu na to i tak w Twoim wątku nie doszukałąm się nic na co bym się wymieniała choć przyznam zapachy masz z moich rejonów ale jednak nie to na co obecnie choruję a jak wiemy rejony a chorowanie na zapach to są czasem dwie różne sprawy
![]() niemniej jednak pozdr ciepło i będę do ciebie zaglądać bo masz fajny gust ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11284719]ja mam Gucci 2. oryginalnie 75 ml, ubytek moze 5-8 ml ![]() niestety juz Extreme nieaktualny ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Aneto Flowerbomb juz nieaktualny ale Twój wątek przejrzałąm również wcześniej i nie znalazłam nic dla siebie papa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11284853]a skad wiesz, ze chcialam bombke
![]() ![]() o jezu nie wiem sorki ale tak czy inaczej odwiedziąłm Twój wątek wcześniej w poszukiwaniu i nic tam nie znalazłam po prostu wymieniąłm się już na Gucci II oddając bombkę i już gucci nie szukam stąd moja odp ale Ungaro do wzięcia tylko wciąż nie widzę zapachu który bym była skłonna używac, spośród Twoich wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Szkoda, że nie masz już bombki...bo ja mam Jill Sander Sport...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
NO WIEM
tez szkoda ale sytuacja ze chcę tak samo dwóch zapachó za jeden oferowany jeszcze mi się nei zdarzyłą więc zadziałały prawa fizyki? co pierwsze czy tez logiki czy tez fair play tak czy siak logiki 2 bombek nie mam z tym ze ja juz podchodze do tego na tzw lajcie wiem ze "JS sport" to tymczasowy kaprys i gucci II tez mi przejdzie mają po prostu swoją chwilę Flowerbomb to inna kwestia: EDP kocham i będę używać zawsze mój niezbędnik ale Extreme dla mnie okazał się być niepotrzebnie za słodki i mniej atrakcyjny same wiecie kupiłam je w małym odstępie czasu a w Edp juz 20 ml zostało podczas gdy Extreme prawie nowy Ale robi się cieplej pamiętam kto ma sporta !!!!!!!!!!! tylko co ja ci wtedy dam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.