|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
problemy z wlosami
dziewczyny, prosze, doradzcie mi! mam straszne problemy z wlosami, umyje je rano, a ju w poludnie mam je tak przetluszczone (szczegolnie grzywke) ze wstyd mi pokazywac sie ludziom, a przeciez nie bede ich 2 razy zdiennie bo wtedy juz wogle bede chodzic ze smalcem na glowie, co mam zrobic zeby one mi sie tak nie przetluszczaly?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy z wlosami
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim powinnas uzywac szamponow i odzywek przeznaczonych do wlosow przetluszczajacych sie, a jesli juz to robisz to nie wiem :P
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm.... a czy nie jest tak, ze w ciagu dnia bardzo czesto dotykasz swoje wlosy?
Dlonie nie zawsze sa czyste, a brud i pot osiada na wlosach powodujac ich szybkie przetluszczanie sie. Byc moze stosujesz nie odpowiednie ilosci kosmetykow do modelowania wlosow? Wiem z autopsji , ze sa to najczestsze powody przetluszczania sie wlosow. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wiec ...
do dermatologa sie raczej nie moge umowic bo u mnie w miescie trzeba czekac na wizyte dobre 3 miesiace. Stosowalam dotychczas serie - odzywke i maseczke Pantin Provi (czy jak to sie pisze) ze zlotej kolekcji, teraz stosuje Elseve L'Oreala, a wlosow nie dotykam czesto, wrecz zaczelam je wiazac (bo mi wstyd z takimi tlustymi chodzic). Zastanawialam sie nad zakupem szamponu lub odzywki L'oreala professional, ale jakos boje sie ze wydam kupe kasy a to mi i tak nie moze
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
aa, zapomnialam jeszcze o medelowaniu, nie uzywam wogle takich kosmetykow, ani lakierow, ani pianek, zelow, woskow itp, takze nic mi tych wlosow nie obciaza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.