|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Collegium Medicum - Kosmetologia ! :)Witam bardzo serdecznie wszystkie wizażanki
![]() Za rok, będę zdawać maturę i mam zamiar wybrać się na Kosmetologię. Najbardziej pasuje mi uczelnia w Bydgoszczy, ponieważ jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Pragnę rozpocząć naukę w trybie zaocznym i teraz właśnie pojawia się moje pytanie : - Wiecie może jakie są warunki rekrutacji? - czy koniecznie trzeba zdawać chemie i biologię na maturze? Chciałabym się dowiedzieć, żeby ewentualnie móc przygotować się do egzaminu dojrzałości. Jeżeli to nie problem, to chciałabym również poznać Wasze opinie na temat nauki, profesorów i ogólnej atmosfery. [ z góry przepraszam moderatora, jeżeli taki temat już był] - szukałam i nie mogłam znaleźć. ]
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Collegium Medicum - Kosmetologia ! :)
dlaczego o zasady rekrutacji pytasz nas, zamiast wejsc na strone uczelni
![]() http://www.cm.umk.pl/index.php?optio...id=816&op=page |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
messinka, zapraszam na wątek maturzystek 2010
![]() klik-klik-klik ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moderator - jak zwykle niezastapiony
![]() Wybacz moje roztrzepanie ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.