|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
joga
witam!
Czy ktos uczeszcza na zajecia jogi?? Jakie sa wasze doswiadczenia? Mozecie polecic jakies zajecia w Trojmiescie? piszcie prosze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: joga
hey
ja próbowałam chodzic żeby sie wyciszyc ,pomyslec spkojnie,zachowac rónowagę i co ? po każdych z chyba 5 zajęc wychodziłam jeszcze bardziej wkurzona ![]() ![]() zdecydowanie wole ćwiczenia bardziej "ruchliwe" ,dopiero po takich szybkich, rytmicznych ćwiczeniach potrafiłam sie wyciszyć. może tobie beda odpowiadac ,powodzenia ! pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1092589254
Pozdrawiam Ps.Przeszukaj jeszcze archiwum ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja również mam za sobą doświadczenie kilku zajęć z jogi. Wszystko dla mnie było fajne, ja własnie nie przepadam za rytmicznymi podskokami, czy wyciskaniem na słowni... Jedna tylko rzecz mnie zraziła do zajęć - w sali plumkająca relaksująca muzyka, poskręcane ciała, a zza ściany dochodziły "stęki" panów ze siłowni..... Nie dałam rady i raczej nie polecam jogi w jakiś fitness clubie...
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.