|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pomocy potrzebuje
Witam serdecznie , przymierzam się do zmiany mebli kuchennych i całego wystroju wnętrza, wizje przyszłej swojej kuchni mam , jednak jeżeli chodzi o detale (które są ważne) nie mam sprecyzowanego pomysłu , czy ktoś mógł by mi polecić jakąś dobrą firmę aranżatorsko-wykonawczą z której skorzystał i był z niej zadowolony . Będę wdzięczna to ma być kuchnia moich marzeń . Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomocy potrzebuje
to zależy skąd jesteś...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No właśnie - ważne jest skąd jesteś.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam Cię serdecznie , na pewno ważne jest to gdzie mieszkasz , chociaż w dobie dzisiejszego rynku i szerokich możliwości to mały problem . Ważne jest aby znaleźć firmę która spełni Twoje marzenie . Mieszkam na Śląsku skorzystałam z usługi studia meblowego Vizual Form. Jestem bardzo zadowolona , doradztwo , rzetelność , fachowość od pierwszego spotkania do zakończenia prac montażowych u mnie w domu . Mogłabym wiele opowiedzieć o współpracy z tą firmą jednak najlepiej przekonać sie samemu , powiem tylko tyle jak chcesz zaaranżować swoje mieszkanie i być z tego zadowolona to tylko z tą firmą wejdź na ich strone www.vizualform.pl lub na ich forum www.forum-kuchenne.pl. Pozdrawiam
Edytowane przez kalina 1 Czas edycji: 2009-03-26 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.